Gerçi daha önce başka bir topicde tanıtmıştım kendimi ama madem burada da tanıtmam gerekiyor seve seve yaparım bu işi...diğer açtığım topicden direk copy paste yapacağım

Tanışma bölümünde Hoi Hoi olarak açmış olduğum başlıktı bu şimdi burayada ekliyorum ki yanlış anlaşılmalar olmasın
"Alanyada yaşıyorum,Turizmle uğraşıyorum,iş bağlantıları dışında ve bir kaç iyi dosttan başka Hollandayla çok fazla bağlantım yok...
Bu arada itiraf etmem gerekiyor galiba motosikletlerden korkuyorum tabi hani şu kocaman hız yapmak için kullanılan sport touring tarzı motosikletlerden yani...28 yaşındayım,neden bu sitedeyim çünkü motosikletler özellikle cruiser'lar hakkında bilgi almak istiyorum...belkide üzerimdeki bu tutukluğu ve korkuyu atabilirim..."
neden motosikletlere bu kadar merakım oluştu onuda hemen açıklayayım eşimde yeni bir motosiklet tutkunu hatta oda bu siteye üye oldu,benim korkularımı hissettiklerimi ve düşüncelerimi öğrendiğinde bak böyle bir site var bende yeni üye oldum kafandaki soru işaretlerini ve cesaretini belkide yeniden kazanırsın dediği için ben üye oldum gerçektende bunu istiyorum çünkü...
motosikletlerden korktum çünkü yaklaşık 8 sene kadar önce hiçde hoş olmayan bir artcı deneyimim olmuştu,o gün bugündür motor sesi duyduğumda bile dizlerimde garip bir titreme hissederim...Benim bayan olduğumdan şüphe duyan arkadaşlara gelince elbetteki kaygılarında haklı olabilirler ama insan olarak asla benimseyeceğim bir yaklaşım biçimide olmazdı...
Bu soruları ve beni tanımak isteyen arkadaşları gerçekten çok çok iyi anlıyorum ama eğer biraz olsun mesajlarımı kontrol edip takip etselerdi yada tüm mesajlarımı peşpeşe okusalardı burada neden ve hangi amaçla olduğumu çok daha rahat kavrardı...
selam olsun diyorum arkadaşlara...merak ettiğiniz başka bir şey varsa benimle ilgili buyrun ben cevaplamaya hazırım.