Bayan motosikletciler tanışalım lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok şakacısın...ben önce cruiser da bir artcı olayımda gerisi denemeye tabi tutulacaktır :cherry:

canım 150 dediysek benim motorun max. gücü odur yani :) Şahsen ben daha görmedim 150 yi :) ama emin ol doğru yerdisin :queen: İlk artcım olacağın konusuna gelince o doğru işte :D kaç kilosun sen onu söyle hehe

bendee varımm gerçi motorize değilim halaa ama yinede bi dişi sayılırımmm
hoşgeldin aramıza

Geheinnis; işte canım bunuda tecrübe et bayan motorcu olduğunda bu tip durumlarlada karşılaşacaksın... :)

Ayrıca sözümde sözdür korkularını yendiricem ben sana ;)

ninjayı bi tur da bana versene bende korkularımı yeneyim :p

Emin ayıp ettin yaaa ninjam sana helal olsun :D ama yeterki sen bin ama inme :) Yani sen bindikten sonra ben daha binmem o motora :queen:

Hep senin yüzünden korkuyo bayanlar zaten.. Ben bayanların korkularını yendirmeye çalışıyorum sen korkutuyosun :p

Emin ayıp ettin yaaa ninjam sana helal olsun :D ama yeterki sen bin ama inme :) Yani sen bindikten sonra ben daha binmem o motora :queen:

Hep senin yüzünden korkuyo bayanlar zaten.. Ben bayanların korkularını yendirmeye çalışıyorum sen korkutuyosun :p

o zaman hiç binmiyim durduk yere motorundan olma akşam vakti :mrgreen: he ya bayanlar benden çok korkuyolar zaten dimi? kamyon şöförüyüm ya ondandır :p

o zaman hiç binmiyim durduk yere motorundan olma akşam vakti :mrgreen: he ya bayanlar benden çok korkuyolar zaten dimi? kamyon şöförüyüm ya ondandır :p

Evet evet binme bencede.. Ya bi ninjetim var ondanda olmiyim. :) Hem bana daha buzda nasıl motor kullanılır onu öğreticeksiniz. Bende diğer bayanlara öğreticem. Bu sayede biraz cesaret gelirde bayanlarda senden kormazlar belki dimi :p

Evet evet binme bencede.. Ya bi ninjetim var ondanda olmiyim. :) Hem bana daha buzda nasıl motor kullanılır onu öğreticeksiniz. Bende diğer bayanlara öğreticem. Bu sayede biraz cesaret gelirde bayanlarda senden kormazlar belki dimi :p

o zaman mt buzda drift yarışması düzenleyelim jüri üyeleri; gkn, marv, mhrrmkpnr ve jesse olsun :) bu arada başlığı şimdi okudum sizde bayan motosiklet sürücüsüsünüz tanışalımmı emesen var mı :p

o zaman mt buzda drift yarışması düzenleyelim jüri üyeleri; gkn, marv, mhrrmkpnr ve jesse olsun :) bu arada başlığı şimdi okudum sizde bayan motosiklet sürücüsüsünüz tanışalımmı emesen var mı :p

ehhehee tamam olur düzenleyin ama bak ben sana diim ben juriden torpilli oluyorum :D

Bi arada emesen yok faysbok versek :D Nese geyik yapma senin yüzünden topic kitlenicek :)

Hatırladığım kadarıyla buzda değil de kar da drift videosu vardı..Geçen sene:cherry:

ehhehee tamam olur düzenleyin ama bak ben sana diim ben juriden torpilli oluyorum :D

Bi arada emesen yok faysbok versek :D Nese geyik yapma senin yüzünden topic kitlenicek :)
kusura bakma geyik giremez tabelasını farketmemişim :p valla jüriyi bilmemde buzun torpili olmaz sonra yeri öpersin baştan söyliyim :mrgreen:
Hatırladığım kadarıyla buzda değil de kar da drift videosu vardı..Geçen sene:cherry:
buzda dans gibi olsun diye öyle yazdım :p

Son düzenleme:
selam bende bayan motorcuyum.:)sanırım herkes vitesli kullanıyor bende vitesli kullana biliyorum ama şehir içinde kolayını tercih ediyorum :cherry:malum 4 tekerler şıkıştırıp özellikle lap diye durunca viteslerle uğraşmak işime gelmedi

eşlerimizin, annelerimizin, kızkardeşlerimizin motora artçı olarak elaleme ayıp olur diye yanlamasına bindiği bir memlekette motor kullanma cesareti gösterebilen bayanları yürekten kutluyorum

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar