Mobılet alacagım nelere dıkkat etmem gerekır lutfen yardım

şimdi öncelikle bir kask almalısın, daha sonra iklim şartlarına göre bir pantolun bir mont ve eldiven almalısın. eğer yaşın uygunsa A2 ehliyetini zaten aldığını varsayıyorum. Hadi hayırlı olsun. ama geç saatlerde gezme zira bu aletlerin sesi beni zıvanadan çıkarıor. bayağı bi kalaylıyorum arkadaşları :mrgreen:

Güzel bir seçim yapmıssın sarnırım hız önemli değil senin için 45-50kmh hızla gidersen normal yakıt tüketiminde gidersin bu hızı aştığında 250cc motor kadar yakar benim görüşüm

Mersin İl Temsilcisi
ben de bi mobylette ve bir jawa yapacam kendime. klasik olsun maksat
binmeyecem, evin bir kçşesinde durdun dişye. hatta araştırmlarım sürüyor..

lastik, piston, sekman, platine dikkat edeceksin. bir de karbüratör. lastikler sağlam mı bak ama en önemlisi, bu tipğ motorlarda çalıntı olayı çoktur. çok dikkat et, plaka ve ruhsata özel alaka göster.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben sana bundan daha kralini getiriyim yari fiyati 150 :cat:

Arkadaslar 2 gun sonra bısan kıng almaya gıdecegım motor
sıklet dunyasına yenı adım attıgımdan dolayı fazla bıse bılmıyorum sımdı nelere dıkkat etmem gerekır ?
motorun resmı su

http://www.sahibinden.com/bu_fiyat_kacmaz_temiz_kingWQQaXQQ11602367WQQpXQQdisplayitem

Arkadasım bence sabret daha guzel bır motor al benımkı bısan degıldı ama mobılet gıbıyse cok cekersın bolu yaylalarından yuruyerek ındım :pr::pr: bana cıkarmadıgı sorun olmadı sımdı garajda dokunmuyorum bıle arka lastık sökük CBF 150 alıcam o zman motorcu kabul etti 500 oraya vercem bence sabret baska motorlardan al bence cok çekersin...

Arkadasım bence sabret daha guzel bır motor al benımkı bısan degıldı ama mobılet gıbıyse cok cekersın bolu yaylalarından yuruyerek ındım :pr::pr: bana cıkarmadıgı sorun olmadı sımdı garajda dokunmuyorum bıle arka lastık sökük CBF 150 alıcam o zman motorcu kabul etti 500 oraya vercem bence sabret baska motorlardan al bence cok çekersin...

hicte bile walla ben yaklaşık 4 aydır peugeot 103 kullanıyorum sadece bir kere piston sekman deiştirdim şimdiyer kadar bana cok fuzuli bir sorun cıkarmadı ve oldukca temiz kullanmaya calısıorm okadar rahatsız edici bir seside yok ben ilk motor olarak herkese tavsiye ederm ve eminim çoğu kişinin ilk motoru bundandır

hicte bile walla ben yaklaşık 4 aydır peugeot 103 kullanıyorum sadece bir kere piston sekman deiştirdim şimdiyer kadar bana cok fuzuli bir sorun cıkarmadı ve oldukca temiz kullanmaya calısıorm okadar rahatsız edici bir seside yok ben ilk motor olarak herkese tavsiye ederm ve eminim çoğu kişinin ilk motoru bundandır

Benımkıde mobılet benımkıde cok temız 2002 52 bıonık ama senınkını bılmem ama bana cok cekdırdı en son arka gobek dagıldı :pr: cok lastık patlatıyor bolu bıraz bayır oldugu ıcın bu motorlar burda cok gıtmıyor ben yaylaya gıdıp gelmeye kullanıyorum 1 gidiyor 2 gidiyor 3 uncude yurutuyor beni :mrgreen::mrgreen: bıde ustunde 47 aırsal var yaptıra yaptıra bıkdım motorcu 500 mılyona alıyor karsılıgında CBF 150 alcam 500 ytl ındırecek...

Benımkıde mobılet benımkıde cok temız 2002 52 bıonık ama senınkını bılmem ama bana cok cekdırdı en son arka gobek dagıldı :pr: cok lastık patlatıyor bolu bıraz bayır oldugu ıcın bu motorlar burda cok gıtmıyor ben yaylaya gıdıp gelmeye kullanıyorum 1 gidiyor 2 gidiyor 3 uncude yurutuyor beni :mrgreen::mrgreen: bıde ustunde 47 aırsal var yaptıra yaptıra bıkdım motorcu 500 mılyona alıyor karsılıgında CBF 150 alcam 500 ytl ındırecek...

ee hayırlısı inşlallah kazasız belasız kullanırsın. bende yazın kendikimi satmayı düşünüoım hyo gt 250r almayı düşünüom. bu arada bnmki mobilet bionik fln deil :) peugeot ninja 103

ee hayırlısı inşlallah kazasız belasız kullanırsın. bende yazın kendikimi satmayı düşünüoım hyo gt 250r almayı düşünüom. bu arada bnmki mobilet bionik fln deil :) peugeot ninja 103

Ne dıyım ınş allahım almanda yardım eder ve sende kazasız belasız kullanırsın:):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar