(m.t Izmir)davutlar Sevgi Plajı Balıkçı Barınagı - 02/11/2008 Pazar

abi neyin nesiymiş bu davutlar muhabbeti.ben sökeliyim ama haberim yok
Dostum burada çok sevdiğim bir arkadaşımın gezi teknesi var +burası piknik alanı isteyen piknik yapıyor kimi balık avlıyor çevre halkı da buraya geliyor çok güzel bir yer kafe falanda var.duruma göre belki bir tekne gezisi olacak yunan adalarına dogru tabiki katılıma göre olacak bu tekne gezisi gelebilirsen buyur epeydir gezi topiği olmuyordu.bazı arkadaşların hislerine tercuman oldum kanısındayım:cat::cat:

abi neyin nesiymiş bu davutlar muhabbeti.ben sökeliyim ama haberim yok
ayrıca hayırlı ugurlu olsun sitemize üye oldun işallah devamlılıgın olur biraz uzakız ama olsun gönüller bir olsun:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
evet 3 haftaönce oradaydık gerçekten SÜPER bir yer doga deniz iç içe birde liman içinde yüzen balıklar çok hoş gerçekten.gelmeyenler çok şey kaçıracak bakın baştan söylüyorum

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba ben sabah 8.30 da basmanede olucam baska kimler orda olcak ??

Son düzenleme:
S.a aRkadaşLar HayırLı yoLcuLukLar.
ßizde yarın [ßurSa M-T] oLarak SusurLuğa gidiyoruz, iSterseniz SusurLukta ßuLuşaLım :)

Son düzenleme:
dostum ben orada olacagım çarşı grubu migrosta olacak ve söke dende katılanlar olacak 8 gibi olursan daha iyi olur:cat:

tamamdır o zaman sekizde basmane gardayım:cat:

OK kardeşim görüşmek üzere iyi bir gezi olacagını düşünüyorum:cat:

S.a aRkadaşLar HayırLı yoLcuLukLar.
ßizde yarın [ßurSa M-T] oLarak SusurLuğa gidiyoruz, iSterseniz SusurLukta ßuLuşaLım :)

sagol kardeşim biz adada kalacagız belki bir deniz gezisi yapacagız belki balık ta avlarız.size iyi eglenceler kazasız belasız:cat:

Son düzenleme:
hepinize iyi gezmeler. Gelmeyi isterdim ama motor yağ damlatıyordu:pale:, bugün iyice abartınca tamire verdim, bitmedi de işi:salut:.
Size kazasız belasız mutlu gezmeler.:wiinkk:

Oğuz abi, gezi düzenlemesi için ellerine sağlık. Bir dahakine büyük bir aksilik çıkmazsa katılacağım. Balık avında sabrınız ve yeminiz bol olsun:cherry:

hepinize iyi gezmeler. Gelmeyi isterdim ama motor yağ damlatıyordu:pale:, bugün iyice abartınca tamire verdim, bitmedi de işi:salut:.
Size kazasız belasız mutlu gezmeler.:wiinkk:

Oğuz abi, gezi düzenlemesi için ellerine sağlık. Bir dahakine büyük bir aksilik çıkmazsa katılacağım. Balık avında sabrınız ve yeminiz bol olsun:cherry:

ben pek anlamam balık işinden asıl benim ustalıgım.kara avclıgıdır.mesela gölde ördek avına bayılırım birde hava - derecelerde olursa süper yani avın tadına doyum olmaz varsa ava meraklı arkadaşlar bilir:cat::cat::cat::cat::cat::cat:

tüm arkadaşlara katılımından dolayı teşekkür edrim bazı aksilikler olduysa af ola

tüm dostlara katılımından dolayı teşekkür ederim

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel bi gündü.. tüm yardımlarınız ve samimi yaklaşımınız herşey ama herşey için biz tşk ederiz oğuz abi.. bu arada resimleri ve videoları hazırlıyorum bende =) Sizlerle tanıştığıma memnun oldum..::thanks::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar