motor alacağım yardım lazım???

herkeze selam arkadaşlar forumda yeniyim konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim??? :)
Honda cbr 600f ya da yamaha yzf R6 almayı düşünüyorum. Motorları buldum ikinci el. Ancak bu motorları birilerine göstermek istiyorum göstermeden almak da istemiyorum ama nereye göstereceğimi bilmiyorum!!!

Bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Kime nerde motorları gösterip güvenilir bilgi alabilirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin.Mutlaka yetkili servisine göster.Ve servis bakımlısını al.Çok komplike aletler.Herhangi bir müşür bozuksa miden epey bulanır.

her iki motoru da kendi özel yetkili servisine götürmen gerekir sana en iyi cevabı onlar verecektir. daha önceki servis bakımlarının da zamanında yapılıp yapılmadığını kontrol etmeyi unutma.

şimdiden hayırlı olsun diyelim...

herkeze selam arkadaşlar forumda yeniyim konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim??? :)
Honda cbr 600f ya da yamaha yzf R6 almayı düşünüyorum. Motorları buldum ikinci el. Ancak bu motorları birilerine göstermek istiyorum göstermeden almak da istemiyorum ama nereye göstereceğimi bilmiyorum!!!

Bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler...

Kime nerde motorları gösterip güvenilir bilgi alabilirim.
Öncelikle hoşgeldiniz.
Daha önce hangi tip motorlar kullandınız.Aldığınız motorlar gerçekten süratli araçlar.eğerki yeterli tecrubeniz yoksa bu motorları almanız bence uygun değil.İlk motorunuz olacakmış gibi bir intibaya kapıldım.Umarım öyle değildir?:silent::silent::silent:

herkeze teşekkür ederim ama bir de bunların yetkili servislerinin nerede olduğunu söylerseniz çok sevinirim.

bu arada erdo 2002 ilgi ve alakan için teşekkürler ancak ben zaten uzun sürelerde motor kullandım sadece kendi motorum hiç olmadı. artık bir motor almak istiyorum. arkadaşlardan motor istemek istemiyorum. maddi durumum ancak düzeldi ve artık kendi motorumu kullanmak istiyorum.:)

yinede teşekkürler

ilkde hoşgeldin

kendi motorun olmadan nekadar tecrübe yaşayabildin
onu anlamakta zorluk çekiyorum burası ayrı konu
gelelim sorunun cevabına ilk başta iki motorda hala kararsızsan kesinlikle
HONDA CBR600F al derim benim motordur kendisi :cat: 1 numara motor hem rahat sürüş hem perfonmaslı makina bunu nereye göstereceğine gelince
sen nerde oturuyosun ilkde onu yazman lazımdı dimi
herkez yazdı sana servis diye servis nedir? basbaya hondanın yetkili servisi işte elinde internet var aç bak nerdedir nasıl gidilir diye....

genede öneri istersen ben KIZILTOPRAK-MOTOTAL'a git derim RUHSATLA gidiyosun sana makina üzerinden alınan cıvatayı bile söylüyebiliyolar
(bakımları serviste yapıldıysa) baktırma işi sana kalıyo orda ustaya 3-5
toka ettinmi bakıyolar güzelcene gerisi sana kalmış

hayırlısını alırsın inş

eywallah arkadaşım saol. ben herhalde tam anlatamadım olayı ben aynı senin söylediin gibi önerilerinizi istemiştim. yoksa internetten tabikide bulunuyor. benim derdim sizlerin bildiği iyi ustalar varsa yada ne bilim yetkili servis değildirde iyi ustadır bunu öğrenmek istedim...
bilgi için de teşekkürler :)
varsa tanıdığınız iyi ustalar yada servis dicem gene :)
yazarsanız sevinirim. buarada ben AVCILAR da oturuyorum :)

@nightshift bende avcılar cevresinde oturuyorum ama bize en yakın honda servisi yenibosnada:)

Motoru alıp oraya götür durumu anlat..
Baksınlar eksiği değişen parçası cartu curtu..
Benim bildiğim çin motoru ustaları var ama :queen: hondadan bahsedıyoruz
600F iyidir;)

mutlaka iyice serviste baktır a dan z ye öğren masrafını sorununu,ama bence HONDA,hayat onda ;) bu arada küçük bi hatırlatma mutlaka trafik tescilden haczi var mı yok mu öğren..

babalar saolun yaaa
süpersiniz
herkez hep bir ağızdan honda dedikten soora...
:)
söölicek fazla bişii yok zaten
yenibosnadaysa sorun yok zaten

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda derim ama ikinci el olduğu için - leri + ları sen bakıp karar vericeksin önce teknik bilginin yeterli olması ya da teknik bilgilere sahip bir arkadaşa gitmen daha uygun olur . . :cat:

peki kaç km lerde olmalı sizce racingler alırken kaç km ye kadar almalıyım sizce
birde chopperlar km kaça kadar alınmalı

görüşleri alabilirmiyim arkadaşlar
:)

alete honda derim tabiki ikinci olarakda bir yada iki yaşından bence yüksek motor alma race de

km side oldukça düşük olursa senin menfaatine olur sonuçda yüksek devirde çok yüksek torklarda kullanılan çok yorulan motorlar bunlar ve ne yazık ki satanların çoğuda işi bilen insanlar halis mulis bir racing ci zaten motorun ömrü bitmeye başlamaya yakın yani nalları dikmeye yakın motorları ellerinden çıkartıyorlar genelde de alanın eline patlıyor aletler belli bir süre sonra..

chopper temizse km si o kadar mühim değil chopper race e benzemez hayla çatır çatır giden 10-15 yaşlarında en 500 virago 535 intruderlar yollarda kaynıyor canavar gibide gidiyorlar chopperda iş motora harcanan emeğe bakar temiz bir chopper bakımlı ise km si o kadarda önemli değil bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar