Arkadaşlar bende 5 ay içinde motor almayı planlıyorum gerçi ilk seçenek mondial zn değil ama oda listemde sizlere sormak istediğim bazı sorular var;
1-Motorda en çok görülen aksaklıklar eksi yönleri ve rahatsız edici özellikleri var mı?
aksaklık pek yok...uzun süre binince baş dönmesi we bel ağrısı yapar...200 km. we üzeri yol yaparsan...
2-Motor bana ruhsat plaka kilit vs. peşin ne kadara mal olur?
şu an 1.690-YTL. + 200-YTL. plaka + 50-YTL. kilit + 70-YTL. branda + 70-YTL. kask.
3-Yakıt tüketimi nasıl?
10-YTL. ile 140 km. ( normal kullanım )
4-Rodajı iyi geçerirsek motorun hızı max kaç oluyor ve uzun yol yapabilirmiyim örneğin 100km gidiceğim bir yer var motor boğulurmu.
125T 120 km. yapıyor...bazen boğuluyor...o da pistonların hıza yetişememesinden kaynaklı...90 km. den sonra araç sollamaman qerek...
Cevaplarınızı bekliyorum.92 mart doğumluyum yani marttan sonra ehliyette alıcam şimdiden teşekkürler.
motorların hepsi de aynı gelecek sene göreceğiz mondiali iyi mi kötü mü olduğunu hepsi de döküleceğe benziyor
görünüşü güzel ama mondiali tercih edenler pişman oluyor sonunda...
2. senem.. pek bi pişmanlığını görmedim.. inşallahta görmem daha
motoru hemen hemen hergün kullanıyorum. yaz kış yağmur çamur farketmiyor. hatta sel olduğu zaman nerdeyse yarım metrelik (ayaklarım görünmüyodu) bi yola girdim su dolu orda bile şaşırtıcı şekilde stop etmedieğer zamanında bakımları yaptırlıp, iyi bi şekilde sevilirse ( ben severim motorlarımı :wiinkk: ) bi sıkıntı yaratmaz...
arkadaşlar benim bir sorunum var.benzin çok fazla harcıyor benim makine.7liralık benzinle 80 km gidebiliyorum.karbüratör haricinde nerede sorun olabilir?
Benzin otomatiği,benzin pompası ve hava filtresi.
hawanın biri bin para...lanet olsun ki... :cherry:
1- tamı bırak yarım bile sığmıyor.. belki nazi tarzı sığar diyecem ama o da sığmaz...
2- çanta takan çok var.. o yapılabilir![]()