ortak motorlarımız bozulmasında biz başka sebeblerden bir araya gelip motor resimlerini çekelim.........:queen::queen::queen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ortak motorlarımız bozulmasında biz başka sebeblerden bir araya gelip motor resimlerini çekelim.........:queen::queen::queen:
sedat adamım hiç bitmeyen aşk ybr aşkıdır...... söker takar bozar yinede üstüne biner yola çıkarız............... ybr ile 99999 bin görmeden seni ybr den indirmem ............
kanka elinden her iş geliyor maaşşallah :![]()
(bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş)
ehliyetimi 2 hafta içinde elimde zaten tek eksik güzel bi motor
(bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş)
ehliyetimi 2 hafta içinde elimde zaten tek eksik güzel bi motor
yavv ne diyim babandan iste baba bana motor al de :almaz ise her zaman her konuda motor la ilgili bişeyler sok araya ben öyle yaptım en sonunda babam illalah etti aldı :mrgreen:
yavv ne diyim babandan iste baba bana motor al de :almaz ise her zaman her konuda motor la ilgili bişeyler sok araya ben öyle yaptım en sonunda babam illalah etti aldı :mrgreen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
biz türkler işin hep kurnazlığına kaçıyoruz....
önceki motorumu bende öyle almıştımbunuda öyle aldırcaz artık
:
Benim Eski motor vardı onu da güzel bi teknikle almıstım zar zor ama bi polise yakalndım 2 sene motorsuz kaldım şuan aldım ybr var :queen::queen::queen:
arkadaslar bu gün rialliden motorum için bi kaç sipariş verdim...debriyaj balatasi japon mali (honda) riallide japon mali olurmu demeyin varmiş:mrgreen-ringli kore mali bi zincir54 ytl...ybr conta takımı 5 ytl...birde arka lastik takozlari sipariş ettim 2 çift onlarda 5 ytl... debriyaj balatasinin fiyatida 25 ytl... ihtiyaci olan arkadaslarimiz vardir illaki fiyat araştirmasi yapöiş olurlar:cat:
ARKADAŞLAR YBR BU.. ALIRKEN SATARKEN KULLANIRKEN OLDUĞU GİBİ PARÇADADA SAHİBİNİ DÜŞÜNÜYOR..........
Büyük olasılıkla yakın bir zamanda daha büyük bir cc'ye geçeceğim. Ama YBR'yi sağlamlığı, tutumluluğu ve parça fiyatlarıyla özleyeceğimi şimdiden biliyorum.