tebrikler izmir grubu 
Tek kelime ile süpersiniz..
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Seneye yüreğim ve bedenimle aranızda olmak üzere...:rendeer:
yüreğinize sağlık arkadaşlar tekerinize taş değmesin:cat:
Tebrikler arkadaslar,
Izmir mt olarak uzerinize duseni yine yakisir sekilde yapmissiniz...
bu arada ozellikle chatkut ve bocek benim sesimden sikayet ederdi, videoda duydum ki chatkutun sesinin de benimkinden pek bi farki kalmamis.. herhalde 500 cc vakasi
uzun zamandir goremedigim dostlari da bu vesileyle fotograflardan gormus oldum...
Ben Bugün üye Oldum Katılamadığım Için üzüldüm Doğrusu
nerdeyse hiç bi fotoda yokum dicekken sonda çıktım çok teşekkürler fotolar için...
Ben Bugün üye Oldum Katılamadığım Için üzüldüm Doğrusu
tebrikler izmir grubu![]()
:queen: sercanım öle deme kardeşim şikayet ediyoduk ama özledik sesini
ne zaman geliyon...yazın bodrum kışın almanya iyisin valla :bounce:
abi seneye bahçe sahibiyle anlaşalım verelim üç beş neyse rahat rahat dalalım bahçeye![]()
Tek kelime ile süpersiniz..
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Seneye yüreğim ve bedenimle aranızda olmak üzere...:rendeer:
evet arkadaşlar mt izmir üstüne düşen gürevi birkez daha kazasız bellasız başardı gelen gelmeyen ve yöreyiyle bize katılan yolun kenarından bize destek veren ve arabalarında yol ver dediyim taktirde beni yanlış anlayıp alkışlayan herkese teşekür ederim dostluğumuz daim yolumuz açık olsun arkadaşlar saygılar .
hoşgeldiiiin........Ben Bugün üye Oldum Katılamadığım Için üzüldüm Doğrusu
beyler ve bayanlar muhteşem bir görüntü muhteşem bir beraberlik...ne mutlu sizlere, bende sizlere çok yakın bi yeredydim ancak gelemedim yürekten desteğimi hisssetmissinizdir umarım...)) en kısa sürede görüşmek dileğiyle tekrar emeği geçen herkesi kutlarım ellerinize üreğinize sağlık....

:queen: sercanım öle deme kardeşim şikayet ediyoduk ama özledik sesini
ne zaman geliyon...yazın bodrum kışın almanya iyisin valla :bounce:
sercio seni pislik nerdesin çabuk gel bir haftalığına gitin 2 ay oldu özledik seni kazasız bellasız gel :rendeer:gülşenede çok sellamlarımı söyle :rendeer:
beyler ve bayanlar muhteşem bir görüntü muhteşem bir beraberlik...ne mutlu sizlere, bende sizlere çok yakın bi yeredydim ancak gelemedim yürekten desteğimi hisssetmissinizdir umarım...)) en kısa sürede görüşmek dileğiyle tekrar emeği geçen herkesi kutlarım ellerinize üreğinize sağlık....
Tebrikler arkadaslar,
Izmir mt olarak uzerinize duseni yine yakisir sekilde yapmissiniz...
uzun zamandir goremedigim dostlari da bu vesileyle fotograflardan gormus oldum...
kardesim sesim iyice kalinlasti buralarda, inceltmek icin Moskova ya gidecegim... ama belli olmaz bakarsiniz cikar gelirim bocek in ps 415 vizoruyle![]()