Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler....
öncelikle sabahın köründe uykusundan ve kendi işlerinden feragat edip benle yola çıkan BORA ABİME,SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
İYİKİ VARSINIZ :rendeer:
Buradan bora hocama selamlar.
teşekkür ederim ahmet abi sağol.kardeşim. güzel motorunu kazasız belasız kullanmanı dilerim. hayırlı uğurlu olsun.
sağolasın muzaffer abim :rendeer: çanta demiri sözün için teşekkür ederim:cherry:HAYIRLI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİM SANADA yakışor yiğidim
teşekkür ederim samet, gerçekten canavar gibi, çok güzel torku ve ivmelenmesi var :cat:hayırlı olsun çok temiz görünüyor canafar güle güle binin
teşekkür ederim arkadaşımHayırlı uğurlu olsun...
sağolun teşekkür ederim.hayırlı olsun.. allah kaza bela göstermesin.....
Hayırlı olsun abi güle güle kullan...Maşallah...
amin, hiçbirimiz kaza görmeyelim :cat:Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler....
çok sağol, yanıyorki ne yanıyor :cat:abicim kazasız belasız kullanmanı dilerim makine yanıyo.. 10 numara..
inan oda ayrı bir problem şu an, artık gideceğim yerleride seçmem lazım.bu makinamı her yere götürmem.senin anlayacağın balıkçılığımız sektelendi şimdiYeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım balık tutmaya bununla gidersin artık.![]()
amin daha güzelleri senin olsun :rendeer:hadi hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
görenleri dönüp baktıran bi makina,darısı başımıza
Allah razı olsun, daha güzelleri senin olsun :rendeer:Rabbim kazadan beladan korusun,dilerim keyifle biner,keyfini sürersin
sağolasın hakan :rendeer: amingürsel kardeşim hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin . darısıda tüm hayalini kurupta alamayan arkadaşlarımıza olsun .
çok güzel, ve herkesin birbirinden memnun olduğu,sanki alışveriş deyilde dostluk ziyareti gibi bir alım satım oldu, çok güzel muhabbetlerimiz oldu evlerinde ağırladılar, benim motoru alan ali abim ayrı sevindi, nizipten sabri abim ayrı bir renk kattı ortamımıza, hepimiz memnun ayrıldık:cat: .er6n alacaktık ama anlaşamadık kafamıza göre bir makina sahibiyle anlaşamadık, ama şu an daha memnunum.sadece direksiyonu benim tarzım deyil, biraz daha düz bir direksiyon takacağım.iyi dileklerin için teşekkür ederim :rendeer:yaw ne kadar güzel bir alım satım olmuş, güle güle kullan, ama sana sanki er6n alacaktık gibi hatırlıyorum
ama buda çok güzel. kazasız belasız binmen dileğiyle.
Allah razı olsun veyis hocam, çok sağolun :rendeer: .çarşamba günü bekliyorum ağzımızı tatlandıralım hayırlısıyla.özlettiniz kendinizi, buda sizi aramızda görmemize vesile olur, herşeyde bir hayır aramak gerek.mutlaka bekliyorum hocam :rendeer:Hayırlı olsun Gürsel. Allah kaza bela vermesin.
sağol çenkizim, daha iyileri senin olsun :rendeer:abi hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
bu arada bende güççük çenkis
apiiiii kaçbasıyor :cherry:
teşekkür ederim halukcum :rendeer:gürselcim hayırlı uğurlu olsun.
sağol alp :rendeer:, nerelerdesin çarşamba günü bekliyorum, ağzımız tatlansınAbi hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim.500lüklerin taştışmasız galibini almışsın.:rendeer:
Allah razı olsun kardeşim, güzel dualar hiçbirimizin üzerinden eksik olmasın :rendeer:elhamdülillahı rabbilalemin. Allah c.c. temiz temiz hayırlı bır sekılde kullanmayı nasip eylesin amin . inşallah
alpercim 600 lük alamadık, anlaşamadık hiçbiriyle.er5 i ihtiyaç olduğundan satmıştım ben.bana yakın çevremde bulabildiğim en temiz ve keseme uyan makina buydu, memnunum özlemişim güçlü motor kullanmayı :cat: .iyi dileklerin için teşekkür ederim :rendeer:Bak şimdi.... Hani 600 lük bir makine alıcaktın?....:silent: Er5 ten sonra farkı yokki...
Neyse...Almışsın.. Makina da kız gibi maşallah..Tertemiz.... Güle güle bin.... :rendeer:
sağolun teşekkür ederim :rendeer:hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
tekerin düz bassın
sağolasın mehmetcim :rendeer: daha iyileri senin olsunooo gürsel abim. hayırlı ugurlu olsun.. maşallah canavar gibi de duruyor ha.. abicim allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan....
teşekkür ederim :rendeer:hayırlı olsun kazasız belasız![]()
kardeşimizin işi görülsün,dostlarımız için varız,birşey değil gürselciğim.:cat: