[Bursa - MT]

Efet soğuyorum diken üstündeyim motosiklet üzerinde bunu açık açık söylüyorum...Fazla dikkatliyim ve bu beni fazla kasıyor ve geriyor....Umarım bi süre sora bu durum geçer tam olarak bilemiyorum şu anda...

Ah be güzel kardeşim, ah be genç kardeşim !!! Anlıyorum şuan duygusal olarak bir çöküntü içerisindesin, bu olaylar seni yıpratmış ancak bak göreceksin daha yaşın ilerledikçe ne ölümler, ne insanlar devrilecek. Ölüm ile hayatı birbirine karıştırma...

Sen yaşıyorsan zaten ölüm lle burun burunasın demektir, hepimizin son noktası budur. Ölüm var diye motordan tırsmak, bu senin kendi içinde yarattığın bir sorundur. Nasıl olsa son nefes bri gün verilecek, fazla kasma hayatın tadını almaya bak...
:):):)

kesinlikle katılıyorumda emliyet beni bozuyor marta kadar :D ehliyet olayı

çoğumuzun ehliye ti yoktur zaten ama mailden anlayamazlar senin ehliyetinin olup olmadığını:D

ya motora binmeni kendisizaten tehlikede ama adrenalin ve motor bizi bağlayan şeyler çoğumuuzn kaza anıları var ve genelde kendimizden emin ve dikkatsiz kullandığımız için oluyo fakat yolda gidiyosun gayet kendinden emin hayvanın biri diğeri ile kapışırken seni altına alıyo bu hoş değil bireysel şeyler oluyodur mutlaka ama ciddi bişilerin değişmesi lazım

dünyanın çoğu ülkesinde motorlar için yenilikler kolaylık yasalaştırılıyo bizdeki düşünce motorları trafikten kaldıralım kaza olmasın bu ve biz bunları engelllemek için bişileryapmalıyız yapmıyoruz ama yapmalıyız ben bukonuda hassasım garanti

Son düzenleme:
Benim REİZ nickli bir arkadaşım var ve yazıları okuyunca onun söylemiş olduğu bir laf canlandı hatıramda :) " böylelerine direk sıkacaksın " ne alaka ise artık, belki hasta olduğum içindir mazur görün. :):):)

Benim REİZ nickli bir arkadaşım var ve yazıları okuyunca onun söylemiş olduğu bir laf canlandı hatıramda :) " böylelerine direk sıkacaksın " ne alaka ise artık, belki hasta olduğum içindir mazur görün. :):):)

abi geçmiş olsun yav sen genemi hastalandın vitamin kullan abi vitamin üzme bizleri

çoğumuzun ehliye ti yoktur zaten ama mailden anlayamazlar senin ehliyetinin olup olmadığını:D

ya motora binmeni kendisizaten tehlikede ama adrenalin ve motor bizi bağlayan şeyler çoğumuuzn kaza anıları var ve genelde kendimizden emin ve dikkatsiz kullandığımız için oluyo fakat yolda gidiyosun gayet kendinden emin hayvanın biri diğeri ile kapışırken seni altına alıyo bu hoş değil bireysel şeyler oluyodur mutlaka ama ciddi bişilerin değişmesi lazım

dünyanın çoğu ülkesinde motorlar için yenilikler kolaylık yasalaştırılıyo bizdeki düşünce motorları trafikten kaldıralım kaza olmasın bu ve biz bunları engelllemek için bişileryapmalıyız yapmıyoruz ama yapmalıyız ben bukonuda hassasım garanti

aynı hassasiyet bendede var yanındayım garanti:cat:

Son düzenleme:

olabilir öle bişi yapılxabilir

abi geçmiş olsun yav sen genemi hastalandın vitamin kullan abi vitamin üzme bizleri

aynı hassasiyet bendede var yanındayım garanti:cat:

o zaman ii bişi

Son düzenleme:
çaka bey Tahmininden çok fazla ölüm gördüm hayattan soğumak deil benim anlatmak istediğim kelimelerle sanırım ifade edemiyorum...Motordan soğumak da deil bilmiyorum karışık bir şey işte çok karışık...O kelimeleri ilk yazdığımdan beri 200km yaptım bile ...SOrun bırakmakla alakalı bir durum deil neyse anlatamayacağım uğraşmayacağım da...

çaka bey uğraşmayacağım da...

Aslında haklısın ; PSİKOLOJİK durumun beni pek te enterese etmiyor, yazdıkların böylesi bir durumu ifade ediyordu. İçinde bulunduğun halet-i ruhiyeyi yazılarında yansıtamıyorsan biraz gayret göster ya da yazma...

Efet soğuyorum diken üstündeyim motosiklet üzerinde bunu açık açık söylüyorum...Fazla dikkatliyim ve bu beni fazla kasıyor ve geriyor....Umarım bi süre sora bu durum geçer tam olarak bilemiyorum şu anda...

..........................................

Son düzenleme:
arkadaşlar sağlam bir edebiyatçı vede iyi bi hitabetçi varmı aramızda varsa öne alayım :D

Motorcu Dediğin dokuz Canlıdır Benim üç Canım ve üç motorum Gitti Bile:mrgreen: Hem ne demiştik KORKARAK YAŞIYORSAN SADECE HAYATI SEYREDERSİN::gleam::Ayrıyeten; Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi benimkisi....lafım ortaya kimse üzerine alınmasın :bounce:

aynenb udur tarif budur

dahasını bilmem tanımam o kadar

Son düzenleme:
Caka geçmiş olsun ALLAH acil şifalar vesin bu aralar herkes aynı gırip denen illet herkese uğruyo.

KORKARAK YAŞIYORSAN SADECE HAYATI SEYREDERSİN::gleam::

Caka geçmiş olsun ALLAH acil şifalar vesin bu aralar herkes aynı gırip denen illet herkese uğruyo.

Çok teşekkür ederim, bademcikleri şişirdim; ne sigara ne de çay tadı alabiliyorum. Hatta yutkunmak bile zulum geliyor. Ama bu da geçer :):):)

Acaba motora binmeye ara mı versem ne ??? Baksana türlü tehlikeleri var :salut:

rica ediyorum reis katılıyorum sonumuz imamın yanı ne zaman olur nasıl o ayrı seyretmek niye

hayatı çaka bişi demiyosun hiç

Çok teşekkür ederim, bademcikleri şişirdim; ne sigara ne de çay tadı alabiliyorum. Hatta yutkunmak bile zulum geliyor. Ama bu da geçer :):):)

Acaba motora binmeye ara mı versem ne ??? Baksana türlü tehlikeleri var :salut:

çaka sen bence motoru sat ne olur ne olmaz:)

Son düzenleme:
aynen valla bende katılıyorum :cat:hayatı yaşamadıktan sonra ben hayatımı yaşıyorum diyemezsin

hayatın içinde her şey var ve zaten onu kabul etmediysen yaşayamazsın devamlı bu çok tehlikeli bunu yaparsan ölebilirim düşüncesiyle kendini bazı şeylerden uzaklaştırarak bundan kurtulamazsın olacaklar senin kaderinde varsa zaten onu bir gün yaşarsın bunun kaçışı yok

motora binmezsin belki kaza korkusundan acı yaşamaktan ama aynı acıyı daha fazlasını bile belki uykundada yaşaya bilirsin sadece kaçışınla sana haz verecek şeyleri yok ettiğinle kalırsın

Motoru ben bu yüzden seviyorum sizleride hayatın getirisini ve götürüsünü kabul ettik sonuçları acıda olsa bilincinde dikkatimiz yerinde kuralları uyguluyoruz.Alınacak önlemleri aldıktan sonra farklı bir şekilde bazı şeyler oluyorsa buna kaderimizmiş diye kabullenebiliyoruz.Arkadaşlarımız için üzülüyoruz ama bana göre oda hayatı istediği gibi şekillendirdi buda onun seçimiydi ve bilincindeydi.

aynen valla bende katılıyorum :cat:hayatı yaşamadıktan sonra ben hayatımı yaşıyorum diyemezsin

hayatın içinde her şey var ve zaten onu kabul etmediysen yaşayamazsın devamlı bu çok tehlikeli bunu yaparsan ölebilirim düşüncesiyle kendini bazı şeylerden uzaklaştırarak bundan kurtulamazsın olacaklar senin kaderinde varsa zaten onu bir gün yaşarsın bunun kaçışı yok

motora binmezsin belki kaza korkusundan acı yaşamaktan ama aynı acıyı daha fazlasını bile belki uykundada yaşaya bilirsin sadece kaçışınla sana haz verecek şeyleri yok ettiğinle kalırsın

Motoru ben bu yüzden seviyorum sizleride hayatın getirisini ve götürüsünü kabul ettik sonuçları acıda olsa bilincinde dikkatimiz yerinde kuralları uyguluyoruz.Alınacak önlemleri aldıktan sonra farklı bir şekilde bazı şeyler oluyorsa buna kaderimizmiş diye kabullenebiliyoruz.Arkadaşlarımız için üzülüyoruz ama bana göre oda hayatı istediği gibi şekillendirdi buda onun seçimiydi ve bilincindeydi.

Aynen katılıyorum.:cat:ben hertürlü tedbirimi alıp dikkatlice motorun zevkini sürerken azraile yakalanacaksam orası taktiri ilahi vakit doldumu ölüm seni nerde olursan ol bulur kaçış yok bu azrailden adamlar hayabusaya biniyor ama yinede azrail enseliyor:queen:

rica ediyorum reis katılıyorum sonumuz imamın yanı ne zaman olur nasıl o ayrı seyretmek niye
o kadar :cat:hem;Sonunu düşünen kahraman olamaz :queen:

Son düzenleme:
:cherry: Ondan sonrada hayatın zevkine varamadı oluyor:farao: sen kendini pamuklara sarmışsında noldu demi gene gittin:cherry: bizim cenazemize motorla gelsinler kaktüs getirsinler yeter:cherry::cherry::cherry:

Sanırım şimdi biraz daha yatışınca içimdekiler daha güzel açıklayabileceğim...Arkadaslar sanırım olay şu...2arkadasımı kaybettim istanbuldan...Biri tuğper dieri onr.sual...Kendi ölümümden hiç bir zaman korkmadım beni tanıyan insanlar bunu biliyorlar...Şu zamana kadar ciddi anlamda 2sefer ucundan sıyrıldım zaten...Kaza yapmak da korkulacak bişe deil herhangi bir korkum yok o yüzden dolayı...SAdece arkadaslarım aklıma geliyor çok acı şekilde kaybettim, onr'u onun kaza sorası durumu geliyor aklıma.Bu da beni kasıyor onu şimdi anladım.O geliyor aklıma..kafası bedeninden ayrı kaskı kafasında...O durum geliyor aklıma ve tüylerim diken diken oluyor...Üstüne daha fazla konuşmaya gerek yok takmıyorsunuz zaten İstanbul'da olanları...

Aslında haklısın ; PSİKOLOJİK durumun beni pek te enterese etmiyor, yazdıkların böylesi bir durumu ifade ediyordu. İçinde bulunduğun halet-i ruhiyeyi yazılarında yansıtamıyorsan biraz gayret göster ya da yazma...

..........................................

enterese etmiyorsa yazma arkadaşım bir arkadaşımız öldü onun üzüntüsü var ultraukalada bu olayla alakalı üzüntüsünü dile getirmiş sen geyik yapıyorsun kimse kimsenin acılarıyla dalga geçemez

:cherry: Ondan sonrada hayatın zevkine varamadı oluyor:farao: sen kendini pamuklara sarmışsında noldu demi gene gittin:cherry: bizim cenazemize motorla gelsinler kaktüs getirsinler yeter:cherry::cherry::cherry:

kimsenin motora binmeyelim dediği yokki zaten motora binen adam ölümü kabullenipte biner ama şu bir gerçek birileri ölüyor hemde tek hataları 2 teker kullanmaları olduğu için ve suçlular cezasız kalıyor bu durumda insan sanırım ben neden kullanıyorum diyor motoru biri beni biçsin elini kolunu sallıyarak gezsin adıda kaza olsun, insanın kendini daha özgür hissedebilidiği tek an motosiklet kullandığı andır derim her zaman ama benim bu hakkımı bile ölümle birileri gasp edebiliyorsa hoyratça kusura bakmayın zevk mevk kalmıyor, unutmak yoksaymak sadece bir kaçış bizler bunla yaşamasını öğrendik ama birebir tanıyıp görüştüğümüz arkadaşlarımızı kaybettikçe sanırım biraz durup düşünmemiz doğal diye düşünüyorum zira hepimiz insan evladıyız

Son düzenleme:
aslında hepimiz aynı şeyi sölüyoruz sonuçta ölümler her zaman olur ve doslarımızı arkadaşlarımızı kaybeder ve üzülürüz ama bununla yaşamayı biliriz bende duygusuz biri değilim kastettiğiniz gibi ama hayatımı her zaman öleceğimi düşünerekte geçiremem olacaksa olur azrahille pazarlık yapcak halim yok neyse herkes kendi hayatını yaşıyor herkesin düşüncesi farklıdır sadece saygı duyarım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar