Adana İl Temsilcisi
- Konu Yazar
sevgili DEMİRGÜRSEL kardeşimize,yeni motorunu almak üzere,bugün K.MARAŞ'a gittik.sabah 7.30'da beni evden aldı ve yola çıktık.3 saat süren zorlu bir yolculuktan sonra K.MARAŞ'a geldik.OSMANİYE-BAHÇE arasında her zamanki gibi sert bir rüzgar vardı.zavallı ybr zaman zaman 60 km.hıza düştü.ortalama 80 km.hızla gittik.kömürler kavşağında bizi sevgili SABRİ USTA karşıladı.kendisi dün gece kömürlerde bir benzincide,arabasında uyuyarak bizi beklemiş.onunla karşılaştıktan sonra ben sabri ustanın arabasına bindim ki ybr'nin yükü biraz olsun hafiflesin diye.K.MARAŞ girişinde bizi sevgili MUSTAFA kardeşimiz karşıladı ve doğruca motoru satacak arkadaşımızın evine götürdü.burada bizi çok hoş bir şekilde karşılayan,motorun son sahibi METİN kardeşimize ve ev ahalisine teşekkür ederiz.unutmadan sevgili sabri ustaya ve mustafa kardeşimize de yardımlarından dolayı çok çok teşekkürler ediyoruz.2 saatlik hızlı bir yolculuktan sonra da sağ salim ADANA'ya geldik.şimdi resimler:
sabri ustanın önünde poz verdiği itfaiye 1952 model olup,çalışır vaziyetteymiş ama artık emekli olmuş.bu arada K.MARAŞ'ta motorsever bir kardeşimiz olan mustafa,bizimle tanışmak isteyerek,bizi itfaiyeye davet etti.kendisi ile tanıştık ve bize çay ısmarladı.kendisine de buradan teşekkürler ediyoruz.
sabri ustanın önünde poz verdiği itfaiye 1952 model olup,çalışır vaziyetteymiş ama artık emekli olmuş.bu arada K.MARAŞ'ta motorsever bir kardeşimiz olan mustafa,bizimle tanışmak isteyerek,bizi itfaiyeye davet etti.kendisi ile tanıştık ve bize çay ısmarladı.kendisine de buradan teşekkürler ediyoruz.