(m.t Izmir)davutlar Sevgi Plajı Balıkçı Barınagı - 02/11/2008 Pazar

Ben Biraz Resim Attım Devam Ediyorum.ben Sizlere Teşekkür Ederim Mutlu Olduysanız Ben çok Daha Mutlu Oldum.sagolasın

tüm arkadaşlara katılımından dolayı teşekkür edrim bazı aksilikler olduysa af ola

tüm dostlara katılımından dolayı teşekkür ederim

ne aksiliği herşay gözeldi süper bir gön dü tek sorun balıklardı biraz naz etiler :p

gerçekten çok güzel bi gündü.. tüm yardımlarınız ve samimi yaklaşımınız herşey ama herşey için biz tşk ederiz oğuz abi.. bu arada resimleri ve videoları hazırlıyorum bende =) Sizlerle tanıştığıma memnun oldum..::thanks::rendeer:

bizde sizleri tanıdığımıza çok sevindik toplantılarada bekleriz belki birkaç balık tutarız :mrgreen:yemlari siz getirin bu sefer :queen::rendeer:

Son düzenleme:
başta oğuz abi ve cesur olmak üzere katılan herkese sıcak yaklaşımlarından dolayı cok tesekkür ederiz.cok güzel bi gezi oldu.cok keyif aldım ve sizlerle tanısmaktan cok mutlu oldum.:rendeer: :cat:

bizde sizleri tanıdığımıza çok sevindik toplantılarada bekleriz belki birkaç balık tutarız :mrgreen:yemlari siz getirin bu sefer :queen::rendeer:[/QUOTE]

tamam bu sefer yemler bizden :cherry: arayı uzatmadan yapalım bi balık avı partisi :cat:

Son düzenleme:
kasım ayında denizemi girilirmiş, evet giriliyomuş sadece bi zıplamaya bakıyomuş onu öğrendik. :mrgreen:

tüm arkadaşlara katılımından dolayı teşekkür edrim bazı aksilikler olduysa af ola

tüm dostlara katılımından dolayı teşekkür ederim

her bişey 10 numara oldu abi :wiinkk:
senmi herkese teşekkür edecen:), bende sana teşekkür ederim :rendeer:

gerçekten çok güzel bi gündü.. tüm yardımlarınız ve samimi yaklaşımınız herşey ama herşey için biz tşk ederiz oğuz abi.. bu arada resimleri ve videoları hazırlıyorum bende =) Sizlerle tanıştığıma memnun oldum..::thanks::rendeer:

herkesin yüzünde bu düşünceleri hissetiğini sezdiren ifadeler vardı zaten, hepimiz aynı düşünceler içindeydik bence,
resimleri ve videoları çektiğin için şimdi teşekkürün yarısını vereyim,kalan yarısıda iş bitiminde yani yüklemeden soora :)

ne aksiliği herşay gözeldi süper bir gön dü tek sorun balıklardı biraz naz etiler :p

bi daha yeme verdiğin parayla kipadan alırız üzülme sen, bi de balıklar ıspanak sevmiyodu sanırım :cherry::cherry:

kasım ayında denizemi girilirmiş, evet giriliyomuş sadece bi zıplamaya bakıyomuş onu öğrendik. :mrgreen:

her bişey 10 numara oldu abi :wiinkk:
senmi herkese teşekkür edecen:), bende sana teşekkür ederim :rendeer:

herkesin yüzünde bu düşünceleri hissetiğini sezdiren ifadeler vardı zaten, hepimiz aynı düşünceler içindeydik bence,
resimleri ve videoları çektiğin için şimdi teşekkürün yarısını vereyim,kalan yarısıda iş bitiminde yani yüklemeden soora :)

bi daha yeme verdiğin parayla kipadan alırız üzülme sen, bi de balıklar ıspanak sevmiyodu sanırım :cherry::cherry:

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

başta oğuz abi ve cesur olmak üzere katılan herkese sıcak yaklaşımlarından dolayı cok tesekkür ederiz.cok güzel bi gezi oldu.cok keyif aldım ve sizlerle tanısmaktan cok mutlu oldum.:rendeer: :cat:

bizde sizleri tanıdığımıza çok sevindik toplantılarada bekleriz belki birkaç balık tutarız :mrgreen:yemlari siz getirin bu sefer :queen::rendeer:

tamam bu sefer yemler bizden :cherry: arayı uzatmadan yapalım bi balık avı partisi :cat:[/QUOTE]

yapalım tabi haberdar olursun gitikmi muhakak haber veririm sana :cat:

hoş geldiniz...anlaşılan güzel bir gün olmuş, zaten ekip süper :wiinkk:
resimleri bekliyorum :bounce:

bugün hava çok güzeldi güzel bir gezi olmuş bidahakine hep beraber olma dileğiyle

arkadaslar resimlerin bi kısmı facebook sayfamda:cherry:.arzu eden bakabilir buraya da eklencek ama resimler :cat:

RESİMLER ((((((((GELİYOR)))))))))))

14bqng5.jpg

34io1tz.jpg

b5p3sp.jpg

aywphe.jpg

308y1vr.jpg

2z9gvnc.jpg

erg9cj.jpg

20unxpl.jpg

4vkbw3.jpg

s1p4b7.jpg

2i77qki.jpg

ao2hph.jpg

34fik95.jpg

122yzcz.jpg

10e25mx.jpg

hrngv8.jpg

2yvq91y.jpg

zodgfs.jpg

rvkb4g.jpg

16c6nhx.jpg

sza078.jpg

2ey9ysk.jpg

29lk203.jpg

2sal7jp.jpg

r1j3pg.jpg

2urksuc.jpg

ek0ol4.jpg

oj4908.jpg

295g710.jpg

2z4w874.jpg

snkiud.jpg

2ryj6mo.jpg

mv6x48.jpg

28rp01h.jpg

28cnbi8.jpg

b563nm.jpg

165e6o.jpg

1180wlu.jpg

2ljs3eb.jpg

1ftso5.jpg

s686c3.jpg

25iqfbs.jpg

2w1s4d3.jpg

oit1t4.jpg

kafey1.jpg

rbl2li.jpg

i4e9mq.jpg

11sm34i.jpg

16lk7th.jpg

25zjjnd.jpg

wa1109.jpg

2gycbjt.jpg

o5ng1u.jpg

MİRALAY GÖREVDE

4lpnnk.jpg

5p3ksx.jpg

15xqu53.jpg

4l4kdf.jpg

HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER CAN DOSTUM SEGELMANN (BARBOROS CAPTAN) BÜLENT BOZYİĞİT
2ep65hj.jpg

2agupdx.jpg

6fno5h.jpg

9kqiad.jpg

j08wsk.jpg

23r7qjk.jpg

dr2why.jpg

25gfji1.jpg

15dqm9f.jpg

2zs5f1l.jpg

29n8bjq.jpg

vzvqzd.jpg

hreic2.jpg

21kghh0.jpg

2zovss6.jpg

2i1cfow.jpg

mt3uhy.jpg

30136on.jpg

1219atl.jpg

ixa6at.jpg

10o4qdj.jpg

2gtr94x.jpg

552jkh.jpg

15ogu2g.jpg

foq87n.jpg

28vvkhf.jpg

yandı keten helva galiba

28qugk2.jpg

mxr6.jpg

29l1gfp.jpg

25h24qx.jpg

24pxcuw.jpg

e5qt5j.jpg

13yqntx.jpg

VE VE kapanış resmi SESSİZ COO İLE
BİR HATAMIZ VAR İSE AF OLA

balık var mıydı abi?

olmazmı çok balık vardı fotolardada gözüküyor:queen::queen:

sagol daha bu birşey degil birde video ları yüklemeyi bilsem SÜPER olacak ama neyse:queen::queen:

abi eline objektifine sağlık cok güzel resimler :cat::cat::cat::cat:
ne demek kardeşim siz sag olun sizin mutlu olmanız bizi de mutlu eder:rendeer::rendeer:

abi eline objektifine sağlık cok güzel resimler :cat::cat::cat::cat:

kendini hazırla geceden gidebiliriz ama sen işten erken çıkarsan öncü birlik olarak ta gidebilirsin yada gündüz grubu olursa onlarla gidersin
çünkü benim işten çıkmam saat 7 yi buluyor hazırlanmam 8 de 9,30 yada 10,00 adadayım:cat::cat:iyi geceler hayırlı sabahlar saat :01,20:cyclopsan

Son düzenleme:
olmazmı çok balık vardı fotolardada gözüküyor:queen::queen:

sagol daha bu birşey degil birde video ları yüklemeyi bilsem SÜPER olacak ama neyse:queen::queen:

ne demek kardeşim siz sag olun sizin mutlu olmanız bizi de mutlu eder:rendeer::rendeer:

kendini hazırla geceden gidebiliriz ama sen işten erken çıkarsan öncü birlik olarak ta gidebilirsin yada gündüz grubu olursa onlarla gidersin
çünkü benim işten çıkmam saat 7 yi buluyor hazırlanmam 8 de 9,30 yada 10,00 adadayım:cat::cat:iyi geceler hayırlı sabahlar saat :01,20:cyclopsan

abi ben hep hazırım:cherry::cat:

emeği geçen ,gelen ,gelemeyen, muhabbet eden , öncüye, artçıya, gelemeyipte gönülden orda olan herkese sonsuz teşekkürler gerçekten güzel bi gündü.... unutulmazlar arasındaydı herkes...

bendeki resimleri atmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum.. Yardım ediiiiiiiiiin..:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar