bende onu söylicektim meteroloji sitesinden baktım gökgürültülü sağnak yağış gözüküyor . .. :cat:
hadi yaaa o kadar emek boşa mı gidecek
neyse büyüklerimiz bi gelsin de ne yapacagımızı soylesın
bende onu söylicektim meteroloji sitesinden baktım gökgürültülü sağnak yağış gözüküyor . .. :cat:
bi daha baklava yaptıramam bu yapılan baklavada yenir evde kalmaz
isterseniz iptal edin :queen:
ya cidden umarım guzel olur hava o kadar hazırlık yapıo herkes birlikte güzel vakıt gecırmek için inş hava bizden yana olur soguk olması sorun degıl yagmur olmasa bari
hadi yaaa o kadar emek boşa mı gidecekale: güzel bi akşam olacak ya inş yağmaz
neyse büyüklerimiz bi gelsin de ne yapacagımızı soylesın![]()
yagmur yagarsa yavuzhanlara gideriz![]()
emin olki asla bir tepsi baklavayla yanlız kalmazsın. en azından ben seni baklavayla bırakmam:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:
sayın fosil ceyar lütfen şekilcilik yapmıyalım
şekli benzemeye bilir neye benzerse kısmetinize :queen:
maltepe sahil güzel yer yetişirsem bende gelirim yahu biraz soğuk olur ama olsun olmazsa bide ateş yakarız ısınmış oluruz ordan sonrada biyerlere gideriz ama çiğköfte olmasında:mrgreen:
neden çiğ köfte olmasın??? :bounce::silent:
kırıldımr:
:queen::queen::queen:
bekleriz
cumartesi gününe daha var sagnak yagışlı gorunuyo hava durumunda ama bellide olmaz İstanbul un havasına kızına güven olmaz demişler:queen:
bir hüzün çöktü içime... gelemeyeceğim ve güzel geçeceğini bildiğim bir organizasyonun zamanı yaklaşıyor ve ben sadece okuyorum.. ne acı.... :salut:
neyse size afiyet olsun.. sucuklar, börekler, baklavalar... ben yemesem de olurale:
yagmur camur yalan yav, kesme şeker miyizde eriyecezbaktık yagıs var gelirsiniz bizim eve o kadar sucugu napacam ben
evde tavada yaparım bn size
![]()
söz ben telafi edicem:rendeer:
bu vucutlamı nasıl yaptın len :wiinkk:
sanki bu laf benim için denmiş he:bounce: