arkadasLar kazadan sonraki motorumun yeni haLi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kardeş adına çok sevindim =)

gecmiş olsun bilader, bnde kullandım bu deli makinalardan zamanında....

bnce sen yan kapaklara: BIDI BIDI YAPMA BABA YORGUN!!! yaz

ee yani BIDI BIDI YAPMA BABA YORGUN :)

:) evt illa yazmak istiom ya abicm zevkler ve renkler tartısılmaz derler ya o mesele bizimkide

Evet; doğru bir söz de...:bounce:

Yalnız senin ZEVK DAMARLARIN TIKANMIŞ be abicim..:)

[NOT]
Dipnot: Yeni üyeymişsin..Biraz forumu okumanı tavsiye ederim..:wiinkk:
Bu arada mobiletin güzelmiş.
.:wiinkk:[/NOT]

Son düzenleme:
takıl kardeş sen kafana göre Murat abimiz Latife yapmış sana. Ama sakın açık eksoz ve kasksız gezme. :wiinkk:

cırcır egsoz taktır Depoyada bende senin yazdır :D Arkandan söven falan olursa hani :)

Nasıl kaza yaptın anlat bakalım. Önceki fotoğraflarla arasında pek bir fark yok. Demekki büyük bir kaza değildi...Geçmiş olsun.

Mersin İl Temsilcisi
Nasıl kaza yaptın anlat bakalım. Önceki fotoğraflarla arasında pek bir fark yok. Demekki büyük bir kaza değildi...Geçmiş olsun.

vayyy komiser kolombo misali :queen:

baba bu nasıl sormak, nasıl ipuçlarını değerlendirdin. bu site seni exper yapmış :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.

vayyy komiser kolombo misali :queen:

baba bu nasıl sormak, nasıl ipuçlarını değerlendirdin. bu site seni exper yapmış :bounce:

Aslında ''Olay anın'da neredeydin'' diye soracaktım. :queen:

Kaza'nın nasıl olduğunu kimse sormamış. Ben'de sormak istedim. Önceki fotoğraflarını'da görmüştüm. Aklımda kaldığı kadarıyla ön taraftaki yazı dışında neredeyse hiç bir farklılık yok. Bir'de motorun sol tarafa devrildiğine dair bir izlenimim var. :)

(KALDIĞIMIZ YERDEN) veya (NERDE KALMIŞTIK) yaz:mrgreen::)

Hatırlıyorumda aylar öncesinde bir arkadaşta kaza yapmadığı halde kaza yaptım falan gibi başlık açarak milleti bayağı meşgul etmişti ve sonra da büyük tepki toplamıştı umarım seninkide öyle birşey değildir.özür dilerim sadece benzerlikten aklıma geldi hatırlatayım dedim.

Son düzenleme:
yok arkadaslar kaza ettm gercekten istiosanız kaza resimlerini koyayım arkadaki artçı kendini sağa sola oynattı bnde toprak yoldaydım allahtan süratımız yoktu 20 ile gidiodk bnde dengemi kaybetytim üzerimize devrildi fazla bişi olmadı sadece önceki granajı gitti çizik falan oldu va ön maşa biraz egri oldu onları yaptırdım bide pedallar falan kırıldı onları deistirdim istiosanız kazalı resimleri ekliyeyim ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar