[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Günaydınnnn,hayırlı işler bol bol kazançlar diilerim,

Cengiz abi doğum günün mübarek ve hayırlara vesile olsun....:queen:

Benim babam ile aranda 3 yaş var,tabi babam senden küçük....:p

Adana mt eğer toplanıp akşam cengiz abilere giderseniz doğum günü pastası benden....:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iso biz kimseden korkmayız oğlum isteyen istediği zaman gelebilir kapımız herzaman açık,yalnız sen okadar kişiye pasta yetiştirebilcenmi bizim sülalede var :bounce:

Muzafferim teşekkürler,darısı sana olsun nice uzun yıllara diyelim allah hepimize uzun,sağlıklı ve mutlu huzurlu yıllar nasip etsin

Cengiz abi doğum günün mübarek ve hayırlara vesile olsun....:queen:

Benim babam ile aranda 3 yaş var,tabi babam senden küçük....:p

Adana mt eğer toplanıp akşam cengiz abilere giderseniz doğum günü pastası benden....:cherry:

kankaaa sana birşeyler oluyor kafana saksı felan mı düştü nedir hastamısın :cherry:

walaaa bişey çarptıgı kesin... zaten bu günlerde yüz yüze konuşurken de garip garip konuşuyor bazan korkutuyor beni yaw olm iso bi hocaya git sen:p

kankaaa sana birşeyler oluyor kafana saksı felan mı düştü nedir hastamısın :cherry:

İsmail iyisin di mi? Görmeyeli bir şeyler olmuş İsmail'e.

İsmaile Güneş çarpmış :mrgreen:

walaaa bişey çarptıgı kesin... zaten bu günlerde yüz yüze konuşurken de garip garip konuşuyor bazan korkutuyor beni yaw olm iso bi hocaya git sen:p

Geçenlerde hocaya üfletmişdi :cyclopsan ters tepti galiba :mrgreen:

Ne yaaa,gönlümden koptu,pişman ettiniz,vazgeçtimm....:p

arkadaşlar sim kartı HALUK kardeşime vermiştim bugün aldım bir çok resimleri yüklememiş haberiniz olsun resimlerin çogu bende birara yüklerim ..gerçekten zahmetli bir iş bende olsam aynı şeyi yapardım.gezi resimlerini yüklemekten kurtulim diye vermiştim ellerine sağlık halukçugum sen dün resim yüklerken ben banyomu yaptım ve uyudum:queen:

arkadaşlar sim kartı HALUK kardeşime vermiştim bugün aldım bir çok resimleri yüklememiş haberiniz olsun resimlerin çogu bende birara yüklerim ..gerçekten zahmetli bir iş bende olsam aynı şeyi yapardım.gezi resimlerini yüklemekten kurtulim diye vermiştim ellerine sağlık halukçugum sen dün resim yüklerken ben banyomu yaptım ve uyudum:queen:

:queen: :queen:

İyi akşamlar herkeze;

konuya bendeki fotolarıda ekledim, bi bakınbakalım :)

yaa efet bazı fotolar eksik, misal benim Ümit abinin CBR'sinin üzerinde olduklarım :)

Cengiz abiyede yeni yaşında mutluluklar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar