20 aralık c.tesi mangala ne dersiniz?

bende onu söylicektim meteroloji sitesinden baktım gökgürültülü sağnak yağış gözüküyor . .. :cat:

hadi yaaa o kadar emek boşa mı gidecek :pale: güzel bi akşam olacak ya inş yağmaz
neyse büyüklerimiz bi gelsin de ne yapacagımızı soylesın :p

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Cidden, yağmur olursa napıcaz arkadaşlar? Ben yağmur çamur dinlemem gelirim her türlü ama yağmurlu olursa gelemeyecek olanlar parmak kaldırsın. :p Ertelicek miyiz böyle bi durumda?

bi daha baklava yaptıramam bu yapılan baklavada yenir evde kalmaz
isterseniz iptal edin :queen:

ya cidden umarım guzel olur hava o kadar hazırlık yapıo herkes birlikte güzel vakıt gecırmek için inş hava bizden yana olur soguk olması sorun degıl yagmur olmasa bari

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
yağmur çamur dinlemez baklava yemeye geliriz biz de o zaman. :mrgreen:

:):)

bekleriz

cumartesi gününe daha var sagnak yagışlı gorunuyo hava durumunda ama bellide olmaz İstanbul un havasına kızına güven olmaz demişler :p :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yağmur yağarsa şemsiye acarız bizde:mrgreen:

yagmur olursa ben yine gelirim.....no problemo..... en kotu mangal keyfını burger king in mangalından menu yeriz. :D ATEŞ BİZİ ÇAĞIRIYOR :D

yagmur camur yalan yav, kesme şeker miyizde eriyecez :):):) baktık yagıs var gelirsiniz bizim eve o kadar sucugu napacam ben :D evde tavada yaparım bn size :D

maltepe sahil güzel yer yetişirsem bende gelirim yahu biraz soğuk olur ama olsun olmazsa bide ateş yakarız ısınmış oluruz ordan sonrada biyerlere gideriz ama çiğköfte olmasında:mrgreen:

anlaşıldı yagrmurda yagsa herkes gelicek demek ki
ee bi gelmeyinde o zaman görüşürüz ::stretche

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Valla ben her türlü gelicem. nexusumla son gezilerim artık. :mrgreen:

bi daha baklava yaptıramam bu yapılan baklavada yenir evde kalmaz
isterseniz iptal edin :queen:

ya cidden umarım guzel olur hava o kadar hazırlık yapıo herkes birlikte güzel vakıt gecırmek için inş hava bizden yana olur soguk olması sorun degıl yagmur olmasa bari

sulu baklava yeriz yine yeriz be kardeşim :bounce::queen:

hadi yaaa o kadar emek boşa mı gidecek :pale: güzel bi akşam olacak ya inş yağmaz
neyse büyüklerimiz bi gelsin de ne yapacagımızı soylesın :p

banamı dediniz acaba:bounce::rendeer::wiinkk:

yagmur yagarsa yavuzhanlara gideriz :p

börekten haber ver sen hazırmı cumartesi yoksa can yeleği al ona göre :queen::queen:

emin olki asla bir tepsi baklavayla yanlız kalmazsın. en azından ben seni baklavayla bırakmam:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

alkışlıyorum seni ve sana katılıyorum kardeşim :queen::queen::queen:

sayın fosil ceyar lütfen şekilcilik yapmıyalım :p
şekli benzemeye bilir neye benzerse kısmetinize :queen:

hazır siğara böreğine bile razıyım yeterki yap ya:queen::queen::rendeer:

Son düzenleme:
maltepe sahil güzel yer yetişirsem bende gelirim yahu biraz soğuk olur ama olsun olmazsa bide ateş yakarız ısınmış oluruz ordan sonrada biyerlere gideriz ama çiğköfte olmasında:mrgreen:

neden çiğ köfte olmasın??? :bounce::silent:

kırıldım:pr:

:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
bir hüzün çöktü içime... gelemeyeceğim ve güzel geçeceğini bildiğim bir organizasyonun zamanı yaklaşıyor ve ben sadece okuyorum.. ne acı.... :salut:

neyse size afiyet olsun.. sucuklar, börekler, baklavalar... ben yemesem de olur:pale:

yagmur camur yalan yav, kesme şeker miyizde eriyecez :):):) baktık yagıs var gelirsiniz bizim eve o kadar sucugu napacam ben :D evde tavada yaparım bn size :D

bu arada merak ettim, cumartesi sucuk mangal yapıyonda neden pazar pizza yemeye gelmiyon sen bakim :silent: nahzuvay ? Topikte göremedik seni, bari topiğimizi şereflendir...

söz ben telafi edicem:rendeer:

CANIMSIN VAR YAAAA.... hiçbişi yapmasanda olur artık, ben yemiş kadar oldum hepsini ::friends:::sefereee::cheeeeer::shake2::::friends:::160::::160::::160::::160::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar