[Bursa - MT]

walla arkadaşlar aynı polislerin önünden yüzlerce kere geçtim 2 kere durdurdular biri motorum çok ses yapio die vulcan 1500 ümle çıkmıstım bi kere de 250 cc çin malım var bi tane çakma chopper onunla durdurdular onda da sinyalim kırılmış kask olduğu surece durdurmuolar

Hönk :silent:

Ben anlıyamadım :cherry:

Son düzenleme:
Selam Bursa MT'li arkadaslarım...Yeni yıl için ailemi ziyarete geldim...Hepinize mutlu yıllar diliyorum...

walla arkadaşlar aynı polislerin önünden yüzlerce kere geçtim 2 kere durdurdular biri motorum çok ses yapio die vulcan 1500 ümle çıkmıstım bi kere de 250 cc çin malım var bi tane çakma chopper onunla durdurdular onda da sinyalim kırılmış kask olduğu surece durdurmuolar

Valla bi keresinde benide Demirtaş rampasında durdurmuşlardı.

Hönk :silent:

Ben anlıyamadım :cherry:

Anlayan varsa anlatsında anlıyalım bende bişi anlıyamadım :sunny:

hoşgeldin Akın.. Benide arabayla pınarbaşından heykele inen yolun sonunda çevirdiler iki üç kez aklınızda olsun.. :))

Güneşi ve ışıklarını özledim,Yeşili ve çim kokan otları özledim,Kuru bir asvalt ve kuş seslerini özledim,Ben motosikletime bindiğimde üşümemeyi ve kaymamayı özledim,her mevsimin farklı güzellikleri var ama ben yinede baharı ve yazı özledim...:pale:

Bu arada ekonomik kriz dolayısıyla insanların çoğu zor durumda Allah herkesin yardımcısı olsun.Mümkün olduğunca bu aylarda borçları kısıp daha çok brikim yapıp,tutumlu davranalım çünkü daha devam edecek ve önümüzdeki 3-4 ay dahada artacak gibi görünüyor yorumlara göre...(niye böyle bir konuya atladıysam şimdi :cherry:alakasız ama önemli:bounce:)

Son düzenleme:
ben de geçen akşam, motosikletle görükleye gittim arkadaşı almak için. inanılmaz bir soğuk vardı, yerlerde gizli buz bol bol vardı :) bikaç kere kayar gibi oldum ama yavaştım problem yok. onun haricinde kask ve kar maskesi olmasına rağmen beynim dondu :p birdaha gece yarısı -5 C' lerde mi giderim :) bitti bitti :)

nevin hocam herşeyi süper anlatmışsınız, o günleri ben de çok özledim. yerler ıslak olduğundan motora binesim dahi gelmiyor :queen:

bende binemiyorum uzun zamandır hatta her sabah okula gitmeden önce bakıyorum ama yetmiyor bu sarılmayı bile dusundum yani :p :)

bende bende nezamandır motora binemiyorum susurluğa gitmeden önce zamlı aldığım benzin hala duruyo:salut:

Haydeee ne oluyor sizlere yahu ???
Tamam herkes sağlığını düşünür dikkat edip kollar ama bu motorunuzdan ayrılmak demek değildir ki, düşünün ortalık karardıktan sonra çıkmışsınız yola; kaskınızda şıpır şıpır yağmur damlaları, hatta bir ara vizor sudan yol göstermez oluyor. Her ne kadar pahalı olursa olsun mont ve pantolonunuz su geçirmeye başlıyor, her yeriniz su içinde kalıyor...
Yolda kaptırmış giderken bi bakıyorsunuz arka teker kendi havasında, kaymaya başlıyor, bir anlık şaşkınlık ve hemen yolu toparlamaya çalışıyorsunuz. Tam 12 lik bir olay " yolda tutunma " kavgası. Tam yolu tuttum gidiyorum diyorsunuz ve bu sırada bi su birikintisi, kaçacak yer yok, zaten kaçmaya çalışsanız aynen yerdesiniz. Mecbur balıklama bir dalış :p artık botlarınız su içinde çorapların ıslandığını hissetmek...
Motosiklet illa yaz güneşinde sürülmez, tamam o daha sağlıklı ve zevklidir ama kışında tadını çıkarmak lazım, biraz üşümek ve hatta titremek lazım. Hani DART var ya işte onun gibi çemberi tutturmak değil benim demek istediğim hedefi 12 den vurmak. Motoru yaşayın !!!

Uy piru pize kötu pişey mu dedu şimdu.Motosikletli William Tell:silent:::pale::cyclopsan:cherry:

arkadaşlar pazar günü kardeş sitemiz olan motordelisi.com sitesinin saat 19da buluşması var. ilgilenenler olursa vitamin cafede olacağız bir aksilik olmazsa.

biz mamiylede motordelisi buluşmalarında tanışmıştık kulakları çınlasın..

arkadaşlar pazar günü kardeş sitemiz olan motordelisi.com sitesinin saat 19da buluşması var. ilgilenenler olursa vitamin cafede olacağız bir aksilik olmazsa.

Motosikletli mi - motosikletsiz mi ??

Hani kar - kış - kıyamet ya, o bakımdan şeyettiydim :p

Haydeee ne oluyor sizlere yahu ???
Tamam herkes sağlığını düşünür dikkat edip kollar ama bu motorunuzdan ayrılmak demek değildir ki, düşünün ortalık karardıktan sonra çıkmışsınız yola; kaskınızda şıpır şıpır yağmur damlaları, hatta bir ara vizor sudan yol göstermez oluyor. Her ne kadar pahalı olursa olsun mont ve pantolonunuz su geçirmeye başlıyor, her yeriniz su içinde kalıyor...
Yolda kaptırmış giderken bi bakıyorsunuz arka teker kendi havasında, kaymaya başlıyor, bir anlık şaşkınlık ve hemen yolu toparlamaya çalışıyorsunuz. Tam 12 lik bir olay " yolda tutunma " kavgası. Tam yolu tuttum gidiyorum diyorsunuz ve bu sırada bi su birikintisi, kaçacak yer yok, zaten kaçmaya çalışsanız aynen yerdesiniz. Mecbur balıklama bir dalış :p artık botlarınız su içinde çorapların ıslandığını hissetmek...
Motosiklet illa yaz güneşinde sürülmez, tamam o daha sağlıklı ve zevklidir ama kışında tadını çıkarmak lazım, biraz üşümek ve hatta titremek lazım. Hani DART var ya işte onun gibi çemberi tutturmak değil benim demek istediğim hedefi 12 den vurmak. Motoru yaşayın !!!

Yok Çakabey Abi, doğru diyosun, zaten ben daha önce de söylemiştim yağmurda motosiklete binmeyi sevdiğimi. Ama benim demek istediğim tamamen farklı. Misal ben hem okula hem de heykelde kursa gidiyorum ve bizim motosikletler scooter gibi deil, çünkü bacaklarım dizime kadar çamur oluyor. E haliyle hoş deil :cherry: Ayrıca ona uygun pantalon da alamadığım iin durum bu bende :) :cherry:

1- Vitamin Cafe nerede?
2- Bu kadar :)

Hava şartlarına bağlı artık :cherry: güzel olursa gelirim ben :queen:

Son düzenleme:
boşver hava şartlarını atla 48e gel :) bende gelicem inşallah tanışmış oluruz hem.

adszii9pg3.png

Son düzenleme:
tmm ya yerini ögrendim. pazar saat kaçta buluşuluyor? yakamıza kırmızı gül takmalı mıyız?:queen:
benim kurs var zaten ticaret lisesinde olacam. 2 gibi bitiyor işte :)

1-2 saat zamanım olacak ugrarım artık :)

evet başka gelenler el kaldırsın :)

Son düzenleme:
saat19da olucak arkadaşlar. uzun süredir zaten düzenlenmiyordu, en son bir yıl önce katılmıştım. sıcak ve güzeldi ortam. Motorlu yada motorsuz gelmeye çalışın..:)

baba naptın saat 19 diyosun :)
ayarlamaya çalışcam artık gelirim büyük ihtimal. Çünkü final haftam da bişiler yapcam gelirim sanırsam :=)
:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar