[Bursa - MT]

bende şu an afyondayım bursaya döndüğümde ilk işim bitimi kısa bir süreliğine kış uykusundan uyandırıp gezmek olacak zaten afyonda motor dolu ama sadece birinde kask gördüm ve cup motorlara bir egsoz takmışlar camlar sarsılıyor yani . . .

merhabalar arkadaşlar.1 senedir motor kullanıyorum ancak siteyi yeni keşif etme fırsatım oldu.umarım bende sizlerle tanışma fırsatı bulurum.gerçi kışın pek binmiyorum motora.havalar ısınınca bende aranıza katılmak isterim.bursa sayfası gercekten cok eğlenceli biraz okuma fırsatım oldu.bu yarış olayı cok matrak bende engindmn yi destekliyorum aradaki fark açılmasın:)

saygılar

hoşgeldin daimi olman dileklerimle

merhabalar arkadaşlar.1 senedir motor kullanıyorum ancak siteyi yeni keşif etme fırsatım oldu.umarım bende sizlerle tanışma fırsatı bulurum.gerçi kışın pek binmiyorum motora.havalar ısınınca bende aranıza katılmak isterim.bursa sayfası gercekten cok eğlenceli biraz okuma fırsatım oldu.bu yarış olayı cok matrak bende engindmn yi destekliyorum aradaki fark açılmasın:)

saygılar

gerçi ben buralarda değilim ama her zaman takip halindeyim... ARAMIZA HOŞ GELDİN... Bayan motorcuların artması bizi gururlandırıyor... kendini ve motorunu tanıtmamışsın ama...

Bende bende çok sevindim bide yakınlardaysa süper olcak

bu gün balkonu kapattırmak için pimapenciye gittim ölçü almak için yanıma usta verdiler:cherry: sanırım usta arabayla gideceğimizi düşünmüş adam motordan indiğinde renk beniz atmıştı:cherry::cherry:nerdeyse yere kapanıp asfaltı öpecekti sevinçten münübüsle dönerim ben dedi:cherry:

o kısmını tam anlamadım heralde adamda motor korkusu vardı:silent::silent:

ahahaha bendede o çok oluyo çilingirlikte yaptığımız için genelde müşteriyi motorla götürüyorum samimiyim %80 i ilk defa bindiğini söylüyor... :queen: bazılarını araba ile götürüyorum adam binmem diyo...:p

evet arkadaşlar 24:00 den sonra MEHTAP:24 beni bekleyin anacım :D:D:D
o zamana kadar racing tekeri yalamaya devam :p

engin abi rahat ol sen ben inanıyorum bu maçı alıcaz :D
hem sana ilgi az olunca ganyan yüksek oluyo :p:p:p

Son düzenleme:
yav engin abi metazori ile yaptılar
nevin hocada hep tenkit ediyor (tehdit)

evet arkadaşlar 24:00 den sonra MEHTAP:24 beni bekleyin anacım :D:D:D
o zamana kadar racing tekeri yalamaya devam
Daha tanışma fırsatımız olmadı ama gelince işallah :cherry:
Özencik gibi olmasında malum havalar yaz gibi e bizde küçük sanayideyiz burda rezırlar zız zız amanın ben sana kaset yapim :cherry:yanındada bitanesinin tekeri söküp yollarım artıkın orda çakmakla ısıtıp sıcaklığını hissedersin en azından arkalarından kuzu gibi bakmazsın içim acıdı valla ağlicaktım :salut:bu kıyağımıda unutma:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar bende ıkı senedır motor kullanıyorum yalovadakı gezılere bırkac kez kazayla katıldım ama cok zevklıydı yaza hep beraber gezı ayarlarsanız sızlerle gelmekten onur duyarım esımle tabı buarada kımseye oy veremıcem cunku kımseyı tanımıyorum

Selam millet ! Bakıyorum ben canlı yayına bağlanmadan önce yine topikte olanlar olmuş,Şimdi Topik Haberleri: Pınarcım yeniden aramıza katılmış(Biz Pazar Tirilyede iki bayan motorcu fink attık hıh),Ayşenur adında yeni bir motorcu bayan gelmiş(Sevinmek istiyorum ama kesin Engin'in bir oyunu,öğretmenliktenmidir nedir her şeye inanamama problemi oldu bende),Mami askeri patentli olmayan reklam olaylarına girdi(seni gidi seni),Orhan ilk defa bu gün döneklik yapmadı sevgili topik izleyicileri,

Ve şimdi sırada karar anı,son oy durumları ama önce reklamlar:
:):):):Bursa MT her yerde,her zaman ,sonuna kadar,her şey bu topikte! Yarışma,azim,kararlılık,sevgi,rekabet,güven,tehdit,...:):):)

Ve Beklenen an,küt küt küt küt küt (of gerilim yapma kızım ya)

ENGİN ( 7 OY)...........................................ÇAKA ( 12 OY)
1-Kendisi(Engindmn)........................1-Kendisi (ÇAkabey)
2-Mert(Rucerpark)..........................2-n_tuncak(Nevin Hoca)
3-Rıfat(Barannet)...........................3-Mustafa (Zakkokk)
4-Faruk(Feromen)..........................4-Barış(Arbetus)
5-Mami........................................5-Ufuk(Angelofdeath)
6-İbrahim 16.................................6- Orhan (Reiz)
7-Ayşenur................................... 7-Adnan (Adnakn)
.................................................. 8-Yucika
.................................................. 9-Soner_kep
.................................................. 10-Betamiks
...................................................11-Pınar (Desparadox)
...................................................12-Osaday

Son düzenleme:
tişikkürlerrrr tişikkküüürrrleeeerrrr Bursa mt, finish çizgisindeki halimi foto finish ile çekmişler bende avatar yaptım :p enginim dumanım tozun hala pistlerde :):) git topla istersen :):)

engin abi ya da haldun abi mi karar veremiyorum günlerdir takip de esiyorum halbuki:)
ama sanırım haldun abi ipi göğüsleyecek gibi geliyor :)

saygılar

sevginur kardeş hoşgeldin. burda muhabbet güzzeldir:)
keyif alman dileğiyle:)

slm arkadaslar bende ıkı senedır motor kullanıyorum yalovadakı gezılere bırkac kez kazayla katıldım ama cok zevklıydı yaza hep beraber gezı ayarlarsanız sızlerle gelmekten onur duyarım esımle tabı buarada kımseye oy veremıcem cunku kımseyı tanımıyorum

snrsimsek kardeş hoşgeldiniz. iyiki de kazayla katılmışsınız, daimi kalırsınız inşallah:)
yaza gezi olacak. özellikle erdek kokusu alır gibiyim:)

ben herzamanki gibi fransızım olayaa

MitalisT kardeş siz de hoşgeldiniz. sanırım size de hoşgeldiniz msjı yazmamıştım. Yani en azından öyle hatılıyorum:)

Uludağ' da oldugunuzu okudum, yolum düşerse sizi mutlaka ararım :)

Arkadaşlar ben de şu anda Antalya' da bulunmaktayım. 3 haftalık tatilime resmen başladım :) sınavlarımda bi problem olmadı, kalmadım yani. <kursum da bitti :) başarılı bi ögrenci oldum bu dönem. İlerleyen günlerde havalar düzelince bisikletimle gezmeye çıkacağım, güzel fotoğraflar atmak için sabırsızlanıyorum :)

Son düzenleme:
tişikkürlerrrr tişikkküüürrrleeeerrrr Bursa mt, finish çizgisindeki halimi foto finish ile çekmişler bende avatar yaptım :p enginim dumanım tozun hala pistlerde :):) git topla istersen :):)

la olm yarışmadan nasıl tozları toplıyayım.sen anca bole işte simulasyon yap playstatione de de yarış orda falan kazanırsın anca :) olm motoru bu hafta sonu topluyorum bittin sen :)

dscn5403largeia4.jpg

evet hatırlıyorum o günü. :) Durmayı becerememiştin. Durdurmak için seni üstüne atlamıştık :p

hocm hiç bişi demiyorum size hep benikötü tanıtıyosunuz

yeni gelen arkadaşların hepsine geml,ikden slmlar hoşgeldiniz hepiniz günden güne güçleniyoruz bende herkesin dikkatini bi konuya çekmek istiyorum hu sonzaman da motor sevdalısı arkadaşlarımızın hayatlarını kaybetmelerine sebepolaylarabursa mt ve motor sevdalısı olarak bi tepki bi eylemde bulunmamız gerektiğini düşünüyorum ölen arkadaşlar allahtan rahmet diliyorum saygılarımla

Son düzenleme:
arkadaşlar selam.yoğun iş tempomdan dolayı siteyi yeni keşfetme şansı buldum.umarım bursa ekibi olarak organizasyon bol olur.sevgiler...

siteye yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz diyorum

yarış olayına gelince ben sadece oy vereceğim hayatta iddiada bulunmam engin abi veya çakabey diye çünkü iki motorda çok güzel ikiside motosikletlerine iyi bakıyolar ben ayırım yapmıyorum ikisinide seviyourm ama engin abi geride diye oyumu ona veriyorum

mitalist dağ ayısı abi ben sana msn de bişiy yazdım hatırlatayım. o işi bi hallet be bu arada fransız vatandaşlığını ne zaman aldın

Bilmem yarışmaya gerek kaldımı topik izleyicileri,Çaka nın bunca iç ve dış destekli oylarından sonra Engin zaten yarışta onu geçerse çok ayıp eder.:):bounce:
BEN Milli hakeminiz,tecrübeli jüri üyeniz,Vakti zamanında Türkiye bilmem kaçıncı güzeli olan hostesiniz(ne benmi yanlışlıkla ağzımdan kaçtı,mütevaziyimdir reelde),bu akşam bu yarışmayı burada sonuçlandıraraktan son oy durumunu sizlerle paylaşmak ile mükeffelimdir efendim.:):cherry::):cherry:
Süre dolmasına rağmen çok torpilli oyları kabul edebilme yeteneğine sahibiz.(oyun arasına sıkıştırıyorsun TL kabul oluyor). :rendeer:

Veeeeeeeeeeeeeeee işte beklenen an ve son oy durumları....

ENGİN ( 8 OY)...........................................ÇAKA ( 13 OY)
1-Kendisi(Engindmn)...........................1-Kendisi (ÇAkabey)
2-Mert(Rucerpark).............................2-n_tuncak(Nevin Hoca)
3-Rıfat(Barannet)..............................3-Mustafa (Zakkokk)
4-Faruk(Feromen).............................4-Barış(Arbetus)
5-Mami...........................................5-Ufuk(Angelofdeath)
6-İbrahim 16....................................6- Orhan (Reiz)
7-Ayşenur................................... ...7-Adnan (Adnakn)
8-A banus(Erdoğan)..........................8-Yucika
.................................................. .9-Soner_kep
.................................................. .10-Betamiks
.................................................. .11-Pınar (Desparadox)
.................................................. .12-Osaday
....................................................13-Erdem (Picasso)

YAlnız son durum haberi,EN son resim ile nasıl bir operasyonla çakanın oy topladığı içler acısı bir görünüm ile ortaya çıkmış bulunmakta:cherry:Yinede demokratik bir ülke oluşumuzdan dolayı diskalifiye olayını yeniden gözden geçirme amaçlı jürü ve hakemlerimizle bir araya toplanılacak ve bir karara varılacak.Yorumlarınızda bu konuyla ilgili etki ve tepkileriniz hakem kararını yönlendirebilecek...:):):):mrgreen::cyclopsan:p:cherry::queen:

Yaw ben olayı kacırmısım caktırmadan benide oy listesine ekle.
bir oy'da benden cakaya ne kadar hurda olsada motoru karizması yeter

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar