darısı benm başıma kardeşim inşallah benmde yakında motorum olacak =)
br bisiklet sürücüsü olarak ,onları lanetledim ya .:cyclopsan
Nasıl Yani Abraka Dabra Kazabilanka Nalet Nalet Gibimi
naletledin :queen::queen::queen:
kawasaki26
kawasaki26 - ait Avatar
Aktif (Online)
Motosikleti: petek dinçöz xD
Kan Grubu: A Rh+
İyi güzel yapmışsınız...Dua almışsınız... :cat: Ama bir taraftan da motosikleti bölümüne yazdığın olmamış.... :bounce: Bence yakışmamış... :wiinkk:
WALLAHİ SİZ YİNE DUYARLI DAWRANMISSINIZ AYNI SEY BENİM BASIMA GELDİ ADALARDA Kİ YAPI KREDİNİN O TARAFTAN GİDİYORDUK(ESKİ ACIKTIMIN YANINDAN)TAM ORADA CİNGENE COCUKLARI BİSİKLETE TEKME ATIP BAGLI OLDUGU YERDEN CIKARMAYA CALISIYORLARDI BİRİ BAGIRDI ORDAN TUTUN FALAN NAPIONUZ DİE SORA BANA DOGRU KACMAYA BASLADILAR BENDE GELİSİNE TEKME ATTIM COCUGA YERE DUSTU POLİSE VERMEK İSTEMEDİM CUNKU DAHA ONCEDE POLİSİN ONLARI ALDIGINI GORDUM FAKAT YİNE SERBESTLER BENCE Bİ YURDA YERLESTİRMELİLER COCUGA GELİSİNE KARNINA DOGRU TEKME ATIP YERE DÜSMESİNİ SAGLAMAM PEK DOGRU DAWRANIS DEGİL AMA:queen:AYNI SEYİN BENİM MOTORUMA YAPILABİLECEGİNİ DÜSÜNDÜM VE COOOK SİNİR OLDUMr:
Duyarlılığın için seni kutluyorum :cat:
nası ya acıktımın yeri mi değişti?eskişehirli değilim ama orda okudum bitti şimdi çok özlüyorum eskişehire selamlar bide onların az büyükleri var yolunuzu kesip abi şurdan geldim burdan geldim geri dönücem otobüs parası yok para var mı diye soran modelleri vermezsende küfür ediyolar:farao: