[Adana - MT]

herkeşe selamlar,biz bu akşamda yokuz üzgünüz:salut:malum peder hastanede sizlere iyi eğlenceler muzaffer abi böreğe gelemiyeceğiz,yengemizin ellerine sağlık

Mustafa abi durumunda değişiklik yok cumartesi gibi şuur açık değil,

allah hepinize sabır versin :pale: yapacağımız bir şey olursa beni aramaktan çekinme :cat:

Herkeze İyi akşamlar;
Cengiz abimin babasına acil şiflar diliyorum ;

yaff nolmuşş burası böyle, MT il gruplarında hep üst sıralarda olan Adana 6.7. olmus, bende ki de el/fare tıkı alışkanlıgı ilk ili tıkladım gitti Adana diye meğer Antalyaymış :) bakıorum ediorumm yaff bu adamlar nerden türedi bi anda diyiorumm :)))

adana mt ben muzafferin abisi nuri artık aranızdayım herkese selamlar üyelik adım tabiki ciigu :)

Cengiz abim tekrar acil şifalar diliyorum allah sıhhat versin...
Nuri abi hoşgeldin ilk mesajın hayırlı olsun :)

İyi Akşamlar arkadaşlar,Cengiz'ciğim Allah sabır versin,çok çektirmesin zira yatanada,bakanada çok zor bende 1992 senesinde seninle aynı zorlukları yaşamıştım.Ciigu aramıza katılmanın hayırlara vesile olmasını dilerken hoş geldin diyorum ve öpüyorum görüşmek üzere by.:bounce:::gleam:::bounce:

Cengiz bey, babanıza Allahtan şifa dilerim. Geçmiş olsun. İnşallah acilen sağlığına kavuşur.

Oooo kimsecikler yok burda, tabi toplantı saati vurun muhabbetin dibine,
walla sırf şu iş için taşınıcam adanaya :)) hayırlısı ile şu günler bi uzuyaydı havalar bi ısınaydı bende gelicem Çarşambaları, hem daha doğrultulmamış bir kuyruğum var :)))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mustafa abim Turgay abim,isocum muzafferim sağolun teşekkürler,

Veyis hocam teşekkür ederim sağolun,özledik tatlı sohbetinizi,yüzünüzden eksik olmayan gülücüklerinizi

Bu akşam kısada olsa dostlarımı gördüm,insanın böyle günlerde derdini,acısını paylaşacak birilerinin olması çok güzel hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Nuri abimize hoşgeldin demeyi unuttum,HOŞGELDİN CİİGU abimiz umarım kalıcı ve katılımcı olursun:p

Son düzenleme:
adana mt ben muzafferin abisi nuri artık aranızdayım herkese selamlar üyelik adım tabiki ciigu :)
nuri abi hoşgeldin :rendeer:
Oooo kimsecikler yok burda, tabi toplantı saati vurun muhabbetin dibine,
walla sırf şu iş için taşınıcam adanaya :)) hayırlısı ile şu günler bi uzuyaydı havalar bi ısınaydı bende gelicem Çarşambaları, hem daha doğrultulmamış bir kuyruğum var :)))

evet gökhancım dediğin gibi günler uzasada seni daha sık görebilsek :rendeer:
günaydın arkadaşlar
uyan bora abi, maraş yolcusu kalmasın :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydın Adana MT ciler,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,

Demir gürselim ve boracım sizlerede hayırlı yolculuklar tek parça gidin gelin

Gürselim motorun parasından ne kırparsan o kardır,hani varya KUYRUK için lazım olacak:p

Muzafferim sanada geçmiş olsun dün öğrendim nasıl oldu belin,sıkıntı hala varsa teknik bilgi verebilirim,nede olsa eski bel fıtığı olanlardanım

Günaydın arkadaşlar.

@ciigu Hoş geldin Nuri abi. Forum değerli bir insan daha kazandı.

GÜNAYDIN kıymetli arkadaşlarım :rendeer:

Cengiz sağol seninle bilhare konuşacaz :cat:

nuri abi hoşgeldin :rendeer:

evet gökhancım dediğin gibi günler uzasada seni daha sık görebilsek :rendeer:
günaydın arkadaşlar
uyan bora abi, maraş yolcusu kalmasın :)

Yolun açık olsun, artık pazar günü yeni motorunu kutlarız :mrgreen: :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar