(adana Mt)demirgürsel'in Yeni Motoru,cbf 500 Hayırlı Olsun

abicim kazasız belasız kullanmanı dilerim makine yanıyo.. 10 numara..

Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım balık tutmaya bununla gidersin artık.:)

hadi hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
görenleri dönüp baktıran bi makina,darısı başımıza

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rabbim kazadan beladan korusun,dilerim keyifle biner,keyfini sürersin

gürsel kardeşim hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin . darısıda tüm hayalini kurupta alamayan arkadaşlarımıza olsun .

yaw ne kadar güzel bir alım satım olmuş, güle güle kullan, ama sana sanki er6n alacaktık gibi hatırlıyorum :)
ama buda çok güzel. kazasız belasız binmen dileğiyle.

abi hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
bu arada bende güççük çenkis:p

apiiiii kaçbasıyor :cherry:

Abi hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim.500lüklerin taştışmasız galibini almışsın.:rendeer:

elhamdülillahı rabbilalemin. Allah c.c. temiz temiz hayırlı bır sekılde kullanmayı nasip eylesin amin . inşallah

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bak şimdi.... Hani 600 lük bir makine alıcaktın?....:silent: Er5 ten sonra farkı yokki...

Neyse...Almışsın.. Makina da kız gibi maşallah..Tertemiz.... Güle güle bin.... :rendeer:

ooo gürsel abim. hayırlı ugurlu olsun.. maşallah canavar gibi de duruyor ha.. abicim allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan....

Adana İl Temsilcisi
öncelikle sabahın köründe uykusundan ve kendi işlerinden feragat edip benle yola çıkan BORA ABİME,SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
İYİKİ VARSINIZ :rendeer:

kardeşimizin işi görülsün,dostlarımız için varız,birşey değil gürselciğim.:cat:

Buradan bora hocama selamlar.

bizden de size selam olsun ahmet abi.

kardeşim. güzel motorunu kazasız belasız kullanmanı dilerim. hayırlı uğurlu olsun.
teşekkür ederim ahmet abi sağol.
HAYIRLI OLSUN GÜZEL KARDEŞİM ÇOK SEVİNDİM SANADA yakışor yiğidim
sağolasın muzaffer abim :rendeer: çanta demiri sözün için teşekkür ederim:cherry:
hayırlı olsun çok temiz görünüyor canafar güle güle binin
teşekkür ederim samet, gerçekten canavar gibi, çok güzel torku ve ivmelenmesi var :cat:
Hayırlı uğurlu olsun...
teşekkür ederim arkadaşım
hayırlı olsun.. allah kaza bela göstermesin.....
sağolun teşekkür ederim.
Hayırlı olsun abi güle güle kullan...Maşallah...

çok teşekkür ederim.sağolun :)

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler....
amin, hiçbirimiz kaza görmeyelim :cat:
abicim kazasız belasız kullanmanı dilerim makine yanıyo.. 10 numara..
çok sağol, yanıyorki ne yanıyor :cat:
Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım balık tutmaya bununla gidersin artık.:)
inan oda ayrı bir problem şu an, artık gideceğim yerleride seçmem lazım.bu makinamı her yere götürmem.senin anlayacağın balıkçılığımız sektelendi şimdi :p
hadi hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin
görenleri dönüp baktıran bi makina,darısı başımıza
amin daha güzelleri senin olsun :rendeer:
Rabbim kazadan beladan korusun,dilerim keyifle biner,keyfini sürersin
Allah razı olsun, daha güzelleri senin olsun :rendeer:
gürsel kardeşim hayırlı uğurlu olsun , allah kaza bela vermesin . darısıda tüm hayalini kurupta alamayan arkadaşlarımıza olsun .
sağolasın hakan :rendeer: amin
yaw ne kadar güzel bir alım satım olmuş, güle güle kullan, ama sana sanki er6n alacaktık gibi hatırlıyorum :)
ama buda çok güzel. kazasız belasız binmen dileğiyle.
çok güzel, ve herkesin birbirinden memnun olduğu,sanki alışveriş deyilde dostluk ziyareti gibi bir alım satım oldu, çok güzel muhabbetlerimiz oldu evlerinde ağırladılar, benim motoru alan ali abim ayrı sevindi, nizipten sabri abim ayrı bir renk kattı ortamımıza, hepimiz memnun ayrıldık:cat: .er6n alacaktık ama anlaşamadık kafamıza göre bir makina sahibiyle anlaşamadık, ama şu an daha memnunum.sadece direksiyonu benim tarzım deyil, biraz daha düz bir direksiyon takacağım.iyi dileklerin için teşekkür ederim :rendeer:
Hayırlı olsun Gürsel. Allah kaza bela vermesin.
Allah razı olsun veyis hocam, çok sağolun :rendeer: .çarşamba günü bekliyorum ağzımızı tatlandıralım hayırlısıyla.özlettiniz kendinizi, buda sizi aramızda görmemize vesile olur, herşeyde bir hayır aramak gerek.mutlaka bekliyorum hocam :rendeer:
abi hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan :rendeer:
bu arada bende güççük çenkis:p

apiiiii kaçbasıyor :cherry:
sağol çenkizim, daha iyileri senin olsun :rendeer:
gürselcim hayırlı uğurlu olsun.
teşekkür ederim halukcum :rendeer:
Abi hayırlı olsun keyifli sürüşler dilerim.500lüklerin taştışmasız galibini almışsın.:rendeer:
sağol alp :rendeer:, nerelerdesin çarşamba günü bekliyorum, ağzımız tatlansın
elhamdülillahı rabbilalemin. Allah c.c. temiz temiz hayırlı bır sekılde kullanmayı nasip eylesin amin . inşallah
Allah razı olsun kardeşim, güzel dualar hiçbirimizin üzerinden eksik olmasın :rendeer:
Bak şimdi.... Hani 600 lük bir makine alıcaktın?....:silent: Er5 ten sonra farkı yokki...

Neyse...Almışsın.. Makina da kız gibi maşallah..Tertemiz.... Güle güle bin.... :rendeer:
alpercim 600 lük alamadık, anlaşamadık hiçbiriyle.er5 i ihtiyaç olduğundan satmıştım ben.bana yakın çevremde bulabildiğim en temiz ve keseme uyan makina buydu, memnunum özlemişim güçlü motor kullanmayı :cat: .iyi dileklerin için teşekkür ederim :rendeer:
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
tekerin düz bassın
sağolun teşekkür ederim :rendeer:
ooo gürsel abim. hayırlı ugurlu olsun.. maşallah canavar gibi de duruyor ha.. abicim allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullan....
sağolasın mehmetcim :rendeer: daha iyileri senin olsun
hayırlı olsun kazasız belasız :)
teşekkür ederim :rendeer:
kardeşimizin işi görülsün,dostlarımız için varız,birşey değil gürselciğim.:cat:

bora abim benim senle yola çıkmam ayrı bir tat oldu, herşey için teşekkür ederim
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar