Yeni Motorun Hayırlı olsun Sedat (Loft)

Çok şık olmuş... Nefis gözüküyor... JanJanlı... :) (yeni kasasından daha şık olmuş)

Allah kazadan beladan korusun, güle güle kullan...

:rendeer:

hayırlı olsun cok yakısıklı motor farlar cok guzel olmus beyaz renk bır ayrı guzel oluyor su makınalarda

Gule gule kullan sedatım. :rendeer:
Aman halis isimli cenevor dan uzak durda gerisi muhim deel :p

asm

Hayırlı olsun yenilikler.

Maşallah çok farklı olmuş motor.

Farlara led uygulamasının yanında mercek de takılabilirdi aslında.

Süper Moderatör (BBRR)
altın kaplama neresi:silent: farın üstündekiler de zavaroski taşlarmı:silent:.. bülent ablanın nota sehpası gibi olmuş delikalıyı bozar..:p

yaw çok güzel bir dizayn olmuş bikaç eksigi olsada zamanla tamamlanacak diye umuyorum ... sedatımada boylesi yakışır çok şahane bi 636 olmuş güle güle kullan sedatım ....

bu arada boss için kim gazlıyamıyo diyosa yuh diyorum :D

Uff be işde motorun hası gerçekten göz kamaştırıyor.Maşşallah diyelim.Gerçekten çok güzel bir motor hayırlı uğurlu olsun.Güle güle binmek nasip olsun.rengide çok güzel kir tutmaz :p

Hayırlı olsun, afili bir motor, nazar değmesin maşallah hatta, kazasız iyi yolculuklar sedat...

Not: Mart gelsin...

Moderatör
Doğan görünümlü şahinlerden sonra yeni moda bu olsa gerek :p Espri yaptim dövmeyin hemen.. Hayirli olsun, kazasiz belasız güle güle, yavaş yavaş, diğerlerinin arkasında arkasında kullan :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asalet akıyor her yerinden,hayırlı olsun güle güle kullan,kazasız keyifli sürüşler dilerim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı ugurlu olsun

Hmmm en son bursa'ya geldiğinde mavi idi rengi çok merak ediyorum bir 636 kaç km yapar sedatın motoru belirleyecek =)))

Bu arada sedat tanışmıyoruz palyaço desem yeterli heralde =)) O geldi bursa'ya oradan biliyorum senin motoru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar