Yardım X9 500 Pıaggıo

Selamlar

Onumde bir firsat var , soyle ki

benim motorum 2007 X-MAX , onu verip yerine sifir x9 500 piaggio alma planim var . Iyi bir fiyata 10 000 ytl ye sifir x9 buldum(iyi fiyat oldugunu dunuyorum)

simdi arkadaslar yardiminiz lazim
1) X9 PIAGGIO artik ithal edilmiyor mu? edilmiyorsa sebebini bilen varmi
2) X9 500 ler de fiyatin dusuk olma sebebi artik ithal edilmiyor olmasi ilemi ilgili?
3) Siz benim yerimde olsaniz x max 250 yi verip x9 500 'e gecermiydiniz?

cevaplariniz icin tsk

dostum benim bildiğim x9lar artık üretilmiyo fiyatının düşük olmasıda elde kalan son modelleri bitrmek adına olabilir..onun dışında eksisi xmaxın yakıtının 2katı bi yakıtı olacaktır özellikle şehir içinde..

Super Moderator
1) X9 artık gelmiyor; sebebi yerine bir sonraki nesli olan X-Evo'nun çıkmış olması.
2) Evet
3) Scooter İtalyan'dır, scooter Piaggio'dur, tercih tabii ki senin, şimdiki motorunla kıyaslaman sonucu en doğru fikri verirsin ama, iyi bir fırsat düşüncesi senin de buna sıcak baktığını gösteriyor sanki...:)

X9 uretilmiyor mu ? yoksa ithalatimi durdu ?

bu durumda yedek parca sorunu yasanir mi?

X9 üretilmiyor.Yedek parçada sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Zira Türkiye'de 500 ve 250'lik olmak üzere yüzlerce X9 var.Biri getirmese başka biri getirir.Ha! X-max yerine X9 alınırmı? aynen Olcan gibi düşünüyorum;Senin kişisel tercihin.:cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
2007 model sıfır km korlasta 10 bine satılıyor alıcaksan iyi bi fırsat

scooter'ı ne amaçla kullandıgına baglı olacaktır seçimin.
120-160 arası ivmelenmeye çok ihtiyacım var bu hızlardaki ivmelenme olmazsa benim için hayat boş diyorsan x9-500'ü öneririm.
ama ben scooter'ı amacına göre kullanacagım dersen kesinlikle x-max'i tercih etmeni öneririm.
ayrıca her 2 motorun da parçaları pahalı fakat piaggio biraz daha pahalı.
ben de x8-200 kullanıyorum. büyük motora hiç gerek yok.
özetle : x-max

Tamamen senin kişisel terciğin ne istiyorsan onu al sen kullanacaksın bak mesela bende İtalyan kullanıyorum Aprilia atlantic 500 inanılmaz derecede memnunum yakıtı yol tutuşu özellikle dengesi son derece mükemmel.Sende bilirsin scooter İtalyan işidir elbette diğer markalarda çok iyi ama her zaman en iyisi vardır o da İtalyan.Şimdi İtalyan motoruna binmemiş olanlardan sana mesajlar gelecek sakın alma parçaları çok pahalı diye alakası yok diğer markalar çok mu ucuzmuş bilmeden konuşmaya bayılıyorlar.Gönül rahatlığı ile alabilirsin arkadaşım 25 sene binersin sonrada torunlarına miras kalır o derece mükemmel bir scooter dır İTALYAN hayırlısı olsun senin için her neyi istiyorsan :cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
tasarslan : nazara gelir tırsıyorum :D sırf üşengeçliğimden değişmiyorum:)

Bende x9 250 kullanıcısıyım motorumdan'da çok memnunum.Kararını vermeden önce şunlara dikkat etmeni öneririm,servisten öğrendiğim x9 500 de olan elektrikli orta sehba birçoğunda çalışmıyormuş,x9 aynası çok pahalı ve bir okadarda hassas fiyatı 300 lira civarı dikkat et bir çok x9'un aynası bantlıdır çok dikkat etmen gerek,satmak istersen çok rahat satıcağını düşünmüyorum 100 km 5 lt'den fazla yakar çünkü x9 250 5 lt yakıyor ama sağlam motordur altı birçok maxi scoterden yüksek olduğu için iki kişi bile olsa vurmaz,ben x9 250 ile aralıksız 800 km yol yaptım tık demedi 500 lük çok daha rahat gider artısına eksisine sen karar ver.

paran varsa x9
paran azsa x-max
ama ben olsam x9 u alırdım ama bilmioım kara senin sen kullanıcaksın alırsan bi hayırlı olsun deriz fazla değil onun için yorumları pek dikkate alma kendi kararını ver

ben seni biraz daha caydırayım x9-500'den :)
scooter'da bagaja önem verirmisin bilmem ama x9-500'ün bagajı x-max'e göre ufacık. 1 tane kapalı kaskı zor alıyor(kaskın yapısına göre değişiyor).
ben x9-500'e kötü motor demiyorum ama x-max ihtiyaclarına daha iyi cevap verir.
ben motora arada sırada binerim scooter benim vazgeçilmezim; olmuşken en güçlüsü en göterişlisi en hoşuma gideni olsun diyorsan o zaman x9-500'ü al.

Kendi motosikletin için müşteri var mı ?Hemen satabilecekmisin ?

Şu avatarı da değiştir yeni motosikletinle görmek istiyoruz :)

zaten x9 u korlasta buldum benim motoru 6000 e sayiyorlar ustune 4000 verip alacagim ....pazartesi gunu son karar gunum ,,, bana senin fikrin demeyin sadece siz olsaydiniz alirmiydiniz onu soyleyin

ya ne zor karar vermek , x max tanda memnunum ama ne bileyim yaaa!!!

zaten x9 u korlasta buldum benim motoru 6000 e sayiyorlar ustune 4000 verip alacagim ....pazartesi gunu son karar gunum ,,, bana senin fikrin demeyin sadece siz olsaydiniz alirmiydiniz onu soyleyin

ya ne zor karar vermek , x max tanda memnunum ama ne bileyim yaaa!!!

Benim alma ihtimalim var.Fakat ABS'lisini al derim.Çünkü korlas'ta ABS'liside var.

iki uc sene sonra satarken zorlanirmiyim ya da ileride yedek parca sorunum olabilirmi sizce?

Ben olsam x-max'ı verip üretimi durmuş, parçaları bmw arabaları kadar pahalı bir motoru almazdım.Şehiriçi yakıtından, bakım masraflarından bahsetmiyorum bile:farao:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Ben olsam x-max'ı verip üretimi durmuş, parçaları bmw arabaları kadar pahalı bir motoru almazdım.Şehiriçi yakıtından, bakım masraflarından bahsetmiyorum bile:farao:

+1..........................

iki uc sene sonra satarken zorlanirmiyim ya da ileride yedek parca sorunum olabilirmi sizce?

mrb komşu nasılsın umarım iyisindir x9 hakkında bir çok yorumu okudum arkadaşlara saygı duyuyorum fakat bende eski bi x9 500 kullanıcı olarak biraz bahsetmek istedim
  1. x9 kullanım olarak sınıfının en rahat en konforlu maxiscooter olarak sana garanti edebilirim
  2. bakım maliyetleri diger motosikletler kadar pahalı degildir
    örnek olarak hava filitresi ww.jettayla aynıdır ve fiyatı 10tl dir veya yag filitresi temrayla aynıdır fiyatı 7,5tl dir yani şunu söölemek gerekirse 5,000km bakımını 50-60tl ye yapabilirsin garantisi bittikden sonra
  3. 3 güç ve performans olarak yine sınıfının önündedir istedigin zaman sakin istedigin zaman bi nexsus la ışıklarda kaldıgın zaman aynadan izlemenin zevkini çıkarabilirsin burgmanı hesaba katmıyorum düşün
  4. sonuç olarak yedek parça sıkıntısı çekmezsin veya satarkende problem yaşamazsın bence gönül rahatlıgıyla alıp binebilirsin şimdiden hayırlı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar