[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji

Çok güzel bir kortej oldu gerçekten.

izmir MT ye çok teşekkürler.:rendeer:

Resimleri bekliyoruz.:wiinkk:

kortej inanılmaz güzeldi emeği geçen herkese özellikle oğuz abiyle özer abiye teşekkürler en arkada egzos gazından kafam güzel oldu:p ama büyük keyif aldım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere:cat:

arkadaşlar bende çok istedim gelmeyiii..işyerinde yanlız kaldığım için gelemedim...hem sizlerle tanışma fırsatı bulacaktım....çokta severim kortejleri gezilerii..inş başka bi zamanda beraber oluruz....karşıyaka dan sevgiler...resimleri bekliyoruz .....

faikçim al sana bidene yeter :p

setenay çekmiş becerirse yükleyecek resimleri buraya insallah :p

bu arada bu makinanın bu kadar bana yakıştığını bilmiyordum ya kalıplar uyumlu yani :p

DSCN4409.jpg

Güzel bir gün oldu katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz bu anlamlı günde izmire izmirlilere kornalırımızla bayraklarımızla sesimizi duyurduk ..

Günün bombası bizi resmi korteje dahil sanıp 30 motosiklet ile Gündoğdu meydanına girmemize izin veren bayan komiserdi :))

resim bekleriz hadi bakalım

Güzel bir gün oldu katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederiz bu anlamlı günde izmire izmirlilere kornalırımızla bayraklarımızla sesimizi duyurduk ..

Günün bombası bizi resmi korteje dahil sanıp 30 motosiklet ile Gündoğdu meydanına girmemize izin veren bayan komiserdi :))

resim bekleriz hadi bakalım

resmi tören alanına mı girdiniz:queen:

resmi tören alanına mı girdiniz:queen:

En son belediyenin kepçe dozer çöp kamyonu gibi bilimum araçaları geçtikten sonra polislere gündoğdu meydanında buluşup kortej yapacağımızı söyledik bizi içeri aldıklar gerçi tören bitmişti. ama daha sonra bayan komiser gelip bizim resmi korteje dahil olmadığımızı öğrenince biraz panik oldu siz sakın kıpırdamayın ben yanlış anlamışım falan dedi :) sonra polislerin hepsi ortalıktan sıvıştı ve bizde hep beraber inciraltına doğru gaz açtık ufak tefek bir iki resim var onları koyarım birazdan

Alsancakta beklerken ve sahil evlerine vardığımızda henüz mandalina ağaçlarını farketmeden hemen önce çekilmiş birkaç enstantene :))

Son düzenleme:
Korteji kazasız belasız yaptık ,çok güzeldi katılan herkese teşekkür Bekirin çektigi fotolar ;

Gündoğdu meydanında harakete geçmeden önce çekilmiş kısa bir videoyuda ekledim cep telefonu ile çektiğim için biraz kötü ama idare eder napalım

[YT]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/inJ-Ih5sA4k&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/inJ-Ih5sA4k&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YT]

vasco sürüşte benim hiç resmim yok yaw...insan bi poz çeker bari kardeşim...:queen:

Arkadaşlar cidden cok güzel resimler.. Tebrik ederim..

Son düzenleme:
nerdeyse hiç bi fotoda yokum dicekken sonda çıktım çok teşekkürler fotolar için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar