Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

siz varya ybrenin hakını veriyorsunuz helal size elinizden kacmayan işde yok her işi beceriyorsunuz süper ustarlar :mrgreen:

sedat kaşınıyor... yanında bizde yanacagız... ama arkadaş için çiğ tavuk yeniyorda düzce soğuğu çekilmiyormu... çekecez artık....:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

hacı düzceden naklen haber aliyorum:mrgreen::mrgreen:bu gün hava sicakligi hissedlir derecede artmiş...sadece gömlek ile dişarda durabiliyormuşsun yani... ama havanin yagişli olma ihtimali varmiş:pale::salut:

valla sedat la ben donumuza kadar ıslandığımız günleri bilirim buda öyle günlerden biri olucak herhalde :D

valla sedat la ben donumuza kadar ıslandığımız günleri bilirim buda öyle günlerden biri olucak herhalde :D

hacı yagiş olursa gitmeyiz ya az yol degilki 200 km bide lokmanin kiyafetleri bana olmaz :queen::queen: sehir içinde olsak geri döneriz eve ama otobandasin nereye dönüyon:queen:yagmur olursa şayet gezi iptaldir:wiinkk::rendeer::cat:risk almaya degmez bi dahaki pazar olur:):mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

benim ıslanacak bi donum bilene yok.......

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR YBR ME UYGUN BÜTÇEME UYGUN BİR MONT ALDIM.... ARKADAŞIM MOTORCULUĞU BİRAKINCA MONTUNU BANA SATTI..4 AYLIK BİR MONT.... YBR KIRMIZI... MONTTA KIRMIZI DESENLİ....... BAKALIM BEYENECEKMİSİNİZ.........

evet ybrci arkadaşlarim abilerim.... Yarinki Düzce gezimiz tüm hava koşullara ragmen iptal olmamiştir ve %85 ihtimal gidilecektir... şayet kendine güvenen ben tatli su motorcusu değilim diyen varsa aramizda görmekten gurur duyariz...Şimdilik 3 kişiyiz başrolde ben topik gazcisi:queen:tekteker ramço vee genç kurye arkadasimiz kumsal 41....3 kişide güzl bi rakam tek gittigim günü bilirim:p evet varmi gelen yada kendine güvenen....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar