Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sedat adamım hiç bitmeyen aşk ybr aşkıdır...... söker takar bozar yinede üstüne biner yola çıkarız............... ybr ile 99999 bin görmeden seni ybr den indirmem ............

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kanka elinden her iş geliyor maaşşallah ::)

(bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş)

ehliyetimi 2 hafta içinde elimde zaten tek eksik güzel bi motor

(bi ilk okulunu bitir ünivesiteye başla ehliyetini al eline daha sonra motor malesef böyle daha sonra rahat rahat gezersin inş)

ehliyetimi 2 hafta içinde elimde zaten tek eksik güzel bi motor

yavv ne diyim babandan iste baba bana motor al de ::) almaz ise her zaman her konuda motor la ilgili bişeyler sok araya ben öyle yaptım en sonunda babam illalah etti aldı :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
biz türkler işin hep kurnazlığına kaçıyoruz....

:queen::queen::queen: Böyle anlıyolar ancak ne yapalım abi :queen::queen::queen:

önceki motorumu bende öyle almıştım:) bunuda öyle aldırcaz artık

Benim Eski motor vardı onu da güzel bi teknikle almıstım zar zor ama bi polise yakalndım 2 sene motorsuz kaldım şuan aldım ybr var :queen::queen::queen:

arkadaslar bu gün rialliden motorum için bi kaç sipariş verdim...debriyaj balatasi japon mali (honda) riallide japon mali olurmu demeyin varmiş:mrgreen:eek:-ringli kore mali bi zincir54 ytl...ybr conta takımı 5 ytl...birde arka lastik takozlari sipariş ettim 2 çift onlarda 5 ytl... debriyaj balatasinin fiyatida 25 ytl... ihtiyaci olan arkadaslarimiz vardir illaki fiyat araştirmasi yapöiş olurlar:cat:

arkadaslar bu gün rialliden motorum için bi kaç sipariş verdim...debriyaj balatasi japon mali (honda) riallide japon mali olurmu demeyin varmiş:mrgreen:eek:-ringli kore mali bi zincir54 ytl...ybr conta takımı 5 ytl...birde arka lastik takozlari sipariş ettim 2 çift onlarda 5 ytl... debriyaj balatasinin fiyatida 25 ytl... ihtiyaci olan arkadaslarimiz vardir illaki fiyat araştirmasi yapöiş olurlar:cat:

ARKADAŞLAR YBR BU.. ALIRKEN SATARKEN KULLANIRKEN OLDUĞU GİBİ PARÇADADA SAHİBİNİ DÜŞÜNÜYOR..........

Büyük olasılıkla yakın bir zamanda daha büyük bir cc'ye geçeceğim. Ama YBR'yi sağlamlığı, tutumluluğu ve parça fiyatlarıyla özleyeceğimi şimdiden biliyorum.

Büyük olasılıkla yakın bir zamanda daha büyük bir cc'ye geçeceğim. Ama YBR'yi sağlamlığı, tutumluluğu ve parça fiyatlarıyla özleyeceğimi şimdiden biliyorum.

ybr yeni rakı gibidir... içmeden sarhoş olamazsın... ybr ye binmeden onu tanıyamazsın............. büyük makinede ybr yi çok arar sın... bazende aramazsınn............

Yaz sonu bol kilometreli bir Karadeniz turu düşündüğüm için tasarrufluluğunu arayacağım kesin.:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar