Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet ybrci arkadaşlarim abilerim.... Yarinki Düzce gezimiz tüm hava koşullara ragmen iptal olmamiştir ve %85 ihtimal gidilecektir... şayet kendine güvenen ben tatli su motorcusu değilim diyen varsa aramizda görmekten gurur duyariz...Şimdilik 3 kişiyiz başrolde ben topik gazcisi:queen:tekteker ramço vee genç kurye arkadasimiz kumsal 41....3 kişide güzl bi rakam tek gittigim günü bilirim:p evet varmi gelen yada kendine güvenen....

ybr tatlı su motoru değil ama piyasada bu soğukta yola çıkacak insan yok hacı:queen::queen::queen:

arkadaşlar sedat 57 nin motorunun dişli zincir setini değiştirdik..... elimizden geldiğince resimledik... aksam yemegine balık yemeye karar verdik... marmara balık lokantasında balıkla aç karnımızı doyurduk.......

daha yeni başladık...

plakayı kapatıp bide yandan çekelim dedik...

buda eski ve yeni takım... yanyana çektik... az kahrımızı çekmedi.....

yandan çektik yine.........

buda marmara balık lokantası pendik.....

vay vay kuzu bunlar kuzu

düzce yolcusu kalmasın...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanki fotolar süper yakışır sana adam king yaa :D ramço burya yumruk havaya :D

gelin arkadaşlar düzceme sizlere kapım ardına kadar her zaman açık bekliyorum ama aman dikkatli olun ne olur hava sartları kotu

aldım plakayı :queen: kaça maal oldu dişli zincir kaç bin km de motor bide ?

Aktif (Online)
Motosikleti: 6ooRR"07
Kan Grubu: A Rh+

???
Ne iş biemdabılyuyu sattın 6oorr mi aldın ?
Şimdi de ybr alcam diye bizi mi yiyosun yoksa :cherry:
TEKTEKER_RAMÇO
Kardeş sen bari yamaha servisi aç :cherry:

Servisimi değiştirecem ben artık.Bu servise gitmeyi planlıyorum:cherry:
32832141gw3.jpg

Rolanti ayarı öyle yapmış ki ,motor benzini resmen içti bugün hem onu ayarladım hem de kırık olan km panel plastiğini değiştirdim.Dördüncü düşüşten sonra civataların km saatlerine bağlantı yerleri haşat olmuş motor 1 kere daha düşerse yeni km saati almam gerekecek:cyclopsan

Aktif (Online)
Motosikleti: 6ooRR"07
Kan Grubu: A Rh+

???
Ne iş biemdabılyuyu sattın 6oorr mi aldın ?
Şimdi de ybr alcam diye bizi mi yiyosun yoksa :cherry:
TEKTEKER_RAMÇO
Kardeş sen bari yamaha servisi aç :cherry:

Servisimi değiştirecem ben artık.Bu servise gitmeyi planlıyorum:cherry:
32832141gw3.jpg

Rolanti ayarı öyle yapmış ki ,motor benzini resmen içti bugün hem onu ayarladım hem de kırık olan km panel plastiğini değiştirdim.Dördüncü düşüşten sonra civataların km saatlerine bağlantı yerleri haşat olmuş motor 1 kere daha düşerse yeni km saati almam gerekecek:cyclopsan

ortak ben dükkan açmayı düşünmüyorum... ama arkadaş ve dostlarımın araba ve motorlarını tamir ediyorum.... işin içinde yetiştim......

ramço bizim motorlar varken dükyana gerek yok elinin pasını kirini bizim motorlarda atıyo eee bizde hakkını vermeye çalışıyoruz...
iyiki tanıdım iyiki varsınız ramço ve sedat

aldım plakayı :queen: kaça maal oldu dişli zincir kaç bin km de motor bide ?

hacı ramçonun el emegi hariç 60-65 ytl gibi bi rakama mal oldu motorum 22.450 kmde 30 bine kadar giderdi yalniz ben degiştirmekte fayda gördüm o kadar uzun yollara çikiyoruz yolda kalma riskini göz önünde bulundurarak degiştirmeyi uygun gördüm ramçoya saygilar tekrar:p

ramço bizim motorlar varken dükyana gerek yok elinin pasını kirini bizim motorlarda atıyo eee bizde hakkını vermeye çalışıyoruz...
iyiki tanıdım iyiki varsınız ramço ve sedat

EYVALLAH SAGOLUN... BENDE İYİKİ SİZLERİ TANIMIŞIM.... HAYAT BÖYLE.. UMMADIĞIN ANDA UMMADIĞIN KİŞİLERİ KARŞINA ÇIKARA BİLİR.......... SABAHIN BU SAATİNDE NE İŞİN VAR DİYENLERE DUYRULUR.... DÜZCE YOLCUSU KALMASIN....:queen::queen::queen::queen: DELİMİ SEY ETTİ BİLMEM AMA BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE..... HADİ HAYIRLISI......:cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Abi Bende Yamaha Ybr 125 Lik Almayı Düşünüyorum Ama Nasıl Bir Motor ]

Abi Bende Yamaha Ybr Almayı Düşünüyorum Ama Motor Hakkında Tam Bilgi Bilmiyorum

Son düzenleme:
Bende Ybr Almayı Düşünüyorum çok Güzel Bir Motor Motoru Olanlara Allah Kaza Bela Vermesin Inşaallah Ybr Kullnanlar Bana Bılgı Verırse Motor Hakkında Sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar