Bayan motosikletciler tanışalım lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her türlü vasıtayı kullanın hanımlar beyler hepsi bir tecrübedir ve mutlaka

işinize yarayacaktır.Örneğin bir tosba kullanın boxer motorun sesinin zevkinde

o eşsiz şıkırtılar ile ilerleyin.Viraja son hız giren tek araç tosbadır.Sırf motorla

gitmeyin. Ama hep gidin.

Bayanlara da buradan sevgiler trafikte en büyük onlar.

Forumu açan kızımıza da teşekkür ediyorum benim ilk bisikletimin tıpatıpı.

hoş geldin.:rendeer:
tanışalım demişşin ama sen kendini hiç tanıtmamışsın.bayan olmanın dışında hiç bişi bılmıyoruz.motorun ne nezaman başladın,nası başladın vs..bayan motor kullanıcıların çoğalması tabiki hoşumuza gidiyor ama bayanlar erkekler diye örgütlenmek ne kadar doğru acaba:silent:

shule'ye katılıyorum... bencede bay bayan diye ayrım yapmak yersiz..

Kişisel uyarımdır, yeni üye arkadaşımız alınmasın ama böyle bir başlığı açan kişinin zaman içinde kız kıza muhabbet bahanesi ile önce özel mesajda samimiyeti arttırması sonra msn adresinden bunu devam ettirme isteği ile hanım üyelerimizin msn adreslerini alması ve bu adresleri daha sonra kötü niyetli olarak bazı saçma sitelerde başkalarına dağıtması daha önce forumlarda karşılanan bir olaydır.

Başlığı açan üyemizin affına sığınarak böyle bir uyarıyı yapmayı uygun gördüm, saygılarımla.

Eyong arkadaşım aslnda düşündğün konuda pekde haksız değilsin,şimdi ilk tanışma konuma gelince mesajlarımı aratırsnızz konu içerisinde nerede yşadığım ne iş yaptığım zaten belirtilmiştir...elbetteki haklı kaygılar olarak düşüncenize katılıyorum...

Başıma gelmesini istemediğim bir olayda hiç bir bayan arkadaşımın başına gelmesinide istemem...neden bu siteye üye olmuş olduğumuda ilk tanışma konum olan hoi hoi başlıklı konudad belirtmiştim...eğer zamanınız olurda bakarsanız nedenini çok çok iyi anlarsınız...yinede sitedeki bayan arkadaşlarımıza yaptığınız uyarı için kendi adıma teşekkür ederim...

Her türlü vasıtayı kullanın hanımlar beyler hepsi bir tecrübedir ve mutlaka

işinize yarayacaktır.Örneğin bir tosba kullanın boxer motorun sesinin zevkinde

o eşsiz şıkırtılar ile ilerleyin.Viraja son hız giren tek araç tosbadır.Sırf motorla

gitmeyin. Ama hep gidin.

Bayanlara da buradan sevgiler trafikte en büyük onlar.

Forumu açan kızımıza da teşekkür ediyorum benim ilk bisikletimin tıpatıpı.

benim ilk bisikletimde bunun kırmızısı idi (:)

tanışalım demişşin ama sen kendini hiç tanıtmamışsın.bayan olmanın dışında hiç bişi bılmıyoruz.motorun ne nezaman başladın,nası başladın vs..bayan motor kullanıcıların çoğalması tabiki hoşumuza gidiyor ama bayanlar erkekler diye örgütlenmek ne kadar doğru acaba:silent:

Shule arkadaşım bu konuyu açtım her ne kadar ayrım yapmamak gerekse bile bir bayan olarak bayan kullanıcı arkadaşlarımdan almak istediğim bir takım bilgiler vardı doğal olarak bu şekilde açmaya karar verdim amacım ayrım yapmak değildi yaniii...

Son düzenleme:

arkadaş haklı hani neredesin ?? hoş geldin sefa getirdin de tanıt bakalım kendini...buradayız bizde bayan kullanıcılar olarak

geheimnis= Sır demek değilmidir.. Almanca bir terim. Almanyadan falan mı katılıyorsunuz sadece meraktan sordum... Ayrıca Hoşgeldin.. Willkommen.. :)

Gerçi daha önce başka bir topicde tanıtmıştım kendimi ama madem burada da tanıtmam gerekiyor seve seve yaparım bu işi...diğer açtığım topicden direk copy paste yapacağım :)
Tanışma bölümünde Hoi Hoi olarak açmış olduğum başlıktı bu şimdi burayada ekliyorum ki yanlış anlaşılmalar olmasın

"Alanyada yaşıyorum,Turizmle uğraşıyorum,iş bağlantıları dışında ve bir kaç iyi dosttan başka Hollandayla çok fazla bağlantım yok...
Bu arada itiraf etmem gerekiyor galiba motosikletlerden korkuyorum tabi hani şu kocaman hız yapmak için kullanılan sport touring tarzı motosikletlerden yani...28 yaşındayım,neden bu sitedeyim çünkü motosikletler özellikle cruiser'lar hakkında bilgi almak istiyorum...belkide üzerimdeki bu tutukluğu ve korkuyu atabilirim..."

neden motosikletlere bu kadar merakım oluştu onuda hemen açıklayayım eşimde yeni bir motosiklet tutkunu hatta oda bu siteye üye oldu,benim korkularımı hissettiklerimi ve düşüncelerimi öğrendiğinde bak böyle bir site var bende yeni üye oldum kafandaki soru işaretlerini ve cesaretini belkide yeniden kazanırsın dediği için ben üye oldum gerçektende bunu istiyorum çünkü...

motosikletlerden korktum çünkü yaklaşık 8 sene kadar önce hiçde hoş olmayan bir artcı deneyimim olmuştu,o gün bugündür motor sesi duyduğumda bile dizlerimde garip bir titreme hissederim...Benim bayan olduğumdan şüphe duyan arkadaşlara gelince elbetteki kaygılarında haklı olabilirler ama insan olarak asla benimseyeceğim bir yaklaşım biçimide olmazdı...

Bu soruları ve beni tanımak isteyen arkadaşları gerçekten çok çok iyi anlıyorum ama eğer biraz olsun mesajlarımı kontrol edip takip etselerdi yada tüm mesajlarımı peşpeşe okusalardı burada neden ve hangi amaçla olduğumu çok daha rahat kavrardı...

selam olsun diyorum arkadaşlara...merak ettiğiniz başka bir şey varsa benimle ilgili buyrun ben cevaplamaya hazırım.

Gerçi daha önce başka bir topicde tanıtmıştım kendimi ama madem burada da tanıtmam gerekiyor seve seve yaparım bu işi...diğer açtığım topicden direk copy paste yapacağım :)
Tanışma bölümünde Hoi Hoi olarak açmış olduğum başlıktı bu şimdi burayada ekliyorum ki yanlış anlaşılmalar olmasın

"Alanyada yaşıyorum,Turizmle uğraşıyorum,iş bağlantıları dışında ve bir kaç iyi dosttan başka Hollandayla çok fazla bağlantım yok...
Bu arada itiraf etmem gerekiyor galiba motosikletlerden korkuyorum tabi hani şu kocaman hız yapmak için kullanılan sport touring tarzı motosikletlerden yani...28 yaşındayım,neden bu sitedeyim çünkü motosikletler özellikle cruiser'lar hakkında bilgi almak istiyorum...belkide üzerimdeki bu tutukluğu ve korkuyu atabilirim..."

neden motosikletlere bu kadar merakım oluştu onuda hemen açıklayayım eşimde yeni bir motosiklet tutkunu hatta oda bu siteye üye oldu,benim korkularımı hissettiklerimi ve düşüncelerimi öğrendiğinde bak böyle bir site var bende yeni üye oldum kafandaki soru işaretlerini ve cesaretini belkide yeniden kazanırsın dediği için ben üye oldum gerçektende bunu istiyorum çünkü...

motosikletlerden korktum çünkü yaklaşık 8 sene kadar önce hiçde hoş olmayan bir artcı deneyimim olmuştu,o gün bugündür motor sesi duyduğumda bile dizlerimde garip bir titreme hissederim...Benim bayan olduğumdan şüphe duyan arkadaşlara gelince elbetteki kaygılarında haklı olabilirler ama insan olarak asla benimseyeceğim bir yaklaşım biçimide olmazdı...

Bu soruları ve beni tanımak isteyen arkadaşları gerçekten çok çok iyi anlıyorum ama eğer biraz olsun mesajlarımı kontrol edip takip etselerdi yada tüm mesajlarımı peşpeşe okusalardı burada neden ve hangi amaçla olduğumu çok daha rahat kavrardı...

selam olsun diyorum arkadaşlara...merak ettiğiniz başka bir şey varsa benimle ilgili buyrun ben cevaplamaya hazırım.

ozmn cruisercılarla konuş..mesela ben kih kih kih

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin aramıza

hoşgeldin cnm :)
eyong endişelerinde çok çok haklı bu site onunda denetimi altında ve bayanlara çok dikkat ediyorar saolsunlar :rendeer:
Bu arada itiraf etmem gerekiyor galiba motosikletlerden korkuyorum tabi hani şu kocaman hız yapmak için kullanılan sport touring tarzı motosikletlerden yani...

:silent::silent: ndenini çok merak etiim kusura bakma ben bi ss hastasıyım
tabiki senin tarzın cruiser olabilir ama ss korkun nedir
onuda yenersin belki burda yardımcı oluruz seve seve :wiinkk:

eyong endişelerinde çok çok haklı bu site onunda denetimi altında ve bayanlara çok dikkat ediyorar saolsunlar :rendeer:

:) cruiser benimde tarzım değildir ama istersen seve seve seni ss tutkunu yapabilirim :) :p korku falan kalmaz... Şaka şaka her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum...

GKN

iide ferdane, isonun arkasında korkamamn çok normal, adam gazlamayı bilmiyoki:p

iide ferdane, isonun arkasında korkamamn çok normal, adam gazlamayı bilmiyoki:p

heheee :queen::queen: o da olabilir bilemiyorum :p

ben kullandığım zaman çok korkuyomda (yanlış anlaşılmasın ss deneyimim yok :cherry: ) başkası kullandığında çok hoşuma gidiyoo :cherry::cherry:

bundan uzun yıllar önce iş arkadaşlarımın motor tutkuları en üst seviyede idi (ofisin en genç elemanı olduğum için pek anlamazdım motosikletlerden falan ama o zamanlar hoşumada giderdi ),Side de yaşıyorduk ve bir akşam hadi bir şehri gezelim diye çıktık yaklaşık olarak 5-6 motor vardı sport touring tarzı bir motorun artcısı olarak üstüme geçirilen koca bir mont ve başımda resmen bana 2 beden büyük gelen bir kask'la (bu arada hayatımda ilk defa motora biniyordum) bana yalan söylenerek kendimi kent merkezinde bulacağım derken Antalya merkezde bulmuştum...Antalya merkezde durup da motordan indiğimde bacaklarım titriyordu ve benim o zamanlarki o çok cici arkadaşlarım kahkahalardan yarılıyorlardı çok korkmuştum 30 dk. içerisinde Side'den Antalya'ya nasıl vardığımızı zaten hatırlamıyorum bile dönüşümse asla bir motosiklet üzerinde olmadı aslında bu korkunun motordan ziyade davranışdan kaynaklı olduğunu biliyorum ama elimde değil korkuyorum...hatta bazen seslerini duyduğumda bile dizlerimde hala aynı karıncalanma oluyor...olay bu yani...çok da hoş bir anı sayılmaz ama bunun bendeki yarattığı kaos bu yani (:)

:) cruiser benimde tarzım değildir ama istersen seve seve seni ss tutkunu yapabilirim :) :p korku falan kalmaz... Şaka şaka her konuda elimden geldiğince yardımcı olurum...

söz mü ???:wiinkk:

Son düzenleme:

GKN

heheee :queen::queen: o da olabilir bilemiyorum :p

ben kullandığım zaman çok korkuyomda (yanlış anlaşılmasın ss deneyimim yok :cherry: ) başkası kullandığında çok hoşuma gidiyoo :cherry::cherry:

yaaa :p bak ninjet e, arkama aldım 300 mt o bile yetti :cherry:

Söz söz :) sen yeterki iste :)

Ama sakın GKN'ın artcısı olarak başlama :) Bak bana 300 mt yetmiş :)
Azıcık daha bekle ben seni benim ninjetin arkasına attımmı korkun morkun kalmaz :) Racing falan ama zaten 150 yi geçmiyo :D Korkun falan kalmaz yani :)

Söz söz :) sen yeterki iste :)

Ama sakın GKN'ın artcısı olarak başlama :) Bak bana 300 mt yetmiş :)
Azıcık daha bekle ben seni benim ninjetin arkasına attımmı korkun morkun kalmaz :) Racing falan ama zaten 150 yi geçmiyo :D Korkun falan kalmaz yani :)

::stretche
150 mi dedin ya ne yaptın...Tanrım doğru yerdemiyim biri bana söylesin :p:p:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar