[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji

arkadaşlar, 29 Ekim korteje ben de katılmak isterim. Yeni motorum oldu :) acemilik falan da var ama İzmir-MT kortejinde +1 iyidir diye düşünüyorum. 12:00 de Gündoğdu'da görüşmek dileklerimle.

arkadaslar slm nasılsınız aranıza yaklaşık on dakika önce katıldım :) 29 ekimde bende gündoğduda olucam görüşmek ve tanışmak üzere :cat:

geçen sene forrapın harcadığı emek ile oluşan tarihi sayıya (300 veya 400 motor olduğu rivayet ediliyodu saymanın imkanı yoktu) ulaşma imkanı olamayacak mutlaka,
bu günde 29 ekim, teröre tepkimiiz ortak paydamız olan motorcular olarak toplanacağımız için her şeyi untup sadece bu amaç için orda olmamız çok önemli,

geçen seneki gibi inciraltına doğru korna çalarak bi grup sürüşü yaparız veya buluşma yerinde ne yapacağımıza karar veririz...

bööle bi ortamda inciraltı kesmez çatçut, inciraltında tamammı devammı diyelim ve eminim herkes devam diyecek o günü çoşkusuyla ve ardından en azından sahilevlerine kadar uzanırız yine :wiinkk:

bende cok gelmek isterdim fakat motorum arızalı 1 haftaya cıkmaz dedıler:( hepinize iyi eglenceler

biri benide eklesin kızıyorum haa aykut nerdesin yahu ben bilmiyom ekleyin beni :)hepinizden önce orda olcam :wiinkk:

Super Moderator
süper bi etkinlik güzel bir organizasyon
orda olamasakda kalplerimiz beraber arkadaşlar yüreğinize sağlık:rendeer:

süper bi etkinlik güzel bir organizasyon
orda olamasakda kalplerimiz beraber arkadaşlar yüreğinize sağlık:rendeer:

bizimde kalbimiz istanbulda olacak, hatta ankarada mersinde heryerde olacak...km'leri aşıp heryerde aynı anda bulunamasakta kalp bağımız ile tüm türkiyeyi saracağımıza, kırılamamaz bir ağ oluşturacağımıza inanıyorum :rendeer:

insanın katılım listesini görünce birşeyler diyesi geliyor yaaa :cherry:
dün gece de bu cümleleri yazasım geldi dedim ki yazmıycam ama şimdi yazıyorum

yine yine yeniden... :cat: :rendeer:

güncel katılım listesi ve kortej güzergahı haritası ilk mesajda güncellenmiştir :cat:

izmir mt sayfasına yazmıştım, burda da belirteyim.
bir aksilik olmazsa +1 ile geleceğim.
mali [HFC]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar