[Adana - MT]

::gleam::::gleam:::bounce:İyi Akşamlar sevgili arkadaşlar,Haluk'cuğum bu gün için kusura bakma gecikmemiz benim yüzümden oldu vergi dairesinde az daha rehin kalıyorduk!dönüşümüz bir saati buldu Bora'nın kusuru yok.Muzaffer yarın biz geleceğiz haberin olsun börekler iyi kızarsın gevrek olsun çok tuzlu olmasın zira tansiyonum var yükselebilir tamammı yavrucuğum.Cengiz kardeş Babanda umarım iyidir tekrar acil şifalar temenni eder cümlenizin gözlerinden öperim.:bounce:

bugün sen niye bizi beklemedin halukcum söyle bakiiiim.:jocolor:
suyun yüzüne çıkıp birde hesap soruyorsun deyilmi bora abi :farao:
esefle kınıyorum kanka seni:farao:
esefi karıştırma arkadaşım, o böyle işlere karışmaz :p
Abilerim..öncelikle iyi akşamlar sizleri yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ama üye degildim.sadece okuyordum.o kadar güzel ve içten mehabbetiniz varki insanı bağımlı hale getiriyor...tüm gezilerinizden haberim var her gittiginiz yerde cektiginiz resimleri takip ediyor yorumlarınızı okuyorum..benimde bi motorum vardı ama maalesef gecen ramazanda calındı..eger motorum olsa o güzel anlarda yanınızda olmayı nasıl isterdim bilemezsiniz.hürmetler...
arkadaşım hoşgelmişsin :rendeer: ... gürsel
beyler yarın geliyormusunuz.alooooooooooo

ayıp sana abi tabiki geliyoruz.

alooooooooooooo.uyuyunsana arkadaşlarım :mrgreen:
hadi ben işteyim,

Son düzenleme:
::gleam::::gleam:::bounce:İyi Akşamlar sevgili arkadaşlar,Haluk'cuğum bu gün için kusura bakma gecikmemiz benim yüzümden oldu vergi dairesinde az daha rehin kalıyorduk!dönüşümüz bir saati buldu Bora'nın kusuru yok.Muzaffer yarın biz geleceğiz haberin olsun börekler iyi kızarsın gevrek olsun çok tuzlu olmasın zira tansiyonum var yükselebilir tamammı yavrucuğum.Cengiz kardeş Babanda umarım iyidir tekrar acil şifalar temenni eder cümlenizin gözlerinden öperim.:bounce:

yok abi ne olacak önemli değil. canın sağolsun

Geç oldu ama bendende GÜNAYDIN :mrgreen:

unutmuşum özür dilerim.
öncelikle adım:Onur yaşım 24 Ç.Ü Su Ürünleri 3.sınıf ögrencisiyim.
biliyorum abi bilmemmi ama motorum yok maalesef şimdilik burdan eşlik etsem olurmu yazın işallah alınca birebir tanısırız.ama bi bakarsın sürpriz yapıp baklavamı alıp gelirim abi yanınıza.

memnun oldum kardeşim, ben muzaffer :mrgreen:

Son düzenleme:
Herkese selamlar...
Arkadaşlar İstanbuldan bir motosiklet getirmeyi düşünüyoruz malum mevsim şartları ve motorun düşük hacimli olması nedeni ile sürerek getiremiyecegiz bize neyi önerirsiniz.Demiryolları gbi bir şansımız varmı ?? otobus altına atmaktan bahsediyor herkes ama otubusler almıyor diye biliyorum.Daha once motorumu istanbuldan pikap ile getirmiştim ama şunu da öyle getirirsem astarı yüzünden pahalıya gelir :) YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

Herkese selamlar...
Arkadaşlar İstanbuldan bir motosiklet getirmeyi düşünüyoruz malum mevsim şartları ve motorun düşük hacimli olması nedeni ile sürerek getiremiyecegiz bize neyi önerirsiniz.Demiryolları gbi bir şansımız varmı ?? otobus altına atmaktan bahsediyor herkes ama otubusler almıyor diye biliyorum.Daha once motorumu istanbuldan pikap ile getirmiştim ama şunu da öyle getirirsem astarı yüzünden pahalıya gelir :) YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

bence, sen adaşımla (fazerr) irtibata geçersen yardımcı olabilir :cat:

Herkese selamlar...

akşama görüşelim.yardımcı olurum merak etme.:cat:bu arada beyler börekler hazırlanıyor akşama görüşürüz:bounce:

Abi kamyoncumu yoksa :p
Peki akşam gelecem bi aksilik olmaz ise görüşmek dilegi ile...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeşe selamlar,biz bu akşamda yokuz üzgünüz:salut:malum peder hastanede sizlere iyi eğlenceler muzaffer abi böreğe gelemiyeceğiz,yengemizin ellerine sağlık

Mustafa abi durumunda değişiklik yok cumartesi gibi şuur açık değil,

Tekrardan acil şifalara dilerim cengiz abi...

Bu akşam gelme ihtimalimiz çok düşük arkadaşlar...

Tabi sizin için süpriz değil bu durum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar