abi yüzünü fotolarda görür olduk özlettin kendini :wiinkk:
hoş geldiniz...anlaşılan güzel bir gün olmuş, zaten ekip süper :wiinkk:
resimleri bekliyorum :bounce:
bendeki resimleri atmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.. Yardım ediiiiiiiiiin..:salut:
TinyPic resim yükleme programını indir resimleri ona yükle oradan kopyala yapıştır yap okeymiii:cat::cat:bendeki resimleri atmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.. Yardım ediiiiiiiiiin..:salut:
arkadaşlar herşey çok güzeldi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum resimlerde süper olmuş daha n olsun nice gezilere diyorum kardeşim oğuz fotolar bu kadarmı devamını bekliyoruz
yönlendirmeniz için tşk. ederim... Bakalım yapabildimmi.. deneme resim yolluyorum..
[/URL]![]()
[/IMG]
RESİMLERİ BÜYÜK yükleseydin daha iyi olacakmış baştaki gibi yinede eline saglık teşekkürler:cat:
deneme videosu başarıyla sonunda gerçekleştiridi.BABA HASAN diğerlerinide atacak.artık tüm videolar sırayla baba hasan tarafından steye atılacak kendisine şimdiden emekleri içn teşekkür ediyorum
videoyu izlemek için indirdim ama açmadı bende.. sanırım prog. yüklemem gerekiyor..
hayır o denemeydi bizde açamadık alt bir tane daha var onu aç ve daha sonra devamlarını babahasan atacak şu an onlarla ugraşıyor heralde bu gece halleder:cat:
Vob dosyasi tek basina video izlemeniz icin yeterli degildir , sadece menu'de sahhne secimi icin kullanila bilir , ana goruntu dosyasinin converter yardimi ile avi yada benzeri bir video formatina convert edilip sonrasinda upload gereklidir
saygilar , guzel bir gezi olmus tekerinize saglik.
RESİMLERİ BÜYÜK yükleseydin daha iyi olacakmış baştaki gibi yinede eline saglık teşekkürler:cat:
valla beceremedim oğuz abi ya...ale: ben tşk. ederim...:rendeer:
teşekkürler dostum o dediklerini bir yapabilsem heckır mı olurdum ne :queen::queen: dogrumu yazdım :queen::queen:ben pek anlamıyorum sadece resim atabiliyorum hasan arkadaşım hallediyor
arkadaşlar videoları çeviri yapıyorum herkezin rahat bi şekilde izleye bilmesi için video boyutları gb olduğu için kesme işlemi yapıyorum part olarak yükleme yapabilirim.
teşekkürler dostum o dediklerini bir yapabilsem heckır mı olurdum ne :queen::queen: dogrumu yazdım :queen::queen:ben pek anlamıyorum sadece resim atabiliyorum hasan arkadaşım hallediyor
olsun böylede güzel sen canını sıkma:cat::cat:eline emegine saglık 2 hafta sonra varmısınız balıga bu sefer:queen::queen::queen:
balığa bende gelebilir miyim ama arabayla:queen:
yada yer varsa artçıda olurum:cat: