Bu alemin kralı kim belli valla, abiiiiiii büyüüüüksüüüüüüüünnnnn....
ver gazı muzafferim ver gazı:queen:ben bunları yazarken sen muhtemelen gobek taşında adaşıma kese attırıyorsundurdevamı herhalde şöyledir
5- zafer
6- bora
7- Gürsel demir
8- cengiz
..............![]()
sende hamamcıydın zafer ordan kaytarma olayı var burada bence o yüzden ademcileri hiç katmaHamamcılar ve/veya Ademciler;
Ben iş yemeğinde olacağım malesef, iyi eğlenceler sizlere.
:queen: :queen: :queen:Bu alemin kralı kim belli valla, abiiiiiii büyüüüüksüüüüüüüünnnnn....
canım kardeşim gelebilirsen gel seninde gelmen bizi memnun ederdi erken ayrılabilirsen bekleriz..buarada kişisel zevklerden dolayı gemeyenleri bizi yanlız bıraktıkları için kınıyorum ..onlar kendini bilir.bizi bu zevkten mahrum ettikleri için huzurlarınızda kınıyorum::evil::::evil::::evil::
sevgili motorsiklet ailesi ben marmaristen emrah turk chopper pilotuyum ancak gelirken ön cam patladı mersinde ön cam cok kısıtlı hatta yok bana yardımcı olursanız sevinirim ayrıca kabul ederseniz sizinle geziye gelebilirim tel 0 532 48 49 243 şimdiden teşekkür ederim su an yıllık izindeyim.:mrgreen:
hamama gelmiyenler geçerli mazereti olmayanlar gelemez...örnegin zafer kardeşimin.... iş yemegi gibi..kardeşim zafer gelebilir..
abi biz dün urcuya gittik de geçerken baktık ademin ora perişandı ismail yıkmışlar dedi ben görmedim ama ismailin yalancısıyım
yinede ademem mi gidilecek :silent: