Piaggio Piaggio , Vespa , Gilera Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar runner 200 den derbi gp1 250 ye geçiş yapmak sizce nasıl olur ,
değermi sizce . ? ?

walla iki motorda kullanmadım ama ikisi arasında bende kalmıştım duyumlarıma göre derby 250 runner ı hertürlü yer diyolar ama kullanıcı farkı işte ii kullanıyosan yersin :queen:

ama degermi bence degmezzzzz

walla iki motorda kullanmadım ama ikisi arasında bende kalmıştım duyumlarıma göre derby 250 runner ı hertürlü yer diyolar ama kullanıcı farkı işte ii kullanıyosan yersin :queen:

ama degermi bence degmezzzzz

yürü bee yavrum benim döktürmüşün yine her zaman ki gibi arkandayım cnm arkidaşım :)

Merhaba,

Benimde boyum 1,84 ve 85-88 kilo iken Beverly 250ie kullanıyordum.
Boy ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım Beverly'de. Güç konusunda ise tek kişi binecekseniz kesinlikle güçsüz gelmez. Ben ve 85 kiloluk bir arkadaşım ile birlikte 48litrelik topcase içinde içecek dolu iken Manisa Spil Dağına tırmandık. 1350 metre irtifaya çok fazla sıkılmadan çıkardı bizi. Virajlı ve dik yokuşlarda zorlanmadı desem yalan olur.
Birde çoğu Piaggio&Vespa&Gilera&Derbi ve türevleri markalarda bilindik debriyaj ısınması sonucunda gelen sesi bir defa duydum. O denli zorlamayıda hiçbir sürücü normal üstü şartlarda bile yapmaz.
İlk sahibi olduğum Beverly'yi 7500km kadar kullandım. Tavsiye edeceğim bir motosiklet.
Şimdiden hayırlı olsun.

Sevgili elitexc,verdiğiniz bilgiler için cok tesekkurler.Gucle ilgili bnm sorum az gelmesi deil fazla gelebilir mi acaba? cunku bu bnm ilk motorum olucak dedim gibi gerek agırlıgı vede boyutları itibariyle mavevralarda zorlanır mym?

Sevgili elitexc,verdiğiniz bilgiler için cok tesekkurler.Gucle ilgili bnm sorum az gelmesi deil fazla gelebilir mi acaba? cunku bu bnm ilk motorum olucak dedim gibi gerek agırlıgı vede boyutları itibariyle mavevralarda zorlanır mym?

Büyük tekerlerlekli bir scooter olduğu için zorlanmazsın,güç konusuna gelince vitesli olmadığı için problem olmaz bu tamamen senin kullanımına bağlı gaza fazla yüklenmezsen tabi..:)

arkadaslar max.4500ytlye kadar kmsi 25.000 geçmemiş x8 veya x9 arıyorum özele msj cekerseniz sevinirim

Büyük tekerlerlekli bir scooter olduğu için zorlanmazsın,güç konusuna gelince vitesli olmadığı için problem olmaz bu tamamen senin kullanımına bağlı gaza fazla yüklenmezsen tabi..:)

:cat:

Not: İlk motosikletiniz olacaksa kesinlikle alır almaz bir eğitime yazılın. Kendi motosikletinizin tepkilerini trafikde değilde kapalı alanda test edin.
Kendi motosikletinizle düşmeniz halinde (ne kadar düştüğünde bi tarafları kolayca çizilmesede) Piaggio masraflı bir motosiklet olabilir.

Kullandığım dönemde kaza veya çizik gibi bir sorunum olmadı fakat parça fiyatları pekde ucuz değil.

Herkese selam arkadaşlar,

Bende beverly 500 var, motoru sadece hafta sonları kullanabiliyorum. Bazen göstergede ki sarı ışık devamlı yanıyor? acaba motorda elektrikle ilgili bir problemmi var? sorunun ne olduğuyla ilgili bilgisi olan varmı?

Teşekkürler.

1 ay bekledikten sonra bugün motordaki sorunu çözdük. Sarı ışığın yanmasının sebebi; regülatörün bozuk olmasından kaynaklanıyormuş. Değiştikten sonra herhangi bir sorun kalmadı. Ferco'da Uğur Usta sağolsun bayağı ilgi gösterdi.

1 ay bekledikten sonra bugün motordaki sorunu çözdük. Sarı ışığın yanmasının sebebi; regülatörün bozuk olmasından kaynaklanıyormuş. Değiştikten sonra herhangi bir sorun kalmadı. Ferco'da Uğur Usta sağolsun bayağı ilgi gösterdi.

Pek yerinde bir soru değil ama,,bu parçanın görevi nedir.?Tşk

Bilgi paylaştıkça artar. Tabiki soracağız öğreneceğiz. Regülatör motorun ürettiği elektrik enerjisini "regüle" ederek akünün kaynamadan şarj edilmesine yarar.

Şu yolda giderken stop ediyor demişsin bir başka konu başlığı altında bu sorunu çözebildin mi? Bu tür sorunları bu başlık altında sorarsan daha çabuk bilgi alabilirsin..

Şu yolda giderken stop ediyor demişsin bir başka konu başlığı altında bu sorunu çözebildin mi? Bu tür sorunları bu başlık altında sorarsan daha çabuk bilgi alabilirsin..

Onu daha önce çözmüştüm. Ara gaz vermekten vazgeçince motor boğulmuyor ve stop etmiyor artık.

Arkadaşlar öncelikle herkese selam,

Bende temmuz ayı itibarı ile piaggio x9 500 kullanıcısı olarak bundan sonra aranızda olacağım..

GozgurS´isimli üyeden Alıntı

regülatör dediğimiz sanırım bir nevi bakır sargıdan oluşuyor maddi olarak ne kadara mal oldu ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle herkese selam,

Bende temmuz ayı itibarı ile piaggio x9 500 kullanıcısı olarak bundan sonra aranızda olacağım..

GozgurS´isimli üyeden Alıntı

regülatör dediğimiz sanırım bir nevi bakır sargıdan oluşuyor maddi olarak ne kadara mal oldu ?

Garanti kapsamında olduğu için birşey ödemedim. Benim motora takılan regülatör aşağıdaki resimdekine benziyor.

86100478017yzxc530ah1.jpg

Bende aranızdayım artık :p

Welcome :)

Son düzenleme:
Garanti kapsamında olduğu için birşey ödemedim. Benim motora takılan regülatör aşağıdaki resimdekine benziyor.

tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar