Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hacım parçalanmıcak gibi deilki heriflerin egzost sesleri taaa 1 km geriden geliyo kafamızda nolan kask var rüzgar sesini zor duyuyoz ama motorların sesi 1 km öteden duyuluyo :D hacı herkeye gelirken bitane karşı şeritten bi motor geçtiya kamyonun arkasındayken çevirdin kafanı ona baktım valla korktum kaza yapacan die yaaa bide taaa dibine kadar giriyon kamyonun hacım o kadar yapma yaaaa

hacı yaklaştikça sıcaklik artıyo mübarek kamyonun içine giresim geliyo:queen::queen::cherry: otobanda en iyisi otobüs hacı kamyon falan hikaye öküz gibi fren yapiyo kamyoncular otobüs öyle degilki adam eksoz frenini kullaniyo bizde gazi birakiyoruz dengelemiş oluyoruz kamyonda frende basmak gerekiyo dengeizlik oluyor...

bidahakine bakarız artık :D ama otobüslerde bi hızlı gidiyolarki hacı yetişmek mümkün deil :D

bidahakine bakarız artık :D ama otobüslerde bi hızlı gidiyolarki hacı yetişmek mümkün deil :D

hacı mola yerlerinden birinde bekleyecen çikan otobüsü bi kere arkasina takıldımmı 120 de gitse otobüs ybrde cok rahat gidebiliyo ben denedim öyle kastamonudan dönüşümde düzceden sapancaya kadar yaklaşik 100 km yol 110 km/h sabit hızla gittim korktum motora bişey olur diyede sapancada durdum otobüse yol verdim ordan başka bi arabayla gelmiştim yani otobüsler en aşagi 110 la gidiyolar:cherry:

hacım parçalanmıcak gibi deilki heriflerin egzost sesleri taaa 1 km geriden geliyo kafamızda nolan kask var rüzgar sesini zor duyuyoz ama motorların sesi 1 km öteden duyuluyo :D hacı herkeye gelirken bitane karşı şeritten bi motor geçtiya kamyonun arkasındayken çevirdin kafanı ona baktım valla korktum kaza yapacan die yaaa bide taaa dibine kadar giriyon kamyonun hacım o kadar yapma yaaaa

SEDAT ORTAK GERÇEKTEN ÇOK YANAŞIYORSUN YAW... :queen::queen::queen::queen:

Arkadaşlar motorumun arka sağ ve sol granajlara motorsiklet.net logosundan yapıstırmak istiyorum ama
bu şekilde yakısırmı sizce o kısma ne dersiniz

arkadaşlar bende yeni aranıza katıldım. peşinatsız nasıl motor alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bende yeni aranıza katıldım. peşinatsız nasıl motor alacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

her türlü çin çan çon malını istediğin vadeyle alabilirsin amma velakin sonrası durum tartışılır:pr:

ben senin yerinde olsam ya bekler ikinci el made in japan alırım,yada kampanyaları takip ederim sıfır made in japan alırım:)

ybrlendim bende :p

06 model 17bin kmde 35lt topcase, v koruma demiri, ön camlı. temiz bir motor.

kazasız belasız inş.

debriyaj teli kopacak 2 tel tutuyor tek sorun bu sadece =) onuda tez zamanda halletmem gerek yolda kalacam yoksa:D

değiştiren arkadaslarımız varsa bu tel ne kadardır ?

kazasız belasız inş.

debriyaj teli kopacak 2 tel tutuyor tek sorun bu sadece =) onuda tez zamanda halletmem gerek yolda kalacam yoksa:D

erhan aramıza hoş geldin hayırlı olsun güle güle kullan:rendeer:

telin fiyatını tam bilemiyorum ama taş çatlasın 10 ytl dir,

motoru kaça aldın ve resimlerini isterizz

kazasız belasız inş.

hayırlı olsun kazasız belasız ulen ne adamsın ya

ben degiştirecem kanka ayıpsın benden olsun
:cherry:

tşkler abi,

izmir mt den bi arkadaşımızdan aldım.

bu arada ocak ayı zam ayı noter satışlarınada zam gelmiş. 195 ytl alım satım :cyclopsan

21012009187.jpg

21012009191.jpg

21012009192.jpg

21012009193.jpg

21012009194.jpg

21012009196.jpg

21012009197.jpg

21012009198.jpg

Son düzenleme:
hacı motor on numara gördükçe dayim aklima geliyor:mrgreen::mrgreen:güle güle kullan debriyaj teli riallide ya 4 liraydi yada 2 lira ben gaz teliyle ikinisini 6 liraya almiştim ama kulanmak nasip olmadi:pale:

hayırlı olsun kazasız belasız ulen ne adamsın ya

ben degiştirecem kanka ayıpsın benden olsun
:cherry:

senden olsun=) aradım motorcu göçmeni orjinal tel 25 ytl yan sanayi 10 diyor :D
kararını değiştirme:D

amma ucmus bunlar sallama fiyat bence yaw

Motor güzelmiş hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.

tşkler saolasın

hayırlı olsun erhan....güle güle kullan.....:cat:

saol kardeşim tşkler

hacı motor on numara gördükçe dayim aklima geliyor:mrgreen::mrgreen:güle güle kullan debriyaj teli riallide ya 4 liraydi yada 2 lira ben gaz teliyle ikinisini 6 liraya almiştim ama kulanmak nasip olmadi:pale:

saol kardeşim:( Allahtan hayırlısı canın sağ daha ne olsun. tel aradım sordum orjınal 25 ytl dediler delimi ne bunlar:) ralli dediğin yer nerde izmirde yoktur tabi :)

Son düzenleme:
evet hacı izmirde yok hatayda www.rialli.com burdan arama yaparsin kargoyla geliyor gargo fiyatida 3 lira tabi aldigin parcaya göre degişiyor ama ben mesela arka çamurlugu almiştim kocaman bişey ondan 10 ytl almişlardi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar