kışın motor kullananlar buraya

merabalar arkadaşlar;

evet... siz hangi gruptansınız, yalnızca yazın motora binip, kışın motoru çeşitli işlemlerden geçirip bir daha ki sezona saklayanlardan mı. Yoksaaa 'yaz kış fark etmez ben motoruma binerim' diyenlerden mi?

ben hava yağışsız olduğu sürece yaz - kış kullanıyorum. Ve açıkçası kış geldiğinde yollarda fazla motor görememek beni üzüyor. 1. gruptan olan arkadaşlar gelin siz de bu kış motor kullanmayı deneyin. En azından yağışsız havalarda. Gerekli ekipmanlar kullanıldığında yaz aylarından hiç bir farkı olmuyor.Gelin yolları bu kış otomobillere bırakmayalım...

gecen sene hiç binmedim kışın.ama bu sene kaldırmayı düşünmüyorum.fakat kışlık bir pantolon almam lazımmış onu farkettım bugun.yağış olmasın yeterki.ancak kışın kullanmamın bir nedenide havanın cabucak kararması.karanlık ürkütüyor beni.:pr:

Slm, ben de kışın motor kullananlardanım. Özellikle yağmurlu havada kullanmak ayrı bir tat veriyor bana. Gerçi mümkün olduğunca gerekli ekipmanları kullanıyorum ama su işte girecek bir yerler buluyor. Kışın motor kullanırken ki tek korkum romatizma olmak:queen: ondan sonra çek babam çek. Çünkü çocukluğumda ciddi romatizmal rahatsızlıklar geçirmiştim. Yürüyemeyecek durumlara gelmiştim. Ama geçti çok şükür. Kışın da don ve kar harici de kullanmaya devam edecek gibiyim. Allah kazadan beladan uzak tutsun. :cherry:

arkadaşlar ben mtoruma termuscod diye bir aparat taktırdım.şahane birşey.ön taraf komple kapanıo.içerisi yün bacaklar tamamen kapanıyor.sıcacık su ve rüzgar geçirmiyor.ve eller için de elcik taktırdım.içten eldiven de taktım mı fırın gibi oluyor.kar yağmadığı sürece motordan inmem bu kış herkese tavsiye ederim.

sene içinde sadece 10 gün binmiyorum oda yerler aşırı buzlanınca aksi halde yağmur ve karda kullanmak sorun olmuyo

kışın motora binmek gerçekten zor iş mecbur kalmadığım sürece binmiyorum yağmurlu havada sürüş yaptıktan sonra zinciri temizleyip yağlamazsam içim rahat etmiyor bir damla su kalmasın diye iyice her ye:bounce:rini kurulamadan garaja çekmiyorum motoru hal böyle olunca kıyamıyorum kuzucuma kışın binmiyorum

kevin,
cesaretine hayran kaldım valla.Bu ne motor sevgisidir yaw :) hastalık falan dinlemiyo

:p Hele geçen yağmurlarda halimi görecektin. Ayaklar su almasın diye ne akrobatik hareketler yapmıştım. Ayaklar koruma demirlerinin üzerinde, vücut geride. biliyorum tehlikeli ama naapim.:queen:

7 senedir 365 gün bisiklet ya da motosikletle işe giderim. Kışın motor sürmek ayrıcalıktır. Ama özel hazırlık, özel giyim, özel tecrübe gerektirir. Sitede bu konular uzun uzun defalarca tartışılmıştır.

Kış tembelleri, tatlı su motorcuları... Haydi motorlara... Yeter miskinlik...

bende yaz kış kullanıyorum , öğrenci olduğum için yağmur'da engelleyemio , ben istemesem bile binecem ille ,yoksa olmaz, zaten ben motoru 4 mevsim seviyorum...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerler kuru oldukça yağmasın yeter binerim gerçi rüzgarlı havada zor oluyo ama
kurtulamıyorum bu meretten sigaradan daha zararlı yazcam ztn motorun üzerine "Sağlığa Zararlıdır. ." :mrgreen::mrgreen:

motorunuz Chopper/Cruisersa kışın yağmur damlalarını hemen silmek gerekecek yoksa su lekesiyle motor mat oluyo ve temizlemesi çok uzun sürüyor. Yazın bile su birinkitisinden geçmemek için motoru kaldırımdan geçmek pahasına koruyorum.Bu sebepten asvalt kuru olduğu sürece her mevsim kullanırım.Tabiki bazen ani hava değişmlerinde yapacak birşey yok.

Abi apache den önceki motorum scooter dı ve ben onunla her gün karşıya gidip gelirdim. O rüzgarın bana köprüde yaptıklarını bir Allah bilir bir de ben bilirim. Allahtan şimdiki motorum daha ağırda köprüde o kadar etkilemiyor:p

Yerde kar olmadıkça binerim :cherry: O da çok düşük ihtimal olduguna göre bu taraflarda .... :)

aynn yaz kış motora binerim hiç fark etmez hatta geçen senedan şöyle bir kaç hatıram var

hatta çok zevkli oluyo düştüğün zaman ne motora nede sana bişey olmuyor :p

Selam, Ben Yaz Kış Farketmez Diyenlerdenim,
Geçen Kış Arayoldan Caddeye Çıkacaktım Yolun
Bitiminde Durup Yolu Kontrol Edip Sağdan Devam Edecektim.
Yavaşladım Ve Direksiyonu Sağa Gerektiği Gibi
Kırdım Direksiyon sağa Dönük Ama Motor Dümdüz Gidiyor,
Yavaş Yavaş Sağa Yattık Toplamaya Çalıştım Arkamdaki Arkadaşta
Dengesini Kaybedince Olan Oldu Ve Yere Düştük. Hiç Görülemeyen
Bir Su Buz Olmuş.. Burdan Çıkarttığım Tamamen Durduktan Sonra
Yolu Kontrol Etmekmiş...

ben işede genelde motorumla gidenlerdenim.2-3 gün önce iş çıkışı yağmur yağıyordu.15 km kadar bir mesafede evim.inanın büyük zevk aldım yağmurda motor sürmekten:cat:
97 yılından beri aralıksız motordayım diyebilirim.yaz, kış, yağmur farketmiyor.çokda seviyorum böyle yaşamayı:)
yani BENİM YAŞAM TARZIM BU

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar