(m.t Izmir)davutlar Sevgi Plajı Balıkçı Barınagı - 02/11/2008 Pazar

oguz abim ii yakalamışsın fotoları ablamla beraber tabi teşekkür ederiz. ben şahsıma güzel bi gün geçirdim her ne kadar arabayla gelmiş olsam bile.bülent abimede teşekkür ederiz tekne turu için bundan snra ki gezilerede yeni arkdaşları beklioruz.herkeze slm

murat hoş geldin kardeşim nbr :rendeer:murat seni deveyle bekliyordum :queen::rendeer:

bu açılmıyor videolar nasıl yüklediniz :queen:allah kolaylık versin size baba hasan yat artık sabah olcak hiç bir video izliyemedim :queen:emeyine yazık .çok yoruldun sen gece gece :bounce:

baba hasan eline yüregine saglık sen olmasan ben bunları hayata ve hatta hatta öbür tarafta bile yapamazdım.SAGOLASIN artık sana bii kıyak yapacagız

Videolar Denen Miştir Sorun Yoktur

herkeze günaydın hayırlı işler diliyorum.

videolar avi uzantılıdır arkadaşlar açmama gibi lüxü yoktur:bounce::cat:

Son düzenleme:
ellerinize sağlık.. videolar açılıyor :) tek kelimeyle süppeerrr.. Tşk.ler..

VALLA Hİİ BEN SEVİNDİM SİZLERDEN çok videoları açılmasına baya bii uğraştırdı.. çünkii

@babahasan; iyi mesai yapmışsın pc başında, ellerine emeklerine sağlık :rendeer:
@tgb_ ; azmettin başardın, tebrik ederim eline sağlık
@m.r.t ; hehe arabada sizde iyi viraj yapıyodunuz bi ara camdan sarkıyodun herhalde yolculuğunun en zevkli kısmı o olmuştur :mrgreen:

sametin cep teli ile çekilen az bir miktar resim var onları paylaşayım,

02112008110fa8.jpg

02112008114hk6.jpg

02112008118nf3.jpg

02112008121vi4.jpg

02112008123re4.jpg

mustafavf3.jpg

Son düzenleme:
valla senin resimlerde çok güzel MUSTAFA cım seninde ellerine saglık.tuttugun balıkları derin dondurucuya koydum ne zaman mangal yapalım onları haber ateşi anca yakarım:cat:

ellerinize sağlık.. videolar açılıyor :) tek kelimeyle süppeerrr.. Tşk.ler..

baba hasan daha ne video lar atacak bu akşam bize gelirlerse daha önceki ada gezisi ve 29 ekim bayramı ve ve ve ve ve CESUR,un ünlü kaval sanfonisi var:queen::queen::queen:

Son düzenleme:

tşkr ederm.. :) dier videoları da sabırsızlıkla bekliyorum.. Özelliklede cesurun senfonisini :cherry:

hadi babahasan diğer video ları atta vatandaşlar izlesin seni vardi yaya yazdım 23.sabah vardiyası:queen::queen::queen:

seni sabah vardiyasına yazdım sabaha kadar uyumak yok öncelik 29 EKİM bayramı.orada CESİ nin kaval çalışı var VATANDAŞ onu bekliyor...hadi BABAAAAA HASAN BU alkışlar sana:wiinkk:

sessiz coo çok sessiz kaldınya bir iki şey de sen yaz be abim

Son düzenleme:
Hasan abi hadii ama gelsin artık videolar... Seni beliyorusss....:queen:

COO VİDEO ları izledinmi naasıl olmuşlar

yok yok hasan ın msn side kapalı galiba mesayiye geç saatte başlıyacak

Son düzenleme:
videolar güzel olmuş baba hasan ellerine ve emeyine sağlık :rendeer:

hadi babahasan diğer video ları atta vatandaşlar izlesin seni vardi yaya yazdım 23.sabah vardiyası:queen::queen::queen:

seni sabah vardiyasına yazdım sabaha kadar uyumak yok öncelik 29 EKİM bayramı.orada CESİ nin kaval çalışı var VATANDAŞ onu bekliyor...hadi BABAAAAA HASAN BU alkışlar sana:wiinkk:

sessiz coo çok sessiz kaldınya bir iki şey de sen yaz be abim

oda bişimi daha ne marifetler var bende kemençede çalıyom darbukada :queen::bounce:

tşkr ederm.. :) dier videoları da sabırsızlıkla bekliyorum.. Özelliklede cesurun senfonisini :cherry:

keyifle ve zevkle izliyeceksiniz eminim kavalımın sesi çıkmıyor biraz hepsi okadar :queen:

Son düzenleme:
hızlıcesi2;oda bişimi daha ne marifetler var bende kemençede çalıyom darbukada :queen::bounce:QUOTE' Alıntı:
wayy onları da görmek isteriz ama :) sen çal ben oynucam sözz :p ben bi ıslık çalıyorum ama o da felaket bişi :)

ıslığın kalitesi önemli değil biz akortsuz borazan sesine (bi yerlerden öyle bi ses geliyodu ama anlamadık:p) bile oynarız,
:cherry:

photo024hu7.jpg

(resmin telif hakları istanbuldadır:D)

yok walla ıslık çalmadım hiç ama hatırlatın yapayım bi dahakine.. Üstüme tanımam :D

ıslığın kalitesi önemli değil biz akortsuz borazan sesine (bi yerlerden öyle bi ses geliyodu ama anlamadık:p) bile oynarız,
:cherry:

photo024hu7.jpg

(resmin telif hakları istanbuldadır:D)

karmacoma ayıdan yanamısın dağdan yanamı dostum ikide bir şu fotorafı güsterme millete :queen:pıreztijimi alt üst etin :bounce:

yok walla ıslık çalmadım hiç ama hatırlatın yapayım bi dahakine.. Üstüme tanımam :D

tuğba bu ıslık muhabeti aramızda kalcaktı hani :wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar