[Bursa - MT]

Çaka tavsiyelerin için teşekkür doru diyorsun en mantıklısıda o olur heralde bi ara mz almayı bile düşündüm aslında dağıtmak için yerim de var(ilk göz ağrım an125 kıyamam heralde parçalamaya :) ). gemlik tarafına yakında turum olacak iş için olmasa bile tanışma maksatlı inan uğrayacam ararım ama numaran yok :)

dostum onda numara cok sihirbaz gibi maşallah
numeroyu veriyorum 0530......:)

yapabileceğim birşy olursa sonuna kadar yanındayım motor yağında en iyisini getittiririm ve parça işine gelince dediğim gibi çevrem var. sonuçta motor kardeşliği var arada.

Çaka kardeşi yağ diyor en iyisi diyor :) Kafamda tilkiler dolaşıyor :) anladın sen onu :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buralardayım ona göre akıllı olun yaramazlık yapmayın ;)
yahu bu devirde askerlikte kolay oldu artık, şu toruna bak hele:mrgreen: daha acemi birliğinde internete girmiş :mrgreen:Bi arkadaşımda şuan Van'da asker ne zaman açsam msn'i online, adam benden çok internette,sordum ne iştir diye:silent:demesinmi ben internet cafe sorumlusuyum :cyclopsan

mami sen bu kadar kısa yazmazdın başkasından yollatmıosun dimi bu msjları? :))

keşke benide cafe sorumlusu yapsalar ne güzel walla...

Bugün hava çok güzeldi arkadaşlar dayanamadım garajdan arkadaşın motorunu kaçırdım fakat boğazımda kaldı. Biraz dolaşıp yerine bırakırım derken tuhaflık oldu ve arka lastiğin patlak oldugunu farkettim. kötü şans:(

Arkadaşlar bu cumartesi dağda motor kıyafetleriyle kayak olayı var,ilgililere duyurulur,4 kişi olduk bile,2 sini tanıyorsunuz,i
1-İlk gezideki artçım Melih
2-Mt den Pınar
3-Lise arkadaşım
4- Malum kişi ben
Enfzla 40 Tl gibi bir gideri olur kayak kiralama dahil.Öğretmesi benden...

Arkadaşlar bu cumartesi dağda motor kıyafetleriyle kayak olayı var,ilgililere duyurulur,4 kişi olduk bile,2 sini tanıyorsunuz,i
2-Mt den Pınar
3-Lise arkadaşım
4- Malum kişi ben

merhaba ben adnan; bende gelmek isterdim fakat işlerimiz var, motor sevdalısı bir arkadaşım şu an dağda fotografçı olarak işe başladı sizlere bir yardımı olurmu bilmem. haber verin bende onu arayıp yardım edebilecekmi onu soraayım

merhaba ben adnan; bende gelmek isterdim fakat işlerimiz var, motor sevdalısı bir arkadaşım şu an dağda fotografçı olarak işe başladı sizlere bir yardımı olurmu bilmem. haber verin bende onu arayıp yardım edebilecekmi onu soraayım

Tahmin edeyim kesin uzun saçlı ve açık kumraldır.:cherry: Muhtemelen kendi makinemiz olur fakat yinede tanışalım farklı mevzularda bize yardımı dokunabilir.:cat:

cmt. uludağ damısınız arkadaşlar

Evet gelirseniz bekleriz...

çok teşk. ederim bende gelmek isterdim ama hem okulum var hemde çarşamba günü ameliyat olucam Allah korusun kayarken mazaallh biyerimizi sakatlamayalım yazın inşallah bende katılıcam sizlere
katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

çok teşk. ederim bende gelmek isterdim ama hem okulum var hemde çarşamba günü ameliyat olucam Allah korusun kayarken mazaallh biyerimizi sakatlamayalım yazın inşallah bende katılıcam sizlere
katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

Geçmiş olsun kardeş ne ameliyatı bu,hangi hastanede,yapabileceğimiz bir şey varmı?

Selam Arkadaşlar ,
Bursa da yapılacak ücretsiz teori seminerine davetlisiniz.

Tarih: 24 Ocak 2009 Cumartesi

Yer: Nilüfer Belediyesi Konak Kültür Merkezi 5. Kat Beşevler-Bursa

Saat: 12.30 ile 17.30 arası

Eğitmenler: Paolo Volpara, Engin Balaban, Yiğit Güler ve Namık Kutlu

Detaylar için : http://www.ommriders.com

Katkı Sağlayanlar: Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Enduro-Touring Fan Kulübü’nün katkılarıyla.

İrtibat: Mithat Kılıç ([email protected] ) ve Erhan Çalışkan ([email protected])

http://www.ommriders.com

Selam Arkadaşlar ,

Eğitmenler: Paolo Volpara, Engin Balaban, Yiğit Güler ve Namık Kutlu

Detaylar için : http://www.ommriders.com

Katkı Sağlayanlar: Bursa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Enduro-Touring Fan Kulübü’nün katkılarıyla.

İrtibat: Mithat Kılıç ([email protected] ) ve Erhan Çalışkan ([email protected])

http://www.ommriders.com

ben katılmak çok isterim bursa MT olarak gitsek iyi olablir aslında :)

iyi geziler

2-Mt den Pınar
3-Lise arkadaşım
4- Malum kişi ben

bizim yerimize de kayın :cat:

Selam Arkadaşlar ,

mutlaka katılmak istiyorum.

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. :cat:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeş ne ameliyatı bu,hangi hastanede,yapabileceğimiz bir şey varmı?

çok teşk. ederim büyük ihtimalle şevket yılmazda olucak ama daha emin değilim okulum ve dersanem yüzünden yaza atabilirim o işi ama tahlil falan yaptırıyorum şimdilik hazırda bulunsun ne olur ne olmaz

yok kardeşim senin düşünmen yeter kendine dikkat et ve gezideki arkadaşlara benim için kafi :)

Son düzenleme:
Çaka kardeşi yağ diyor en iyisi diyor :) Kafamda tilkiler dolaşıyor :) anladın sen onu :D

Kardeş bugün gidon kelepçeleri geldi, birazdan onları takmak için garaja ineceğim, teşekkür ederim. Senin şu kafandaki tilkileri bi öldürebilsem o zaman rahat bi uyku uyuyacağım, bu arada sana bir tüyo vermek istiyorum, Ufuk' ta aliminyum plaka varmış, ağzından kaçırdı safım, yarın mesaiden sonra gideceğim. Tilki diyorum, aliminyum diyorum, çamurluk diyorum, ufuk diyorum, 12 den vurmak diyorum, anla artık daha ne diyeyim ???
Ha birde yarın sabah 9 da direksiyon sınavım var, ne dersin geçebilir miyim :p

Ufuk için el yapımı tattoo makinası yapıyorum, bitirince ilk bana yapacakmış, öyle dedi. Ne dersiniz acaba çamur yapıp makinayı yapmasam mı ? Geçen sefer canım çok yandı...

:):):)

Gelen,gelmeyen,konuyla ilgilenen,ilgilenmeyen,yardımcı olan,olmayan herkese teşekkürler,sevgiler.:rendeer:
:) :) :)
Saat 9.00 da Tophane Uludağ Taksi durağından tırmanmaya başlayacağız.Hakkınızı helal edin,çıkıpta inmemek var,inipte bulmamak var,sağlam gidip gazi olmak var,var oğlu var...:wiinkk:

Kelepçelerin işi yaş :( Yarın tornacı yolu göründü bana, ama kaçmaz gidon yükseltmesi yarın akşama bitmiş olacak.

Tattoo makinası fotolarını atarken Cansu' nun resmini de buldum, scooterin son halini merak edenler için yüklüyorum. tttaaaa tammmm :)

Bu arada ben de Ufuk için hazırlanan, " daha doğrusu kobay ben olduğumdan benim için hazırlandığıda düşünülebilir " Tattoo makinasını bitirdim, iş sadece bir adaptor ayarlamaya kaldı :p

Ahanda işte bu alet, bir kaç akşam sonra omzuma girip çıkacak, umarım bu sefer düzgün yapmışımdır da ilki kadar acıtmaz, gerçi Elif bana bi sprey vermişti bu sefer onu kullanacağım. Ama gene de Ufuk' u bu aralar hoş tutmam lazım, malum çalışan el ona ait...

:):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar