kışın motor kullananlar buraya

Mersin İl Temsilcisi
365 gün 7/24 gece ve gündüz farketmez diyenlerdenim. ama yağmurlu ve fırtınalı gecelerde bir başka güzel tadı oluyor.... hele hele o yağmurun sertçe montuma ve kaskıma vurması yok mu.... işte diyorum, ben şimdi yaşıyorum...

Bende kışın kullananlardanım,hatta 2 yıl önce kar yağdıgında yerler tuttugunda bile motorumla sahile indim çok eğlenceliydi =) tuzlanan yerlerde sorun yoktu fakat ara sokağa ayda yol kenarına geldiğimde gazı verdiğimde kıçı geziyodu motorun =) sonra bir kaza atlattım =( we karda binmeyi bıraktım.. yaklaşık 60 km ile giderken (tuzlanmış yolda) beyinsiz bir esnafın yola döktüğü suyun donması nedeni ilr kısmi buzdan kayıp trafik levhasına çarptım =( bu arada burdan esnaflara sesleniyorum,kerdeşim şu dükkan önünü sulama adetinizden vazgeçin!bedva alıyorsunuz!yeter artık bide sabunlu su oluyor inip dükkanı yakasım geliyor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
karda ha.. valla bizim buralarda kış bastırınca araba kullanmak bile üstün başarı gerektiriyor, kimi zaman garajdan bile çıkartamaz hale geliyoruz.. motosiklet kullanmak mı? kalsın bee.. ben mevsim motorcusu olarak kalmayı yeğliyorum :)

valla beklediğimden iyi çıktı katılım... :) baya varmış kışında motora biinen. Umarım binmeyenler de bu kış fikrini değiştirir

valla bn motoru aldıktan sonra ilk defa kışa girecem :) herkez sakla dio kış uykusuna yatır dior ama bn öyle yapmiyacam kışında kullanacam ve çamurda karda çok çok kayıyormuş :) gecende yagmur yagıodu gözlük takmasaydım önümü göremezdm :D yagmur taş gibi insanın yüzüne degio :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kışın motora binmekmi :silent: Kazara su birikintisinden gecsem hemen aşşağıdaki işlemi uygularım :p

motorykamaeb7.jpg

Kışın motora hiç binmemeyi anlayamıyorum.Tamam yaz gibi olmaz.İstediğin an binemeyebilirsin ama kışında güneşli ve güzel havalar oluyor.İnsan böyle havalarda motora binip şöyle bir dolaşmayı nasıl istemez?Bütün bir kış boyunca yatan bir motor,bana garip geliyor.

İzmir gibi bir yerde yaşanırda motora 365 gün binilmezmi yaw,çok şanslıyız çookkkkk

otobüse binmeyi, beklemeyi fln sevmedigim için yazı kışı yok motorun benim için her mevsim binerim hem yagmurda binmezsen ıslak zemin tecrüben olmaz herşeyi tecrübe etmek lazım ben gecen sene karda motorumu trafige cıkardım sonra yan yatıp biraz kaydık ama olsun::) iş amaclıda kullandıgım için ben binerim arkadaş gerekirse günde 3 kere eve gider üstümü degişirim:)

Mersin İl Temsilcisi
otobüse binmeyi, beklemeyi fln sevmedigim için yazı kışı yok motorun benim için her mevsim binerim hem yagmurda binmezsen ıslak zemin tecrüben olmaz herşeyi tecrübe etmek lazım ben gecen sene karda motorumu trafige cıkardım sonra yan yatıp biraz kaydık ama olsun::) iş amaclıda kullandıgım için ben binerim arkadaş gerekirse günde 3 kere eve gider üstümü degişirim:)

işte budur. toplu taşımalardan, dur kalklardan nefret ediyorum bende. hele motosikletim olacak ve ben dolmuş bekleyecem....
varlık içinde yokluk gibi... böğğğğğ

bindim, binerim, binecem :cat:

Bende kış mevsiminde motor kullananlardanım. Sağnak yağmurda km lerce yol gitmişimdir. İstanbul İzmit Bursa arası çok anım var. Bir kaç kere de kara yakalandım. onlar tam bir adrenalin kaynağı oldular bende :)

işte budur. toplu taşımalardan, dur kalklardan nefret ediyorum bende. hele motosikletim olacak ve ben dolmuş bekleyecem....
varlık içinde yokluk gibi... böğğğğğ

bindim, binerim, binecem :cat:

:D aynen ewt ya diyolarya motorla kaza bela gelir başıma trafik var otobüse binim öle yapıncada o kalabalık sıkışıklık vs. kesin bela seni buluyo ya portcuya denk gelirsin yada rahatsız söföre:D cekemem ölelerini binerim motoruma paşalar gibi giderim

Bende kış mevsiminde motor kullananlardanım. Sağnak yağmurda km lerce yol gitmişimdir. İstanbul İzmit Bursa arası çok anım var. Bir kaç kere de kara yakalandım. onlar tam bir adrenalin kaynağı oldular bende :)

ya şu yagmurda kasktan bişi göremiyorum onu nası cözücez ya camı kapatınca afallıyorum :)

Son düzenleme:
Bende 4 mevsim motosiklet kullaniyorum. Zor hava kosullarinda kullanmak ayrica zevkli oluyor. Tabi uygun giyeceklere sahip olunca. Benim yirtik olmayan kislik bir eldiven bir de pantolon eksigim kaldi. Ondan sonra gunluk kullanim disinda ciddi bir yol alma girisiminde bulunabilirim. Su an ofisteym. Masamin altinda botlarim, evrak dolabinin ustunde kaskim, askilikta montum, masamin ustunde motosiklet maketim calisiyorum. Gayette halimden memnunum

Mersin İl Temsilcisi
:D aynen ewt ya diyolarya motorla kaza bela gelir başıma trafik var otobüse binim öle yapıncada o kalabalık sıkışıklık vs. kesin bela seni buluyo ya portcuya denk gelirsin yada rahatsız söföre:D cekemem ölelerini binerim motoruma paşalar gibi giderim

ya şu yagmurda kasktan bişi göremiyorum onu nası cözücez ya camı kapatınca afallıyorum :)

di mi kardeşim, zaten bu tatlı su motorcularına hayret ediyorum. ama saygı duymak lazım, ıslanıp erirlerse maazallah :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar