Hayırlı olsun cengiz abimm,burnuma düzeltilmemiş kuyruk kokusu geliyo...
Bugün hava güzel inşallah Pazar günüde böyle olur :flower:
umarım.ama meteoroloji öyle demiyor.gerçi meteorolojiye bakacak olursan,bugün yağmurlu gösteriyor.
herkeşe selamlar,bizim iş yine olmadı moralmen çöktük,birsen daha kötü bu gün teyyare gibi geziniyorum,70 lik rakı içsem bu kadar sarsmazdı,neyse allah her şeyin hayırlısını versin
muzefferim ben fazla takmam olacak diyede kendimi kurmadım,herşeyin hayırlısı dedim ama birsenin hali çok kötü
herkeşe selamlar,bizim iş yine olmadı moralmen çöktük,birsen daha kötü bu gün teyyare gibi geziniyorum,70 lik rakı içsem bu kadar sarsmazdı,neyse allah her şeyin hayırlısını versin
Abi hayır gibi görünen bi olayda şer,şer gibi görünen bi olayda hayır olabilir,Mevlam en güzelini düşünür ve yapar,bize düşen metin olmak,şükretmek ve istemektir...
Allah gönlünüzdekinin en hayırlısını mutlaka verecektir...
Bakalım mevlam neyler,neylerse güzel eyler,deyip üzülmemek elde değil ama yıpratmamak lazım kendinizi..
foto hüseyin umut yiğenimin olur.artis gibidir kendisiBak fotosunu bile değişti tanınmamak için
çorbadan dönenin kaşığı kırılsın.motorcu adam yağmur çamur dinlemez:mrgreen:Bugün hava güzel inşallah Pazar günüde böyle olur :flower:
abi bir haftadır adana yağmurlu meteorolojiye bakarsak, o yüzden fazla takmayın hava raporlarını.umarım.ama meteoroloji öyle demiyor.gerçi meteorolojiye bakacak olursan,bugün yağmurlu gösteriyor.
cengizim abim, birsenim yengem:rendeer:herkeşe selamlar,bizim iş yine olmadı moralmen çöktük,birsen daha kötü bu gün teyyare gibi geziniyorum,70 lik rakı içsem bu kadar sarsmazdı,neyse allah her şeyin hayırlısını versin
abi yapmayacak motor yoktur istersen bi ver anahtarı:cherry:yav kaç kere diyecem,dövil tek teker yapmaaaaaaazz.o bir leydi.hırçın değildir,asildir,zarifdir.:queen:
bir arkadaşın söylediğine göre bütün motorlar tek teker yaparmış. o yüzden azimle çişini yapan neler neler yapmazmış diyorlar. valla ben söyleyenlerin yalancısıyım.
son kez bi gücelleyelim
1-Muzaffer + Eşi
2-Muzaffer (Ben)+ Eşi
3-Musatafa abi + Eşi
4-Turgay abi + oğlu
5-Veyis hocam + eşi
6-Bora + Kızı
7-İso + Nişanlısı
8-Çelik Gürsel + Eşi
9-Demir Gürsel + Eşi
10-Haluk hoca
üzülme demek kolay ama,herşeyde bir hayır vardır.allah hayırlı olacaksa versin.