Mt Istanbul(30 Kasım)kadıköyde Eğlenmeye Gidiyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooohh atraksiyon bolmuş:) :cherry:bu organizasyon kaçmaz:queen:

GKN

ya bu 10 misafir yazan arkadaşlar, doğru rakamları verselerde kişi sayısını doğru olarak bildirsek?
heele emin her buluşmaya 10 kişiyle yazıyo ama ben onu hep sap gördüm :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Etiketler: 10 sn, atlarim, babalos, baco, bulusmaya, conevar, dalga, drift religion, gelmem, gozlerden, kayarim, kaynim bana kaydi, mert, taksim, yesill, zuksen

bu eserlerin sahibi kimdir :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
7 harf kellecinin parmağı yok yani he mi ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya insani zamanlarda erken vakitlerde yapılcak etkinliklerden haberdar etsenize beni. en son evren abinin evini taşırken cemaatin içindeydim :salut:

buluşma mekanın haritası budur beyler altıyol boğadan bahariyeye doğru çıktıktan sonra rexx sinemasının bulunduğu sokağa giriyosunuz o gün gelipte bulamayanlar bana cepten ulaşabilir 0534 642 2117

Forumdan Uzaklaştırıldı

buluşma mekanın haritası budur beyler altıyol boğadan bahariyeye doğru çıktıktan sonra rexx sinemasının bulunduğu sokağa giriyosunuz o gün gelipte bulamayanlar bana cepten ulaşabilir 0534 642 2117
rolo beni oro:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
topikleride mi takip etmiyosun hı?:silent:

siz gidip geldikten sonra haberim oluyo öyle diyim :)
7/24 online olan hatta super online olan ben:) bilgisayara uzak kaldım.
yine fotoğraflara bakıcam yani :salut:

ya millet caddede bulusup toplumu gitsek (lutfen su toplumu gitsek konusunda esprı paymayın valla sarmıyor artık :) ) sahılden toplanırız ordan pırrr kadıkoy

bugün gittim mekana bi çay içtim oturdum

sizin için test ettim mekanı :p

o testti biz yaptık yavru kuş :) guvec kızarmıs mantı cay kola ekmek yedikde yedik yedikde yedik hele bu kelleci yokmuuuuu be bukadar beleşci aç bi insan gormedim getir getir yerız dedi baska bişi demedi :queen: :queen: :queen: ama genede 600fi var seviyorum onu :rendeer: hahahah

bu arada hava yagıslı gosteriyor evet soz kellecide napcaz sayın kelleci huuuooppp topıgın sahte sahıbı alooooo napcaz sana diyom

Son düzenleme:
ya millet caddede bulusup toplumu gitsek (lutfen su toplumu gitsek konusunda esprı paymayın valla sarmıyor artık :) ) sahılden toplanırız ordan pırrr kadıkoy

o testti biz yaptık yavru kuş :) guvec kızarmıs mantı cay kola ekmek yedikde yedik yedikde yedik hele bu kelleci yokmuuuuu be bukadar beleşci aç bi insan gormedim getir getir yerız dedi baska bişi demedi :queen: :queen: :queen: ama genede 600fi var seviyorum onu :rendeer: hahahah

bu arada hava yagıslı gosteriyor evet soz kellecide napcaz sayın kelleci huuuooppp topıgın sahte sahıbı alooooo napcaz sana diyom

http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=KADIKOY:queen::queen::cat: pazar hava parçalı bulutlu:D

Son düzenleme:
ya bu 10 misafir yazan arkadaşlar, doğru rakamları verselerde kişi sayısını doğru olarak bildirsek?
heele emin her buluşmaya 10 kişiyle yazıyo ama ben onu hep sap gördüm :p

şöyle desek 10 kişi getir getirme yazdığın kişi kadar hesap verirsin :bounce::bounce::bounce::bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar