(m.t Izmir)davutlar Sevgi Plajı Balıkçı Barınagı - 02/11/2008 Pazar

arkadaşlar herşey çok güzeldi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum resimlerde süper olmuş daha n olsun nice gezilere diyorum kardeşim oğuz fotolar bu kadarmı devamını bekliyoruz

abi yüzünü fotolarda görür olduk özlettin kendini :wiinkk:

özledim wallahi arasıra böyle gelebiliyorum ama herkesi göremiyorum ki, yerimi biliyosun telimide biliyosun 7/24 açık :cat::wiinkk: ben geliyorum çay içmeye de atla gel yakınız biliyosun...:):):):cat:

hoş geldiniz...anlaşılan güzel bir gün olmuş, zaten ekip süper :wiinkk:
resimleri bekliyorum :bounce:

iki civata bi conta ile boğuşmasaydın da keşke gelebilseydin. er5in nefesini açardık :cherry:

bendeki resimleri atmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.. Yardım ediiiiiiiiiin..:salut:

aşağıdaki vereceğim linkte resim yükleme ayrıntılı şekilde anlatılıyor
http://www.motosiklet.net/forum/632617-post1.html
başarılar.

bendeki resimleri atmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.. Yardım ediiiiiiiiiin..:salut:
TinyPic resim yükleme programını indir resimleri ona yükle oradan kopyala yapıştır yap okeymiii:cat::cat:

arkadaşlar herşey çok güzeldi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum resimlerde süper olmuş daha n olsun nice gezilere diyorum kardeşim oğuz fotolar bu kadarmı devamını bekliyoruz

valla resimler bende bu kadar ama video ları attırabilirsem dahada güzel olacak:silent:

iki resim araya sıkışmış onlarıda atayım bariiiiii

640y8o.jpg

2n0mw40.jpg

su süperdi dayanamadık attık kendimizi derin ve serin sulara:queen::queen:

Son düzenleme:
yönlendirmeniz için tşk. ederim... Bakalım yapabildimmi.. deneme resim yolluyorum..

my.php
[/URL][/IMG]

DEVAMI GELİYOOOOORR :wiinkk:

Son düzenleme:
videoyu izlemek için indirdim ama açmadı bende.. sanırım prog. yüklemem gerekiyor..

Vob dosyasi tek basina video izlemeniz icin yeterli degildir , sadece menu'de sahhne secimi icin kullanila bilir , ana goruntu dosyasinin converter yardimi ile avi yada benzeri bir video formatina convert edilip sonrasinda upload gereklidir

saygilar , guzel bir gezi olmus tekerinize saglik.

:)

bende ki resimler bitti arkadaşlar :) umarım beğenirsiniz..

Son düzenleme:
yönlendirmeniz için tşk. ederim... Bakalım yapabildimmi.. deneme resim yolluyorum..

my.php
[/URL][/IMG]

RESİMLERİ BÜYÜK yükleseydin daha iyi olacakmış baştaki gibi yinede eline saglık teşekkürler:cat:

deneme videosu başarıyla sonunda gerçekleştiridi.BABA HASAN diğerlerinide atacak.artık tüm videolar sırayla baba hasan tarafından steye atılacak kendisine şimdiden emekleri içn teşekkür ediyorum

videoyu izlemek için indirdim ama açmadı bende.. sanırım prog. yüklemem gerekiyor..

hayır o denemeydi bizde açamadık alt bir tane daha var onu aç ve daha sonra devamlarını babahasan atacak şu an onlarla ugraşıyor heralde bu gece halleder:cat:

Son düzenleme:
RESİMLERİ BÜYÜK yükleseydin daha iyi olacakmış baştaki gibi yinede eline saglık teşekkürler:cat:

valla beceremedim oğuz abi ya... :pale: ben tşk. ederim...:rendeer:

Vob dosyasi tek basina video izlemeniz icin yeterli degildir , sadece menu'de sahhne secimi icin kullanila bilir , ana goruntu dosyasinin converter yardimi ile avi yada benzeri bir video formatina convert edilip sonrasinda upload gereklidir

saygilar , guzel bir gezi olmus tekerinize saglik.

teşekkürler dostum o dediklerini bir yapabilsem heckır mı olurdum ne :queen::queen: dogrumu yazdım :queen::queen:ben pek anlamıyorum sadece resim atabiliyorum hasan arkadaşım hallediyor

valla beceremedim oğuz abi ya... :pale: ben tşk. ederim...:rendeer:

olsun böylede güzel sen canını sıkma:cat::cat:eline emegine saglık 2 hafta sonra varmısınız balıga bu sefer:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
teşekkürler dostum o dediklerini bir yapabilsem heckır mı olurdum ne :queen::queen: dogrumu yazdım :queen::queen:ben pek anlamıyorum sadece resim atabiliyorum hasan arkadaşım hallediyor

arkadaşlar videoları çeviri yapıyorum herkezin rahat bi şekilde izleye bilmesi için video boyutları gb olduğu için kesme işlemi yapıyorum part olarak yükleme yapabilirim.

arkadaşlar videoları çeviri yapıyorum herkezin rahat bi şekilde izleye bilmesi için video boyutları gb olduğu için kesme işlemi yapıyorum part olarak yükleme yapabilirim.

abim yapta nasıl yaparsan yap millet bu video ları bekliyor
sonra 29 ekim video su var
sonra bir davutlar video su daha var onda viraj lar falan var:cat:

Tamamdır oğuz abii meraklanma sen videolar sıcak sıcak hazırlanıyor en geç bir saat içinde siteye upload ederim.3 parti şeklinde programları ayarladım sana gelince gösteriyimde sende zorluk çekmezsin

oguz abim ii yakalamışsın fotoları ablamla beraber tabi teşekkür ederiz. ben şahsıma güzel bi gün geçirdim her ne kadar arabayla gelmiş olsam bile.bülent abimede teşekkür ederiz tekne turu için bundan snra ki gezilerede yeni arkdaşları beklioruz.herkeze slm

olsun böylede güzel sen canını sıkma:cat::cat:eline emegine saglık 2 hafta sonra varmısınız balıga bu sefer:queen::queen::queen:

balığa bende gelebilir miyim ama arabayla:queen:
yada yer varsa artçıda olurum:cat:

şimdi şimdi Geliyor Video Lar ((((((((((oleyyyyy)))))))))))

balığa bende gelebilir miyim ama arabayla:queen:
yada yer varsa artçıda olurum:cat:

OLUR KARDEŞİM ZATEN 1.2 ARABA GELECEK ARABADAN VİDEO ÇEKİMİ DAHA İYİ OLUYOR fazla sarsıntı olmuyor:cat:

hem o işide hallet tegruba katıl olurmu

herzaman yerimiz vardır ister art çı ister arabayla bizim için fark yapmaz

Son düzenleme:
arkadaşlar toplam video part sayısı 8-10 oldu videonun tamamı siteye yükleme yapıyorum umarım bi aksilik çıkmaz yarın siteden download edebilirsiniz.

iyi geceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar