[İstanbul MT] Heyoooo Adana'dan Burcu gelmiş hoşgelmiş buluşması

Sitemizin hayabusaya en çok yakışanlarından , biricik SS çi,şişkoluuğuma kafayı takan,sitenin çok şekeri ve aynı zamanda sevgili arkadaşımız olan Burcu İstanbul'a teşrif etmiş bulunmaktadır, bizde onun şerefine yarın bakırköyde buluşuyoruz, dikilitaştaki kafelerden birince olacağız, alper_tim ayrıntıları yazacak, yarın görüşmek üzere.. Acele ile açtırdılar topici kusura kalmayınız.

evet ayrıntılar geldi arkadaşlar:)
MT İSTANBUL BURCU HOŞGELDİN TOPLAŞMASI
buluşma tarihi:02/12/2008
buluşma yeri :bakırköy incirli caddesi üzerinde dikilitaş mevkiinde bakırköye inerken solda ki cafelerden cafe'de keyff
buluşma saati :19:00
açık adres :incirli cad. no:82 bakırköy/istanbul
mekan tel:660 91 99

Son düzenleme:
rivayete göre burcu bizden adanalı kardeşlerinin (mali&pıstafa) intikamını almak için gelmiş :p

yarınki buluşmada :) süpriz konuklar birbirinden güzel skeçler veeeee gerisi yarın .. burcu beni görmeden bi git burdan çekecegin var elimden

rivayete göre burcu bizden adanalı kardeşlerinin (mali&pıstafa) intikamını almak için gelmiş :p

kiiimm burcumu :queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
yarınki buluşmada :) süpriz konuklar birbirinden güzel skeçler veeeee gerisi yarın .. burcu beni görmeden bi git burdan çekecegin var elimden

kiiimm burcumu :queen::queen::queen::queen:

Burcu tabi yaa ne sandın? Adanalı!!! İstanbul İstanbul olalı böyle kapışma görmedi :mrgreen: hepsi yarın akşam bakırköyden canlı yayın, hatta canlı kefal :p

ahanda bende yarın naapsam diyodum fırsat bu fırsat
işde problem çıkmazsa oralardayım
görüşmek üzere

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ee ne oldu? Toplanıldı mı? :)

Ee ne oldu? Toplanıldı mı? :)
yok abi yarın bu topağı takip edin ayrıntılar gelecek :wiinkk:
Ben varım emincigim korkma :p
sen varsan zaten o ortamda kimse ben adanalıyım demez bence :p yaşasın imam-müezzin dayanışması :mrgreen:
kirilacak bi koprucuk kemigi daha varmis :p
zaten o köprücüğün kırılmasında az buçuk benimde emeğim var şimdi acısını çıkartacak benden :mrgreen:

Super Moderator
selam millet topic güncellenmiştir
takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz:mrgreen:
herkese iyi eğlenceler dileriz

burcu hoşgeldin :rendeer: diyorum bu akşam işlerim dolayısı ile gelemiyorum arkadaşlar :pr:
iyi eğlenceler sizle. .

burcuyu bu kadarcık kişimi karşılıycaz nerde bu istanbul mt?

akşam orda olmaya çalışıcam tabiyki toplu taşımayı kullanacagım için geç kalıcam :p beni bakırköyden biri karşılıya bilirmi acep? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar