Bayan motosikletciler tanışalım lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben erkeğim..Nasılsa tanışmak istemessin.... Burda çok bayan üye yok... Sen pembeaiki sitesine üye ol derim..

Burda cinsiyet yoktur..Motor sevgisi vardır... Bayan olduğunuzu İlla belirtmek istemenizi esefle kınıyorum...:cat::cat:

Bu arada katılımcı olacaksanız hoşgeldiniz... :cat::rendeer::rendeer:

Genelde hafta içi sabah 08:00 sularında Çekmeköy şile otobanında siyah montlu siyah pantolonlu siyah kasklı ve siyah bir CBF500 ü olan bi abla görüyorum, aramızdan biriyse motor ona çok yakışıyor belirtmek istedim... :)

Son düzenleme:
Ben erkeğim..Nasılsa tanışmak istemessin.... Burda çok bayan üye yok... Sen pembeaiki sitesine üye ol derim..

Burda cinsiyet yoktur..Motor sevgisi vardır... Bayan olduğunuzu İlla belirtmek istemenizi esefle kınıyorum...

Bu arada katılımcı olacaksanız hoşgeldiniz...

Bu topiği açan arkadaşın meraktan açması bence çok normal burda bizde bayan erkek ayırımı yapmıyoruz sizin belirttiğiniz şekilde o açmasaydı bende açmayı düşünüyordum bayanların motora merak sarması yeni yeni oluşan bişey bence bu tarz bir konu açılması diyer merakı olan arkadaşlarıda cesaretlendirecektir.
Ben Bursadan katılıyorum haftanın 5 günü oğlumu dersaneye götürüp getiriyorum saatler her zaman aynı olduğu için bazı motorlu arkadaşlarla yolda ahpap olduk her zaman selam vererek geçiyoruz bu tarz bir olayı arabada yaşayamazsınız .motor kullanan kişiler zaten belli bir kültür seviyesinde insanlar tabi her şeyde olduğu gibi bazen çürüklerde çıkıyor

Ama motor camiası gerçekten farklı bir sorun çıksa bile tanımadığınız motorlu birine hiç düşünmeden çoğu arkadaş yardım ediyor bunun bir sürü örneği var.
Cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz tarzındaki eleştirileri kınıyorum.Bizimde kaç bayan merak sarmış kullanan arkadaşlar ne taz kullanıyor nerelerde gibi sorularımız var ve bunları öğrenmek için forumu kullanmaya hakkımız var

eşlerimizin, annelerimizin, kızkardeşlerimizin motora artçı olarak elaleme ayıp olur diye yanlamasına bindiği bir memlekette motor kullanma cesareti gösterebilen bayanları yürekten kutluyorum

Hoşbulduk muhozo,
verdiğin destek için teşekkür ederim (:) ( iyi bir motorcu olacağımı hissediyorum )

ee bayanlar kısır günü falan yokmu? böyle bi organizasyon olursa bizde destek veririz

olmazmı sizdende yaprak sarması isteriz:cherry:ben kendi adıma söylüyorum çok güzel yerim:cherry::cherry:

ehhh ilk sefer için kabul edile bilir ani olduğu için :wiinkk:ama biran önce öğren bence iflas edersin bu gidişle:farao:yaprak sarması tabakta durduğu gibi durmaz :cherry::cherry:

:cherry: bence sen çoktan yanmışın sen benim uyarım gereksiz kalmış bundan sonra napsan boş yok dur mideye kelepce taktır kökten çözüm ayda 1000 ytl garantili ölmicek kadar yersin:cherry:

Burda cinsiyet yoktur..Motor sevgisi vardır... Bayan olduğunuzu İlla belirtmek istemenizi esefle kınıyorum...:cat::cat:

Bu arada katılımcı olacaksanız hoşgeldiniz... :cat::rendeer::rendeer:

Katılımcı olabilmek için ve kafamdaki soru işaretlerine cevap bulabilmek için bu siteye üye oldum sn.alp_tunay...cinsiyetinin ne olduğunun bir önemi yok ÖNEMLİ OLAN ORTAK FİKRE SAHİP OLMAK. Pembeaiki sitesine üye olmak isteseydim zaten oraya üye olurdum demekki istememişim,hep beraber katılımcı olmak dileği ile...

Saygılarımla...

Bu topiği açan arkadaşın meraktan açması bence çok normal burda bizde bayan erkek ayırımı yapmıyoruz sizin belirttiğiniz şekilde o açmasaydı bende açmayı düşünüyordum bayanların motora merak sarması yeni yeni oluşan bişey bence bu tarz bir konu açılması diyer merakı olan arkadaşlarıda cesaretlendirecektir.
Ben Bursadan katılıyorum haftanın 5 günü oğlumu dersaneye götürüp getiriyorum saatler her zaman aynı olduğu için bazı motorlu arkadaşlarla yolda ahpap olduk her zaman selam vererek geçiyoruz bu tarz bir olayı arabada yaşayamazsınız .motor kullanan kişiler zaten belli bir kültür seviyesinde insanlar tabi her şeyde olduğu gibi bazen çürüklerde çıkıyor

Ama motor camiası gerçekten farklı bir sorun çıksa bile tanımadığınız motorlu birine hiç düşünmeden çoğu arkadaş yardım ediyor bunun bir sürü örneği var.
Cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz tarzındaki eleştirileri kınıyorum.Bizimde kaç bayan merak sarmış kullanan arkadaşlar ne taz kullanıyor nerelerde gibi sorularımız var ve bunları öğrenmek için forumu kullanmaya hakkımız var

kafamdaki tüm sorularıma net bir cevaptı,ne kadar güzel anlatmış arkadaşımız....teşekkürler hoşbulduk ...

ee bayanlar kısır günü falan yokmu? böyle bi organizasyon olursa bizde destek veririz :cherry:

bir gün de geyiğe alınmasa şaşardım zaten...nasıl bir konu açmışım ben böyle ya...kitlenip gidecek topik...

Sn.adminim;
benden değil bilesiniz ben başlamadan bitecek olan bu motor sevdama yanacağım sanırım...

Son düzenleme:
:cherry: bence sen çoktan yanmışın sen benim uyarım gereksiz kalmış bundan sonra napsan boş yok dur mideye kelepce taktır kökten çözüm ayda 1000 ytl garantili ölmicek kadar yersin:cherry:

bu saatten sonra beni ancak pranga paklar:p

bir gün de geyiğe alınmasa şaşardım zaten...nasıl bir konu açmışım ben böyle ya...kitlenip gidecek topik...

Sn.adminim;
benden değil bilesiniz ben başlamadan bitecek olan bu motor sevdama yanacağım sanırım...

Valla ben ciddiyim istemezseniz yapmayız kısır günü buluşmasını :)

yeni gelen bayan sürüçüler aramıza hoş geldiniz insallah iki sene sonra kız kardeşimide aranızda görürsunuz şimdiden egitimini veriyorum

Host var hostes var, müdür var müdüre var, barmen var barmaid var, kont var kontes var, kral var kraliçe var, prens var prenses var....

Motorcu kısmını nassı ayıracağız? :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sn.alp_tunay...cinsiyetinin ne olduğunun bir önemi yok ÖNEMLİ OLAN ORTAK FİKRE SAHİP OLMAK.

İlk cümlen için bişey diyemeyeceğim..Ama madem cinsiyet önemli değil neden Başlığın başında BAYAN kelimesi var?.... :silent::wiinkk:
Daha kendiniz ilk girişte cinsiyeti öne çıkarmışsınız... :cat:

Neyse ikinci cümlen için de diyeceğim tek şey başlık böyle olursa bu şekilde gider olucak.... Hani imamla cemaaat hikayesi emsali... :cat::cat:

Montes :p............

Host var hostes var, müdür var müdüre var, barmen var barmaid var, kont var kontes var, kral var kraliçe var, prens var prenses var....

Motorcu kısmını nassı ayıracağız? :mrgreen:

.......................................................................

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar