kızıltoprak önder motor (eski korlas) %50 indirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egsoz vs var ama çok bişe yoktu gidin bakın işinize yarayan bişe olursa alın derim en azından giyim eşyası yada kumaş vs olmayan şeyleri temizlemek sorun değil ama yağmur suyu iz bırakır kar suyu gibi ve pekte kolay çıkar denemez her zaman özellikle bole pis bi suyla karışmışsa

çok bişe yoktu ama mont vs hiç bişe yok sadece kasklar ve egsoz vs tarzı şeyler vardı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lağım suyu diyo millet.. nesi nasıl alınır ki..

aslında tam bi koruma giysisi alsam fena olmaz.

kıyafet vs kalmamış hepsi finito

lağım suyu diyo millet.. nesi nasıl alınır ki..

kask dışında herşeyi güzelce yıkayıp kullanılabilir hale getirebilirsin ama zahmeti olur sonuç olarak hemde çok olur yine olur :cat:
zahmet kısmı neden olur motomontlarını ole çamaşır makinasına felan atamayacağın için iç dış basınçlı su kullanman gerekicektir içine astarından dolayı zor zarar verirsin ama dışına tutarsın rahatlıkla baya sağlam temizliği çok uzun sürer yorucu ve çok zahmetli
kaskı temizleyemezsin ama tam anlamıyla :cat:

Ya neden temizleyemeyelim ki ? Kask spreyleri var en basitinden ; sonrasında sabunlu su ile yıka gecer :)

Lazer in modelleri var mıdır acaba "S" beden ?

Önce Demaks' ın yanındaki Korlas, şimdi de Önder motor demek?

Yakında Kızıltoprak' ta lağım suyu basmayan motorcu kalmayacak sanırım.:p

Soteye mi yatsak ne yapsak, su basar basmaz ilk çıkan malları kapsak mı ucuzundan:queen:

emre o yagmurda (ki baya once olan yagmur bu)
butun depolari su basti..
ama sadece korlasla onder motor satti o mallari bildigim kadariyla..

arkadaş bu mağazaların depolarının hepsi de yerin altında mıymış, yağdır mevlam su, biz motosikletçilerin cebi rahatlasın biraz :queen:

:))) allah iyiliğinizi versin arkadaşlar:) güldürdünüz beni allahda sizi güldürsün:)

su basmadan indirim yapamıomu bunlar bea:)

yok maalesef ama bi daha bi yağmur duasına yatmak lasım önce depolarına mallar bi insin ama tekrardan

adamların dertleri yok nasıl olsa ticari sigorta olduklarından en ufak şeye kadar herşey karşılanıyor :queen::cherry:

Hala kimse yok mu arkadaşlar ; LAZER VERTİGO - "S" Beden :)

İlkay nerdesin be kardeşim :) Bi yardımcı ol bana ; yolun düşsün o tarafa artık :)

yok be kardeşim baktım dün gidip işte suomy vardı bi kaç tane düzgün olan race kask olan ama kaskların bedenleri hepsi xl kalmış başka yoktu ayın 1inde satışa çıkarttılar saten var ne yok geçtiğimiz perşembede yığılma olmuş dükkana kalmamış bişe ...

dediğim gibi biz en iyisi yağmur duasına yatalım bir daha =)

Süper Moderatör (BBRR)
alan almış zaten .. kalan varsa kaçırmayın alın .. zira ilk yağmurda hem kaskınız hemde montunuz zaten ıslak kedi yavrusu gibi olacak ... sırf ıslndı diye %50 kırıyolarsa yağmur duasına derim :p

Ya ben tlfn ile birisiyLe görüştüm ; bana her marka kask kaldığını söyledi ; hemen her bedeni de mevcutmuş :silent:

nasıl yaniyağmur suyu gelmiş mallardanmı her mal kalmış bi daha ara istersen =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar