Bayan motosikletciler tanışalım lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sitede elbetteki bayan motosiklet tutkunları da vardır...evet sevgili bayanlar hadi tanışalım...
Bir dişi olarak burada yanlız olmadığımı bilmek istiyorum...
Sevgiyle kalın...

Selam geheimnis, ben de Hıdırım ile o dediğindenim sanırım :)

Selam olsun sana ve tüm bayan motorcu arkadaşlarıma :cat:

Valla bayanlar sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz iyiki buradada siz varsınız hayatın her yerinde sizler oldunuzmu bence dünyada problem kalmıcak:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eee sadece bukadarmı kız var:silent::silent:

bayan motorcular olmalı sayıları artmalıki insanlar bilmeli bir bayanında motor kullandığını ve aklının her zaman köşesinde acaba bayanmı diye bir soru kalmalı böylece daha dikkatli sürerler 4 teker sahipleri

bunun bayı bayanı olamaz ki.. 4 teker kullanıcıları 2 teker kullanıcılarına karsı daha dikkatli olmalı bence her zaman.. bay veya bayan o 2 tekerin üstünde ki herşeyden önce bi can..

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kişisel uyarımdır, yeni üye arkadaşımız alınmasın ama böyle bir başlığı açan kişinin zaman içinde kız kıza muhabbet bahanesi ile önce özel mesajda samimiyeti arttırması sonra msn adresinden bunu devam ettirme isteği ile hanım üyelerimizin msn adreslerini alması ve bu adresleri daha sonra kötü niyetli olarak bazı saçma sitelerde başkalarına dağıtması daha önce forumlarda karşılanan bir olaydır.

Başlığı açan üyemizin affına sığınarak böyle bir uyarıyı yapmayı uygun gördüm, saygılarımla.

Eyong cok yerinde bir uyarıda bulunmuş. Anlaşılan o ki fake bir topic olma ihtimalı yuksek.

geheimnis bir dişi olarak yanlız kalmaman dileğiyle. Hoşgeldin.

geheimnis' i yanlız bırakmayın arkadaşlar chok ayıp.

motosiklette oldugunuz surece hic sorun yok ama nolur araba kullanmayin :queen:
hosgeldin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kişisel uyarımdır, yeni üye arkadaşımız alınmasın ama böyle bir başlığı açan kişinin zaman içinde kız kıza muhabbet bahanesi ile önce özel mesajda samimiyeti arttırması sonra msn adresinden bunu devam ettirme isteği ile hanım üyelerimizin msn adreslerini alması ve bu adresleri daha sonra kötü niyetli olarak bazı saçma sitelerde başkalarına dağıtması daha önce forumlarda karşılanan bir olaydır.

Başlığı açan üyemizin affına sığınarak böyle bir uyarıyı yapmayı uygun gördüm, saygılarımla.

aynen ;):bounce:

Belçikadan selamlar...
Şu an motorsuzum gerçi ama pembişimle İstanbul sokaklarında az cirit atmadım zamanında :)
Ayrıca...ÖNYARGIYA SON,BEYLER!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar