[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji

Super Moderator
Elinize, yüreğinize, tekerleğinize sağlık İzmir..:rendeer:

Bende vardım ancak Bi Problemden dolayı korteje katılamadm,Ama toplanmada gündogdudaydım :)

arkadaslar fotolar için cok tesekkürler.cok güzel bi kortej di cok keyifli gecti.izmire de bölesi yakısırdı .:cat:

ya ben videoyu izleyemedim nası bakcaz ona youtubeta arattım ama bulamadım?

yaw bende play e basınca direk oynuyor ama dns numarasından dolayı olabilir ben değiştirmiştim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Katılmadığım halde ben de çıkmışım..... :p Çalışıyorduk tabi.... İspatım da mevcut....:p

Bi gün bu motor ve motorcular yüzünden kovulacaz haaa.... :p

abi bende playin 'p' si yok iyi mi?
nese acık kurcalığım belki çözerim...

Alp_Tunay konvoy geçerken honda todayle "ALP TUNAY" diye bağıran bendim her ne kadar ilk kez görsemde görür görmez tanıdım seni :) görüşmek üzere

Katılmadığım halde ben de çıkmışım..... :p Çalışıyorduk tabi.... İspatım da mevcut....:p

Bi gün bu motor ve motorcular yüzünden kovulacaz haaa.... :p

seneye kadar gelmeyiz bir daha, sende bizi çok ararsın koca korteji önünden geçirdik, selamladık seni yaranamadık :queen:

evet arkadaşlar mt izmir üstüne düşen gürevi birkez daha kazasız bellasız başardı gelen gelmeyen ve yöreyiyle bize katılan yolun kenarından bize destek veren ve arabalarında yol ver dediyim taktirde beni yanlış anlayıp alkışlayan herkese teşekür ederim dostluğumuz daim yolumuz açık olsun arkadaşlar saygılar .

çok güzel oldu maşşallah... gören herkez alkışladı korna çaldı el salladı vs.

çok hoşuma gitti...

Ve ayrıca sıcak ilginiz içinde herkeze çok teşekkür ederim...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sensiz olmaz alper abim...

Ah ah... Teşekkür... :rendeer::rendeer:

Alp_Tunay konvoy geçerken honda todayle "ALP TUNAY" diye bağıran bendim her ne kadar ilk kez görsemde görür görmez tanıdım seni :) görüşmek üzere

Bende diyom gaipten sesler mi duyuyom..... :queen::queen:

hayır bide geldik ne çay ikram eden var ne bişi :p

Ben ne diyom sen ne diyon... LEm kovulacaz yakında sen çaydan bahsediyon.... :p:p:p

Güzel di..... Görsellik açısından da amacına uygundu... :cat::cat::cat:

vasko mandalin bahçesindeki fotorafı niye koydun bahçe sahibi gürmesiz bu yaşta rezil oluruz be ama her şey arkadaşlarım için yaptım vatanım için yanlız ben tek deyildim suç ortağım nerde onu güremiyom :queen:

vasko mandalin bahçesindeki fotorafı niye koydun bahçe sahibi gürmesiz bu yaşta rezil oluruz be ama her şey arkadaşlarım için yaptım vatanım için yanlız ben tek deyildim suç ortağım nerde onu güremiyom :queen:

merak etme foto bulanık çıkmış farketmedim yoksa bi tane daa çekerdim:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar