sadece bildiklerimizi yazdık.
Öyle bi şirket var oldugunu bilmiyordum
Bende sigortalı motorlara baktıgımdan ehliyet dahi yoksa alamıyorlarda para o yüzden yazdım sadece
neyse geç oldu ama geçmiş olsun diyeyim birde![]()
tamam kardeş,sen kazandın,açılacak davam olduğunda size sorarım
iyi akşamlar.
Savaş Abi Sen Merak Etme Ben Bu Davayı Kazanacam Ve Araç Sürücüsünden Hariç diğer Taraflara da Dava Açık KAzanacam Bu davalar Bitincede Motoru Aldığım Yere Dava Açacam
Ben Motoru Aldıktan 3 Aysonra Bana Motorun Faturasını Verip Plaka Ve Ruhsatını çıkarabilirsin Dedi Şikayetçiyim Hakim Bey![]()
Kişisel görüşüm; ne olursa olsun işin uzmanının, profesyonelinin, yıllarını bu işe vermiş bir insanın sözleri boş olamaz:cat:
bide şöle bişi var 4 avukat tutup bi ton para veresiye veza ödeyesiye polis cagırmadan direk al bayan sen şu 1 milyatı zararın neyse yaptır diyip kafa rahat huzurlu oturmak vardı![]()
Bir De Sunu Ekliyeyim:
Benim Ehliyetim Yok,Plakam Yok
Ehliyetim Ve Plakam Olsaydı Arabanın Yanındamı Geçecektim.Size Suruyorum
Şimdi Benim Ehliyetim Olsa da Olmazsa da
Ben Kaza Yaptığım Yolu 12 Yıldır Motorla Gidip Geliyorum.
Kaza Yapmadan Önce Hiç Bir Kaza Yapmadım.
o dediğiniz yönlendirici bilgileri vermeyi çok isterdim ama yukarıda açıkladığım sebeblerden dolayı vermekten rahatsızlık duyacağım.Gulumse davayı kazanabilir, ama traifk sigortası parasını ödermi ödemez mi orası meçhul ,orada ehliyet olayı devreye giriyor. Hadi mucize oldu bir de ödedi diyelim, suçlu olan taraf gerçekten saf biriyse uğraşmaz ama akıllı adam gider envai çeşit davasını açar ehliyetsiz araç kullanan şahış için. Büyük ihtimalle de kazanır.
savaskayan, siz de motorcu bir avukat olarak bakıyorsunuz olaya. Biraz objektif cevaplar vermenizi beklerdim.
Misal ani fren yapamayıpta kırmızı ışıkta geçen motosiklete çarpan, ehliyetsiz ruhsatsız plakasız bir aracın olması gibi. Böyle bir durumda motor sürücüsünün de ne gibi bir savunma izleyeceğinden de bahsetseydiniz daha yerinde olurdu.
Konuşma şekliniz ,ehliyetsizliğe teşvik eder gibi.
"Ehliyetsiz , ruhsatsız araç kullanmak suçtur, ama sadece kağıt üzerinde. " gibi bir ana fikirden başka bir şey yok bu konuşmaların özünde... Ne kadar üzücü!