- Konu Yazar
Ben Biraz Resim Attım Devam Ediyorum.ben Sizlere Teşekkür Ederim Mutlu Olduysanız Ben çok Daha Mutlu Oldum.sagolasın
tüm arkadaşlara katılımından dolayı teşekkür edrim bazı aksilikler olduysa af ola
tüm dostlara katılımından dolayı teşekkür ederim
gerçekten çok güzel bi gündü.. tüm yardımlarınız ve samimi yaklaşımınız herşey ama herşey için biz tşk ederiz oğuz abi.. bu arada resimleri ve videoları hazırlıyorum bende =) Sizlerle tanıştığıma memnun oldum..::thanks::rendeer:
tüm arkadaşlara katılımından dolayı teşekkür edrim bazı aksilikler olduysa af ola
tüm dostlara katılımından dolayı teşekkür ederim
gerçekten çok güzel bi gündü.. tüm yardımlarınız ve samimi yaklaşımınız herşey ama herşey için biz tşk ederiz oğuz abi.. bu arada resimleri ve videoları hazırlıyorum bende =) Sizlerle tanıştığıma memnun oldum..::thanks::rendeer:
ne aksiliği herşay gözeldi süper bir gön dü tek sorun balıklardı biraz naz etiler![]()
kasım ayında denizemi girilirmiş, evet giriliyomuş sadece bi zıplamaya bakıyomuş onu öğrendik. :mrgreen:
her bişey 10 numara oldu abi :wiinkk:
senmi herkese teşekkür edecen, bende sana teşekkür ederim :rendeer:
herkesin yüzünde bu düşünceleri hissetiğini sezdiren ifadeler vardı zaten, hepimiz aynı düşünceler içindeydik bence,
resimleri ve videoları çektiğin için şimdi teşekkürün yarısını vereyim,kalan yarısıda iş bitiminde yani yüklemeden soora
bi daha yeme verdiğin parayla kipadan alırız üzülme sen, bi de balıklar ıspanak sevmiyodu sanırım :cherry::cherry:
başta oğuz abi ve cesur olmak üzere katılan herkese sıcak yaklaşımlarından dolayı cok tesekkür ederiz.cok güzel bi gezi oldu.cok keyif aldım ve sizlerle tanısmaktan cok mutlu oldum.:rendeer: :cat:
bizde sizleri tanıdığımıza çok sevindik toplantılarada bekleriz belki birkaç balık tutarız :mrgreen:yemlari siz getirin bu sefer :queen::rendeer:
hoş geldiniz...anlaşılan güzel bir gün olmuş, zaten ekip süper :wiinkk:
resimleri bekliyorum :bounce:
bugün hava çok güzeldi güzel bir gezi olmuş bidahakine hep beraber olma dileğiyle
balık var mıydı abi?
çok güzel..
ne demek kardeşim siz sag olun sizin mutlu olmanız bizi de mutlu eder:rendeer::rendeer:abi eline objektifine sağlık cok güzel resimler :cat::cat::cat::cat:
abi eline objektifine sağlık cok güzel resimler :cat::cat::cat::cat:
olmazmı çok balık vardı fotolardada gözüküyor:queen::queen:
sagol daha bu birşey degil birde video ları yüklemeyi bilsem SÜPER olacak ama neyse:queen::queen:
ne demek kardeşim siz sag olun sizin mutlu olmanız bizi de mutlu eder:rendeer::rendeer:
kendini hazırla geceden gidebiliriz ama sen işten erken çıkarsan öncü birlik olarak ta gidebilirsin yada gündüz grubu olursa onlarla gidersin
çünkü benim işten çıkmam saat 7 yi buluyor hazırlanmam 8 de 9,30 yada 10,00 adadayım:cat::cat:iyi geceler hayırlı sabahlar saat :01,20:cyclopsan
emeği geçen ,gelen ,gelemeyen, muhabbet eden , öncüye, artçıya, gelemeyipte gönülden orda olan herkese sonsuz teşekkürler gerçekten güzel bi gündü.... unutulmazlar arasındaydı herkes...