abi gelmeyi çok isterdim ama sebebini sen biliyosun kortejde söledim diplomatik nedenler resimler için ayrıca teşekkürler ve size iyi eğlenceler...
inşallah başka zaman bekleriz :
abi gelmeyi çok isterdim ama sebebini sen biliyosun kortejde söledim diplomatik nedenler resimler için ayrıca teşekkürler ve size iyi eğlenceler...
OK kardeşim (bu konu aramızda) daha sonraki geziye beraber gitmek dileğiyle saglıcakla kal :cat:abi gelmeyi çok isterdim ama sebebini sen biliyosun kortejde söledim diplomatik nedenler resimler için ayrıca teşekkürler ve size iyi eğlenceler...
Dostum burada çok sevdiğim bir arkadaşımın gezi teknesi var +burası piknik alanı isteyen piknik yapıyor kimi balık avlıyor çevre halkı da buraya geliyor çok güzel bir yer kafe falanda var.duruma göre belki bir tekne gezisi olacak yunan adalarına dogru tabiki katılıma göre olacak bu tekne gezisi gelebilirsen buyur epeydir gezi topiği olmuyordu.bazı arkadaşların hislerine tercuman oldum kanısındayım:cat::cat:abi neyin nesiymiş bu davutlar muhabbeti.ben sökeliyim ama haberim yok
ayrıca hayırlı ugurlu olsun sitemize üye oldun işallah devamlılıgın olur biraz uzakız ama olsun gönüller bir olsun:rendeer::rendeer:abi neyin nesiymiş bu davutlar muhabbeti.ben sökeliyim ama haberim yok
bende sağolsun cesur babacanla geliyorum inşallah....))
BAŞIM ÜSTÜNE KARDEŞİM .HOŞ GELDİN:rendeer:bende sağolsun cesur babacanla geliyorum inşallah....))
Okey ne kadar kalabalık olursak o kadar hoş olur kanısındayım.(DOSTUM):cat:evet kesin leşti cüneytle beraberiz bizde
:cat:
arkadaslar merhaba ben sabah 8.30 da basmanede olucam baska kimler orda olcak ??
kazasız belasız iyi yolculuklar. rast gele
dostum ben orada olacagım çarşı grubu migrosta olacak ve söke dende katılanlar olacak 8 gibi olursan daha iyi olur:cat:
tamamdır o zaman sekizde basmane gardayım:cat:
dostum ben orada olacagım çarşı grubu migrosta olacak ve söke dende katılanlar olacak 8 gibi olursan daha iyi olur:cat:
tamamdır o zaman sekizde basmane gardayım:cat:
OK kardeşim görüşmek üzere iyi bir gezi olacagını düşünüyorum:cat:
S.a aRkadaşLar HayırLı yoLcuLukLar.
ßizde yarın [ßurSa M-T] oLarak SusurLuğa gidiyoruz, iSterseniz SusurLukta ßuLuşaLım![]()
sagol kardeşim biz adada kalacagız belki bir deniz gezisi yapacagız belki balık ta avlarız.size iyi eglenceler kazasız belasız:cat:
hepinize iyi gezmeler. Gelmeyi isterdim ama motor yağ damlatıyorduale:, bugün iyice abartınca tamire verdim, bitmedi de işi:salut:.
Size kazasız belasız mutlu gezmeler.:wiinkk:
Oğuz abi, gezi düzenlemesi için ellerine sağlık. Bir dahakine büyük bir aksilik çıkmazsa katılacağım. Balık avında sabrınız ve yeminiz bol olsun:cherry:
OK kardeşim görüşmek üzere iyi bir gezi olacagını düşünüyorum:cat:
sagol kardeşim biz adada kalacagız belki bir deniz gezisi yapacagız belki balık ta avlarız.size iyi eglenceler kazasız belasız:cat:
Peki ßir Dahaki Sefere aRtık inŞ. iLeride sizLerede uYarsa oRtada ßuLuşuruz![]()