kızıltoprak önder motor (eski korlas) %50 indirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar şimdi duydum tabi üstünden bihafta geçmiş bir olay birazda

kızıltopraktaki önder motorda %50 indirim varmış

tabi neye göre?
son yağmurda depolarını sel basmış ve ıslanan mallarını mont kask vs ne olursa %50 indirimle satıyorlar bu ayın başında satışa konmuş o mallarda indirimli olarak tabi ne kadar kalmıştır ne kalmıştır bilemiyorum

bilginize...:cat:

persembe gunu 100lerce shoei agv lazer... we nice kaskların 2009 modelleri yepyeni kasklar sadece ıslandı diye 100 liradan dagıtıldı we bitti..

kask 15-20 tane kaldı.. ama yine iyi durumdalar...

mont dolu aslında.. o gunden beri askıdalar.. mont degerlendirmek isteyen gitsin bence...

asıl racing cilerin gitmelerini tavsiye ederm...

bi dolu on siper camları war.. r6-600rr...vs ye gore...

we egzoslar... headerslar... manetler... en kotu bi bakının... cok uygun fiyatlardan weriolar...

Acaba Ksaklar Varmıdır..... Bilgisi Olan Yokmu??? Eşime Kask Hediye Edecemde....

kızıltoprakta mototalı bilmeyen yoktur

yada şole solim caddeden kadıköye gittiğinizi düşünün fenerbahçe stadının oradan 1. köprü çıkışı vardır sağa doğru kıvrılır çıkarsınız
o virajın olduğu sapak kısmında kalıyor önder motor =)

Az önce telefon ettim..24 saat açıkmış...Bildiğim kadarıyla yeri kızıltoprakta yani fenerbahçe stadının hemen yanında...

mont ve kaslarlar iyi fiyata gitmiş yakın olsada bizde alsaydık alan arkaşlara hayırlı olsun

bayramdada açık olmayacaktır 1 ve 2. günü en azından sonrasında açarlar yine

24 saat dediğin 10 kadar felanmı 7/24 mü yoksa?

Sabaha kadar açığız dedi bende "efendim" die karşılık verince haliyle...24 saat die bir açıklama geldi :')

persembe gunu 100lerce shoei agv lazer... we nice kaskların 2009 modelleri yepyeni kasklar sadece ıslandı diye 100 liradan dagıtıldı we bitti..

kask 15-20 tane kaldı.. ama yine iyi durumdalar...

mont dolu aslında.. o gunden beri askıdalar.. mont degerlendirmek isteyen gitsin bence...

asıl racing cilerin gitmelerini tavsiye ederm...

bi dolu on siper camları war.. r6-600rr...vs ye gore...

we egzoslar... headerslar... manetler... en kotu bi bakının... cok uygun fiyatlardan weriolar...

dün öğlen oradaydım ama kalmamış mont yerde kasklar mevcut

1 hafta önce gittim söyledim satıyomusunuz diye kurutp eski fiyattan vercez demişlerdi demek ki kuratamamışlar ehuehue 1 aydır orda onlar bahçede sergide duruyo

1 hafta önce gittim söyledim satıyomusunuz diye kurutp eski fiyattan vercez demişlerdi demek ki kuratamamışlar ehuehue 1 aydır orda onlar bahçede sergide duruyo

Ne bi haftası lem sen bu olayı bana kaç hafta önce söylemiştin ??
Bayaa bi zamandır indirmde oldugundan geriye kötü mallar kalmıştır büyük ihtimal :)

Ne bi haftası lem sen bu olayı bana kaç hafta önce söylemiştin ??
Bayaa bi zamandır indirmde oldugundan geriye kötü mallar kalmıştır büyük ihtimal :)

benm sana söylediğim başka firmaydı dostum ondaki mallar bitti çoktan.. önder moto ise mallarını bahçeye çıkardı kurutmak için ne zaman sorduysam kurutup eski fiyattan satıcaz dedi ordaki görevli ;) yazarken önce bi düşün sonra yaz millet başka anlıyo şekil 1-a yukardaki üye gibi :cat: :rendeer:

Son düzenleme:
Önder Motorun ilanına ben de rastladım ; hatta bu akşam üzeri arkadaşlarla muhabbetini yapmıstık..
Acaba eLLerinde güzel ve bedebi olan kasklar var mıdır ? Islanmıs olması sorun değil ; sök içini ; at makinaya yıkansın :cherry:

Arkadaşlar hazır yalova dayken almak istiyorum 1 veya 1 kaç kask :) YARDIMCI olabilecek arkadaşlar var mı acaba ?

aynı seyi bi ay once koronide yaptı adamların butun malları sigortalı ztn artık nasıl anlasmaları varsa ucuz fiyattan satıolar ayrıca o su bastıgı gun ordaydım butun motorcuların depoları su doldu ki hala su diorum ama normal su degil lağım suyu ztn gidince anlarsınz:p

evet gidip bi baktım bu gün olesine
bi sürü kırık kask vardı

kaskların içi çamurlu lağım suyu motosikletlerle ilgili egsoz manet peg vs şeylerde vardı herşey çamur içinde bahçedeydi egoz felan neyse basınçlı suyla temizlenebilirde kaskın içine kafanı sokuyosun abi ne kadar yıkasanda içini herşeyini iyice yıkayamıyorsun yıkamaya kalksan kaskın iç yapısını bozabilirsin buda var almaya değmez

zaten çok xl modeller kalmış genel olarak çoğu kask kırılmış genel olarak alınmamış cross kaskları gördüm yerde ama dediğim gibi alınmaz

o süngerlerin içine kadar işlemiş çamur kum pislik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar