- Konu Yazar
arkadaşlar bugun motorumu bir servise götürdüm yetkili servis bu servis 9000 km bakımı için bakımda yapılanları yazıyorum şimdi size yağ değişimi yapıldı hallwallk midir nedir markası bilmiyorum onuda zaten adan 4 lt bir bidon acmış içinde var allah bilir ondak koyup yağ seviyesi cubuğundan konturol ederek doldurdu arka balatalar kontrol edildi debriyaj teli yağlandı ve zincir GRES yagı ile yağladı bunlarım hiç birine sesimi cıkartmadım sabırla bekledim adamı parcalamayım diye sona borcum ne kadar dedim 50 ytl versen yeter dedi adamı orada vuruyum diye içimden gecirdim sabrettim verdim cıktım
yapması gerkenleri ben sayayım size
buji değişecek
hava filitresi değişecek
sibop ayarı yapması gerekirdi
ve yag değişimi
şimdi ben bu servise neyapayım şikayetmi edeyim gidip hırısımı alaıp işin peşinimi bırakayım
şirket sahibiyle konuşacağım pazartesi ondan sona size hangi servis oldığunu bildereceğim arkadaşlar bu soygıuncuları rezil edecem
yapması gerkenleri ben sayayım size
buji değişecek
hava filitresi değişecek
sibop ayarı yapması gerekirdi
ve yag değişimi
şimdi ben bu servise neyapayım şikayetmi edeyim gidip hırısımı alaıp işin peşinimi bırakayım
şirket sahibiyle konuşacağım pazartesi ondan sona size hangi servis oldığunu bildereceğim arkadaşlar bu soygıuncuları rezil edecem
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.